- Konu Sahibi hayatkaynagi
-
Canim insallah senin oyle olmaz, kimyasal gebelikte sadece kanda gebelik hormonu gorunuyor kese falan gorunmeden kendisi dusuyor boyle bisey iste
İnsallah bidahaki sefere mutlulukla sonuçlanır canım. Bu kimyasal gebelik ne çok kişide olmuş nedir tam ne değildir ??
kusura bakma canım senin yazdıgını bilemedim yeni uyeyım ondan. Ya İnwaallah degerin yukselir kalbim seninle cunku aynı duyguları bende yaşadım. Allah yardım etsın de degerlerin yukselsın. Gec dollenme olabilir. :26:
Canim benim her seye hazirlikli ol cikadabilir yukseledebilir degerin dusuk bi deger benimde 20 ydi 2 gun sonra 9 a dustu bi 2 gun sonra da kanamayla dusurdum yaklasik 2 hafta oluyor kimyasal gebelik gecirmisim. Doktor korunmA vermedi bakalim insallah 2.si saglikli olur ve simski tutunur.
Canm yükselmis benm insallah saglikli olur rabbim yardimcimiz olsun hepimize kucagimiza almayi nasip etsin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Estagfirullah ya ne demekbenim değer yukselmez artik 33ten 7ye geriledi bugun yarin adet olmayi bekliyorum Allah hepimize saglikli hayirli hamilelikler ve evlatlar nasip etsin insallah )
hayatkaynagı sana yazdım
Subat ayinda beta 19 cikti.Doktor bikac gun bekleyelim dedi.folik asit verdi.ertesi gun kanamayla birlikte doktora gittim.kimyasal gebelik dedicok uzuldumm, cok agladimm. Haziran 26 tekrar test yaptim 56 ,27 haziran 86 ,28 haziran 159 ,30 haziran 497 cikti.hala cok korkuyorumm.surekli hasta olucakmis gibi karnim agriyor.boyle belirtiler yasayan varmi?
Tesekkur ederimm..Insallahhh. cuma gunu tekrar doktora gidicem.bu arada ilk kimyal gebelikten sonra ara vrdik.tekrar cocuk dusununce 2.ay beta degerim yukseldi.butun ay folik asit icmistim.bu durumda arkadasim varsa uzulmesinn.doktor bana Allaha kalmis isin dedi.bende Allah a kalmissa olmus bil o zaman dedim..hepimize nasip etsin Insallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?