• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım hcg düşük 17 çıktı,doktorum normal değil dedi?????

Canim insallah senin oyle olmaz, kimyasal gebelikte sadece kanda gebelik hormonu gorunuyor kese falan gorunmeden kendisi dusuyor boyle bisey iste

kusura bakma canım senin yazdıgını bilemedim yeni uyeyım ondan. Ya İnwaallah degerin yukselir kalbim seninle cunku aynı duyguları bende yaşadım. Allah yardım etsın de degerlerin yukselsın. Gec dollenme olabilir. :26:

kusura bakma canım senin yazdıgını bilemedim yeni uyeyım ondan. Ya İnwaallah degerin yukselir kalbim seninle cunku aynı duyguları bende yaşadım. Allah yardım etsın de degerlerin yukselsın. Gec dollenme olabilir. :26:

Estagfirullah ya ne demek;) benim değer yukselmez artik 33ten 7ye geriledi bugun yarin adet olmayi bekliyorum Allah hepimize saglikli hayirli hamilelikler ve evlatlar nasip etsin insallah;))

Ya Cift cizgiylede bitmiyormusss ;( bnm de iki gun once 415 cikti bugn tekrar cagirdi doktorum tekrar tahlil yapilckmiss korkuyoruumm ;(

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Canim benim her seye hazirlikli ol cikadabilir yukseledebilir degerin dusuk bi deger benimde 20 ydi 2 gun sonra 9 a dustu bi 2 gun sonra da kanamayla dusurdum yaklasik 2 hafta oluyor kimyasal gebelik gecirmisim. Doktor korunmA vermedi bakalim insallah 2.si saglikli olur ve simski tutunur.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim benim her seye hazirlikli ol cikadabilir yukseledebilir degerin dusuk bi deger benimde 20 ydi 2 gun sonra 9 a dustu bi 2 gun sonra da kanamayla dusurdum yaklasik 2 hafta oluyor kimyasal gebelik gecirmisim. Doktor korunmA vermedi bakalim insallah 2.si saglikli olur ve simski tutunur.
Canm yükselmis benm insallah saglikli olur rabbim yardimcimiz olsun hepimize kucagimiza almayi nasip etsin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Subat ayinda beta 19 cikti.Doktor bikac gun bekleyelim dedi.folik asit verdi.ertesi gun kanamayla birlikte doktora gittim.kimyasal gebelik dedi:(cok uzuldumm, cok agladimm. Haziran 26 tekrar test yaptim 56 ,27 haziran 86 ,28 haziran 159 ,30 haziran 497 cikti.hala cok korkuyorumm.surekli hasta olucakmis gibi karnim agriyor.boyle belirtiler yasayan varmi?

Subat ayinda beta 19 cikti.Doktor bikac gun bekleyelim dedi.folik asit verdi.ertesi gun kanamayla birlikte doktora gittim.kimyasal gebelik dedi:(cok uzuldumm, cok agladimm. Haziran 26 tekrar test yaptim 56 ,27 haziran 86 ,28 haziran 159 ,30 haziran 497 cikti.hala cok korkuyorumm.surekli hasta olucakmis gibi karnim agriyor.boyle belirtiler yasayan varmi?

canim masalla degerlerin cok duzenli artiyor bebegin rahime yerlesme asamasinda bu tarz agrilar cok normal pek vok gebe yasar indalla saglicakla kucaguna alirsin yavrunu

Tesekkur ederimm..Insallahhh. cuma gunu tekrar doktora gidicem.bu arada ilk kimyal gebelikten sonra ara vrdik.tekrar cocuk dusununce 2.ay beta degerim yukseldi.butun ay folik asit icmistim.bu durumda arkadasim varsa uzulmesinn.doktor bana Allaha kalmis isin dedi.bende Allah a kalmissa olmus bil o zaman dedim..hepimize nasip etsin Insallahh

Tesekkur ederimm..Insallahhh. cuma gunu tekrar doktora gidicem.bu arada ilk kimyal gebelikten sonra ara vrdik.tekrar cocuk dusununce 2.ay beta degerim yukseldi.butun ay folik asit icmistim.bu durumda arkadasim varsa uzulmesinn.doktor bana Allaha kalmis isin dedi.bende Allah a kalmissa olmus bil o zaman dedim..hepimize nasip etsin Insallahh

Her hangi bir başka belirtin var mı? Bel hizasında ön tarafta ağrı, batma şeklinde ağrı? Baş dönmesi, göz kararması gibi.

sadece kasiklarimda karnimda agri.arada siddetleniyor.dis gebelik olabilirmi diye suphelenip forumlari okuyorum:((doktorda ultrasyonla bakmadigi icin cumaya kadar nasil beklicem bilmiyorim:(bide dayanamadim gidip test yaptirdim.bu sefer 1001 cikti. ama aklim.hep karnimdaaa:(((

Back
X