• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım ikinci üni

• Konu Sahibi Konu Sahibi avoncukız
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
A

avoncukız

Ziyaretçi
mrb arkadaslar
bana yardım edersenız cok sevınırm
ben kımya 2 sınıftayım suan ama ben bölümüm degistırmek ıstıyorum.ögrenmek ıstedıgım ben kendı bölümümü bırakmadan ıstedıgım bır bölümde tekrar sınava gırmek kaydıyla okuyabılırmıyım(bu arada ıstedıgım okul öncesi ögretmenlıgı)
duydugum kadarıyla bır bölümden kaydını sıldırmeden baska bır bölümde okunamıyor olması..dondurmada gecerlı degılmıs?bılgısı olan varmı?

hayr canım kendi bölümünü dondurabiliyorsun ama harç ücretini yatırıyorsun

mrb arkadaslar
bana yardım edersenız cok sevınırm
ben kımya 2 sınıftayım suan ama ben bölümüm degistırmek ıstıyorum.ögrenmek ıstedıgım ben kendı bölümümü bırakmadan ıstedıgım bır bölümde tekrar sınava gırmek kaydıyla okuyabılırmıyım(bu arada ıstedıgım okul öncesi ögretmenlıgı)
duydugum kadarıyla bır bölümden kaydını sıldırmeden baska bır bölümde okunamıyor olması..dondurmada gecerlı degılmıs?bılgısı olan varmı?

notların iyiyse çift anadal yapabilirsin canım. ikisini aynı anda okuyup ikisinden de diploma alabilirsin. tabi üniversitenin çift anadal kontenjanlarını bilmiyorum her bölümden yapılıyor mu.

fen edebiyat okuyorsan (kimya öğrt değilde) hiç okuma lise mezunu kal daha iyi ..ben bitireli bilmem kaç yıl oldu ama fen edebiyatlılara iş yok unutma..

dondurabiliyorsun hatta bir arkadaşım öyle yaptı sınava girdi ve başka bi üni de okumaya başladı diğerinin harcını da yatırmak zaorundasın ama

canım dondurabilirsin sonrada tekrar sınava girersin birde evet yan dal diye bişey var ama her üni.ninki farklı.okul acılınca sana ögrenci kılavusu vermişlerdir büyük ihtimal orda yazar.yoksa rehberlik hocanla konuşabilirsin...bu arada ana okulu öğretmenlği cok zevkli ve kolaydır bende eğitimde oldugum için biliyorum

dondurabiliyorsun hatta bir arkadaşım öyle yaptı sınava girdi ve başka bi üni de okumaya başladı diğerinin harcını da yatırmak zaorundasın ama

YA NASIL OLUYOR BU GERCEKTEN CÖZEMEDİM HALA.DONDURUNCA LİSE DİPLOMAN DONDURDUGUN YERDE KALIR BELGELER ALINAMAZ.2. ÜNİYE NASIL KAYIT OLDU???:ecrin_bebek::emir_bebek:kafamçokkarıştı

hayır olmuyo,dondurup harcını ödemek kaydıyla tekrar hazırlanırsın ama bunun faydası,istediğin yer olmazsa geri dönmek konusunda olur...
deilse yeni okula kayıt için lise diplomana ihtiacın olucak pek tabiki de...
ha ilerde af felan çıkarsa bilememm..

canım benim sınıf arkadasım diş hekimliğini kazandı kaydını sildirecekti bilmiyorum zorunlu mu ama kaydımı sildirmeye gidecegim demişti

Back