Gebeliğe Hazırlık Yardım kızlar fikir verin

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ssema1808

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2018
187
82
13
29
merhaba ben 10 aylık evliyim çocuğumuz olmuyor adet günüm bazen değişiyor bu değişen günlerde yumurtlamamı Nasıl anlarım mesela bazen 24 günde bir oluyorum bazen 28 bazen 26 böyle olduğu için diğer ay hangi zaman olacağımı kestiremiyorum adet takvimi kullanıyorum ama adet günleri değiştiği için yumurtlama günü de değildi diye düşünüyorum bir fikir verin nasıl yaparım gebeliğe hazırlık nasıl olmalı kimseyle paylaşamıyorum bu sıkıntı mı doktora gideceğim yarın nasip olursa rahim filmi yumurtalıklarıma falan baktırmalımıyım Protestan hormonuna falan da bakılıyormuş tülplerin açık olup olmadığına ben böyle kapsamlı bir şekilde muayene olmak istiyorum ne olur yardım din fikir verin birde ovalasyon testini duydum bunu n kullanıp doğru sonuç alan var mı bir marka verirmisiniz şimdiden cevap veren ve yardım eden herkese çok teşekkür ederim Allah razı olsun

adet bittikten sonra 1var 1 yok birlikte olacaksın ,sonra allaha bırakacaksın ,

daha çok yenısın , yaşın kaç bilmiyorum ama keyfine bak

ahh canım benım haklısın ama yaşın çok kçüçük belli bir rahatsızlık yoksa keyfıne bak ,
hiç buralara girip kafanı bulandırma ,
dr git tahlilleri yaptır inşallah bir sorun yoktur,

Laboquick ovulasyon testi kullanabilirsin. Daha bir sene olmamis kafana takdıkça olmaz stres yapan kisiler cok zor hamile kalir bir sorun yoksa bile .Arkadasin dedigi gibi buralara fazla takilma cunku kafan karışır ve bagimlilik yapar dusunmemeye calis.Kendinize 2 3 ay daha zaman taniyin bu sureyi iyi degerlendirin yumurtlama takibi yaparak .Baktin olmuyor o zaman dr a gidersin esin de gider .Tek sorun kadinda olmuyor bunu aklindan cikarma .

Haklısınız bende kendime kzııyorım ama olmuyor o iş işte öyle birden bire değişiyor herşey neyse sağolun bu söylediğiniz markanın kaset tipi testi var mı çünkü diğer testler biraz uyduruk oluyormuş

Internetten uyguna alabilirsiniz .Burda bir cok arkadasimiz bu testle takip etti ve sonra hamile kaldilar guvenilir yani .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…