Yardım Hanımlar..Narsist Eşten Boşanmak Ama Kafa Karışıklığı da Yaşamak :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok gerçekten acındırma yapmaya çalışmıyorum ama çalışmıyor aslında hani ben çok şey yaşadım insanların bana inanmamasından ötürü böyle eskilere gittim ya yarımdı şimdi sanki gerçekten çok kötü oldum o yüzden bunları anlatmak zorunda kaldım yani hani isterseniz dediğim gibi özelden de baştan sona anlatabilirim ben şu an bir aylık hamileyim gerçekten güzel geçinip gidiyoruz burada insanlarımız şimdi yancı koca koca horoz kocadan başka ne yapar ki yani neyi değiştirir ben bunu yapmalarını istemiyorum evet cahilim hata yaptım bunları kabul ediyorum bana düzgün bir şekilde akıl vermek yerine hakaret etmek ne kadar mantıklı
Ya kimseye bsey ispat etmek zorunda değilsin. İlk yorumum yanlıstı konuyuda sabote ettim farknda olmadan de geç.. bize kendini niye acındırasın neyiniz ki biz..? Yasın küçük bazı seyleri anlamakta yada anlatmakta skntı yasıyor olabilirsin.. hamilesinde rica ediyorum üzme kendini bizide üzme durduk yere huzursuz oldm . Dikkat et kendine ve cık bu konudan.. varss konusmak istediklerinde bi konu aç dertleşmek için bile olabilir bu..

Bakın böyle yorumlar da yapabilirsiniz ben daha küçüğüm belki yaşıtım belki ablalarımsınız lakin basıma gelmis bir sey üstelik daha 1 aylık hamileyim sizin sübyancı burusuk kart horoz demeniz beni daha cok üzüyor çare olmuyor ki
Dayı deyince üzülmüyor musunuz?

Emin ol fotoğrafımı görsen 26’tan aşağı yaş söylemezsiniz farkında mısınız bilmiyorum ben asla kendimi savunmuyorum lakin eşimin sübyancı burusuk olduğunu düşünmüyorum evet küçüktüm ailevi sorunlarım vardı ve cahildim hata yaptım
İstediğiniz kadar büyük gösterin yaşı küçük insanlar belli oluyor. Çünkü yüzlerindeki parlaklık, pembelik ve oturmamış yüz ifadesi hemen fark ediliyor.

KOcasının eski karısının adı meral olan üye mi geldi aklına?

O da geldi de birkaç tane kendinden büyük çocuklu adamla evlenen üye vardı sadece o değil. Meralinkinin tek çocuğu vardı ve sanırım adam bu kadar büyük değildi. Tabi üyeler tanınmamak için bazı ayrıntıları değiştirebiliyor ama bu tarz başka üyeler de vardı
Kızz o Melda Melda.
Bende her yerde Melda savunuculuğu yapıyom.
Dün bi konuda daha düzelttim böyle.
Melda kırmızı çizgim de shsjsjsje :KK70:

Basta herşey güzel gibi geldi ama karakterine dair sinyaller vermiş ben sevdiğim için görmemişim. Eğlendiğimizin üçüncü günü istediğim gibi davranacaksın diye kavga çıkarıp yerde sürükledi,
Sinyal vermemiş ki direkt ben buyum kızıım demiş. Siz görmek istememişsiniz.

Ah şu kart horozlar. 😁 Yaşın büyük sandım dedi sübyancı gibi gözükmemek için, siz de tabi ki inandınız. İşte bunun için genç kızlar hedefleri.
Bu saf kızlarda inaniyor ya yazık. Büyük duruyormuş. Yaşını bilmeden mi yatağa girmiş? Çeksin dursun şimdi ergen tiplerini. :KK70:

Adetim gecikmişti kücük bir yerde yasıtorum

adetim 15 gün gecikmişti ve çok geri kafalı bir ailem var küçük bir kasabada yaşıyorum diyim önceden köy olarak geçiyordu hatta ve bu adamla demek istemiyorum eşim ne kasabada da adımız çoktan çıkmıştı yargısız infaz diyelim bir an önce evlendim yani hani 19 yaşındaydım dedim ya ne nişanım ne kına ne düğünüm hiçbiri olmadı direk nikahtan gittim yani sonra öğrendim adet oldum tabi baya gecikti ondan sonra yapamayacağını düşündüm ve Res çektim diyim öyle oldu
Hayatımda duyduğum en saçma şey.
Evlenmeden önce gebelik testi yaptırmak kimsenin aklına gelmedi mi gerçekten?
Yalan söylüyorsun demiyorum ama bazı şeyleri çarpıtarak ya da eksik anlattığını düşünüyorum.

Bende kendimden 17 yaş büyük bir 2 çocuklu bir adamla 2 sene önce evlendim üstelik evlendiğimizde ben 19 o 36 yasındaydı yani ben bayağı küçüktüm bana hiç böyle davranmadı eşim ben cok mızmız nazlı biriyimdir kavgaları çoğu zaman ben çıkarırım hele bi de şimdi hamileyim daha çabuk öfkeleniyor nazlanıyorum ona rağmen bana prensesmisim gibi davranıyor her istediğimi yapar alır götürür her neyse yani ben kavga cıkarırım o gelir sarılır öper düzeltir tabii benimde alttan aldığım oluyor böyle anlatınca da ben sorunluymusum gibi oldu demem o ki boşa gitsin güzelim böyle bir adamla olmaz bi de bir cocugun olduğunu düsün napacaksın hamile olduğun zamanlar da ya da. Ailende destekçinse boşa kurtul koca her zaman bulunur
Gerçekten çok örnek gösterilecek Bi evlilik yapmışsın tebrik ediyorum. 😍

ben max benden 4 yaş küçükle ve max benden 7 yaş büyükle oldum büyük olanla 30 yaşında olduğum için kafalar cuk oturdu
17-20 yaş yani bilmiyorum ego yapardım ilişkide 🤣

ben max benden 4 yaş küçükle ve max benden 7 yaş büyükle oldum büyük olanla 30 yaşında olduğum için kafalar cuk oturdu
17-20 yaş yani bilmiyorum ego yapardım ilişkide 🤣
Ego da yapmazsan neye yarayacak ya 20 yaş büyük adamla evlenmen zaten, zengin de değilse?

Yeminle KK'da narsist kelimesini okumaktan bezdim. KK'nin bitki ortusu narsist kocalar. Yersen 🤦🏻‍♀️

Adamin bir tanisi olmak zorunda degil, kotu bir insan ve ondan daha da kotu bir koca. Siddeti affettikce dozu arttiracak, ya bosanin ya da bosamayacagim derseniz huyuna suyuna gidin de caninizi kurtarin.
Adam da narsist değil zaten, egoist bir ayı.

Adam da narsist değil zaten, egoist bir ayı.

Defalarca yazdim burada ama yoruldum artik. Narsist kisilik bozuklugu o kadar nadir goruluyor ki, elini carpsan narsiste carpmiyor sokakta. Sorsan ama kaba saba siddet uygulayan sevmeyen erkeklerin hepsi narsist.

Bi de narsist magduru iseniz zaten instagramda okudugunuz postlarla aaa benimki narsist diyemezsiniz, cogu zaman onlarin yaptiklarini dahi sorgulayamayacak duruma gelirsiniz, bir sekilde ortamdan uzaklasirsaniz kendinizi belki toplamaya baslarsiniz. Ki narsist iliski dongulerinden cikmak o kadar zor ki, sanirim 13 deneme aliyormus ortalama olarak boyle bir iliskiden cikmak.

Yani bir tani koyunca daha mi cool gozukuyor bilmiyorum ama kocam bana siddet uyguladi bosaniyorum dedikten sonra adamin narsist ya da Budist monk'u olmasinin hicbir onemi kalmiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X