Yardım istiyorum...

Ne biçim bir vicdan ya,hem de evlatlarınızın yanında ima etmesi... Çocuklarınızı karşınıza alıp ciddi anlamda bir kere daha konuşun bence,babalarından kopmayacaklarını da bilsinler. Keşke yıllar önce ilk öğrendiğinizde bitirseydiniz.

Hımm anladığım kadarıyla sizin CESARETİNİZ yok. Kendine güven var da iş boşanmaya gelince cesaret yok. Ağlamalara karnınız tok madem, bu evliliğin bundan sonra kesinlikle yürümeyeceğini, mutsuz olduğunuzu, ve belkide bundan sonra daha da kötü bir hal alacağınızı kesin bir dille anlatın eşinize çocuklarınıza. Çocuklar küçük değil. Anlayabilirler. yıllar önceki aldatılmaya da göz yumduğunuzu fakaaat bunu hazmedemediğinizi de söyleyin. Çocuklar bu çirkinliği kabul etmeyeceklerdir.

Bence geçte olsa farkındalık yaşamışsınız ..Her şerde mutlaka bir hayır oluyor,tüm bunlara göğüs gererken iki tane çocuğa sahip olmuşssunuz ..Ama kendiniz için yaşamanızın zamanı gelmiş bana göre..Bırakın ,ağlasın ,zırlasın,tepinsin,evi başına yıksın..Şimdiye kadar aklı nerdeymiş ..Nefret ederim aciz erkekten ..
Bu arada özür dileyerek bir soru sormak istiyorum..Ara ara aldattığını hissettim,anladım ama yakalayamadım demişsiniz nasıl anlaşılıyor bu? ..Bir de sonuncusunu nasıl ispatladınız ?

Sürekli dışarda arkadaşlarıyla vakit geçirmek istiyordu, işi dolayısıyla erkek çok çevresinde, eşiyle iyi anlaşan naif erkek olmak yerine maço tavırları maske ederdi kendine. İş yerinde oturan kızlara denk geldim birgün.. Ama oturduğu yerde onun haricinde 4 kişi daha vardı. Onlara geldiklerini söyledi. Gözünüzle görseniz bile sizi ikna etmesini istiyosunuz. Yuvam diyosunuz, çocuklarım diyosunuz. En sonuncusunu telefon hattı benim üzerime ayrıntılı döküm aldım 3 ay takip ettim. Şüphelenme kısmına gelince, telefonunu yanından ayırmıyor, çaldığında diğer odaya geçiyor ve acilen çıkması gerektiğini söylüyordu. Sonra numarayı aradığımda kızla herşeyi konuştum. Bitmişti benim için, Tehditler savurdu mahkeme kapısında vururum öldürürüm, sonra acındırmalar.. Hoş şimdide yapıyor aynı şeyleri..

Ayy asalak gibi ,hem karnım doysun ,hem pastam yanımda dursun ..Mikrop herif ..O değilde dediklerini yapacak bir insan mı yoksa havlayan köpek ısırmaz mı ?

Ayy asalak gibi ,hem karnım doysun ,hem pastam yanımda dursun ..Mikrop herif ..O değilde dediklerini yapacak bir insan mı yoksa havlayan köpek ısırmaz mı ?

Prensip sahibi, karakterli, Sözünün eri biri olsa belki derim de... Allah korkusu olmayan biri ne derecede yapar onu bilemiyorum..Kendi egosu için zaafları için yuvası aklına gelmeyen, ama boşanmak istediğimde yuvasını düşünen biri. Çocuklar babalarını çok sevmeseydi daha erken olurdu herşey.. Ama işte en güç tarafı da bu..

Zararın neresinden dönerseniz kardır.
20 yıl dile kolay. Artık seninde mutlu olma zamanın gelmişte geçmiş bile.

Kararının arkasında durmalısın.

acındırma aşamasından sonra,ikna olmazsanız eğer,akraba eş dost araya sokacak,sonra da tehdit etmeye başlayacak.
önce çocukları alıp size göstermemekle,sonra da sizi vurup öldürmekle..
bu erkeklerin hepsi böyle..kk daki konulara bak hepsi tornadan çıkmış gibi davranıyor aşağılık heriflerin..
biz kadınlar yıllarımızı geçirdiğimiz adamları o halde görünce vicdanımız sızlıyor ama sonraki aşamay geçmeyi başarırsanız ,bambaşka bir adam göreceksiniz..

Evreleri yaşıyorum, dişimi sıkarsam daha çok evrelerini de görücem sanıyorum.. şu leveller bitsede koltuğumda çayımı yudumluyor olsam diye hayal ediyorum bazen.. Çok teşekkürler herkese.

aslında çocuklarınız küçük degil
sizi anlayacak yaştalar
onları karşınıza alıp yetişkin bireyler gibi konuştugunuzda sizi anlayacaklardır

Kızlar tekrar merhaba, bana söyledikleriniz fikirleriniz ve destekleriniz için teşekkür ederim. Durumum sarpa sarpaya başladı içinden çıkamıyorum.. Koca kişisi çocuklarıma duygu sömürüsü yaparak kendi tarafına çekmiş, bişey dedirtmiyorlar babalarına.. En ufacık sitemimde bile insanlar yapabilir olabilir bunun babamla ne alakası var gibi savunmaya geçiyorlar.. Susayım dedim bu seferde ev hali eskisine döndü, sonuç olarak dik duruşum, baş kaldırışım, isyan edişim çökmelerde, geri sardırıyorum gibi bi his var içimde.. Haklı bir sebep arıyorum ama adam o kadar ince oynuyorki, görevlerini yapıyor bana yardım ediyor, laf söylemiyor, alttan alıyor.. Bu durumu gördükçe sinir basıyor bana.. Düşünce ve taktiklerinize ihtiyacım var..

Boşanmak istiyorsanız tabiki bosanacaksınız. Sizi aldatmış daha ne olsun. Çocuklarınızı da alın yanınıza, kurtulun şu adamdan. Ağlamak bağırmak çağirmak da nedir? Aldatırken iyidi ama. Bırakin ağlasın( bence timsah gözyaşları). Kararinizdan dönmeyin, sizin hayatınız sonuçta. Insan dunyaya bir kere geliyor, kimseyi cekmek zorunda değilsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…