• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım ! Kafam karıştı...

beterbocekkkkk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2009
339
0
96
40
İçel Mersin
kıslar evi boyatcam ve kafam karıştı kum bejimi kese kağıdımı hangisi iyi ve evini, bu renge boyatan veye boyanmış ev gören varsa yazabilirmi... bide markadan markaya renkler değişio markalarıda yazarsanız sevinirim

kum bejıne boyattım bende daha ferah ve acık oluyor kese kagıdı istemiştimde kirli durur dediler

banada anuşkanın duvarı fotodanmı bilmiyorum ama beyaz gibi gözüküyor. bak canım benden sana bir tavsiye. ben daha 1 hafta önce taşınacağım evimin duvarlarını boyattım. filli boyanın lületaşını yaptırdım. katalogta çok açık gri gibi duruyordu ama bir boyandı duvarlar harika oldu. çok açık krem oldu. o kadar aydınlık durduki ev ben bile şaşırdım böyle güzel olmasına. evime taşınınca resimlerimi koyacam canım. ama ben lületaşını iyi düşün derim. harika duruyor.

bence kumbejinin modası geçti canım. tabi bu birazda zevk meselesi ama artık evi aydınlık ferah ve büyük gösterecek renkler daha iyi. eğer krem tonunu seviyorsan lületaşı harika. filli boyanın sitesine giriyordum uygulamalı renkler var ama onlara pek benzemiyor. acelen yoksa benim evin resimlerini bekle canım ekleyince görürsün.

kum beji daha ferah . benim evim kumbeji. daha evvelde kesekağıdı boyatmıştım. çabuk sıkan bir renk kesekağıdı. kumbejindende memnun değilim aslında. azda olsa sarılık var sanki. ben sarılık oldumu sevmiyorum. markada marshaldan şaşma. her markada isimler aynı olsada tonlar değişiyor. polisanın kumbeji ile marshalınki acayip farklı mesela.

bende evime marshall'ın kum beji rengini uyguladım evim güneş almıyor ama yinede aydınlık oldu kese kağıdı koyu bir ton bencede.ayrıca temizlenmesi çok rahat nem tutmuoyr en güzel yanıda bu benim için.
marshall'ın sitesinde dekorasyon diye bir link var orada hazır mobilyalı ev resimleri var kendi moilya rengini seçip duvar rengi denemeleri yapabilirsin.yada bir bölüm vardı şimdi tam hatırlamıoyrum evinin resmini çekip duvarları istediğin renge boyayabiliyorsun.ben o şekilde rahat karar vermiştim.

Back
X