- Konu Sahibi hayatkaynagi
-
Arkadaşlar idrar tahlili yaptım silik çizgiyi gördüm,kan testi yaptım 0-10 arası testte 17 çıktı
Acaba erken olduğu için mi düşük çıktı yoksa dışgebelik kimyasal gebelik gibi bir durum mu var.
Doktorumu aradım müsait değildi,normal değil yarın gel dedi.. Normal değil derken hamilelik olmayabilir anlamında mı yoksa başka bi durum mu varr.. Kendimi ok kötü hissediyorumm..Yarın gidicem ama şuan napcam
Korkuyorum..
.......
Adetin kac gun gecikdi canim ?Senin kaç çıkmıştı cnm?
Adetin kac gun gecikdi canim ?
İşte benim gibi polikistik over hastalarının en zor cevapladığı soru.. Tatlım benim düzensiz 2 ayda bir oluyorum.. Geçen aya göre hesapladığımda bu ayın 8inde olmam gerekiyor.Yani yaklaşık 12 gün var daha adetime ama busefer yumurtlama daha erken de olmuş olabilir belki de 3-4 gün vardır.. İşte bu çok zor herkes adetinden anlıyor benim öyle bir şansım yok sadece hissettim test yaptım adeti felan beklemeden..
İşte benim gibi polikistik over hastalarının en zor cevapladığı soru.. Tatlım benim düzensiz 2 ayda bir oluyorum.. Geçen aya göre hesapladığımda bu ayın 8inde olmam gerekiyor.Yani yaklaşık 12 gün var daha adetime ama busefer yumurtlama daha erken de olmuş olabilir belki de 3-4 gün vardır.. İşte bu çok zor herkes adetinden anlıyor benim öyle bir şansım yok sadece hissettim test yaptım adeti felan beklemeden..
sıkma canını milletin 5-6 çıkıyor sonra iki günde bir iki kat artması önemli. yeni hamile kalmışsın sen bebeğin rahmine yerleşeli 3-4 gün olmuş . yaklaşık 10 gün önce yumurtlamışsın. pozitif düşün herşey iyi olsun bebişine de sıkıntı verme böyle. önemli olan düzenli artması. 2 gün sonra yine aynı saatte kan ver yaklaşık 35 civarı çıkası lazım.
umutsuzluğa kapılma dua et
Allah razı olsun tatlım,bebeğine sağlık versin.. Çok güzel şeyler söylemişsin..
Ben de şöyle düşünüyorum doktorum normal değil derken değerler normalin üstünde gel bi bakalım mı demek istedi acaba?
Pozitif düşünmeye başladımm.. :)) Haberleri size verrimm..
Teşekkürler..
Allah razı olsun tatlım,bebeğine sağlık versin.. Çok güzel şeyler söylemişsin..
Ben de şöyle düşünüyorum doktorum normal değil derken değerler normalin üstünde gel bi bakalım mı demek istedi acaba?
Pozitif düşünmeye başladımm.. :)) Haberleri size verrimm..
Teşekkürler..
merhaba canım bende bu ayın başında adetım 2 gun gecıkdı kan testi yaptırdım aynı senin gbi 17 cıkdı ama benimki 2 gun sonra duşuşe gecdı ve 3 oldu. Kımyasal gebelik yawadım. Mutlulugum 2 gun surdu. Umarım seninki iyi olur. Allah yardımcın olsun
İnsallah bidahaki sefere mutlulukla sonuçlanır canım. Bu kimyasal gebelik ne çok kişide olmuş nedir tam ne değildir ??
Bence endişe için çok erken tatlım.düzensiz adet görüyorsan adetinin geçip geçmediğini anlamadığından değerin normal olabilir.ben ilk hamileliğimde adetime 4 gün vardı değerim 17 çıkmıştı 3 gün sonrasında 140 a katlamıştı.ilk değerin önemi yok önemli olan katlaması.cts günü testi tekrarlamadıktan sonra ne doktor ne de sen emin olamazsınız.hamile olsan bile erken olduğundan kese zaten görünmez.sabret cts günü inşallah değerin yükselecek bak ben inanıyorum 😉
Canim insallah senin oyle olmaz, kimyasal gebelikte sadece kanda gebelik hormonu gorunuyor kese falan gorunmeden kendisi dusuyor boyle bisey iste
İnsallah bidahaki sefere mutlulukla sonuçlanır canım. Bu kimyasal gebelik ne çok kişide olmuş nedir tam ne değildir ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?