- 5 Aralık 2013
- 3.356
- 9.197
- Konu Sahibi narsistmagduru
Ya kimseye bsey ispat etmek zorunda değilsin. İlk yorumum yanlıstı konuyuda sabote ettim farknda olmadan de geç.. bize kendini niye acındırasın neyiniz ki biz..? Yasın küçük bazı seyleri anlamakta yada anlatmakta skntı yasıyor olabilirsin.. hamilesinde rica ediyorum üzme kendini bizide üzme durduk yere huzursuz oldm . Dikkat et kendine ve cık bu konudan.. varss konusmak istediklerinde bi konu aç dertleşmek için bile olabilir bu..Yok gerçekten acındırma yapmaya çalışmıyorum ama çalışmıyor aslında hani ben çok şey yaşadım insanların bana inanmamasından ötürü böyle eskilere gittim ya yarımdı şimdi sanki gerçekten çok kötü oldum o yüzden bunları anlatmak zorunda kaldım yani hani isterseniz dediğim gibi özelden de baştan sona anlatabilirim ben şu an bir aylık hamileyim gerçekten güzel geçinip gidiyoruz burada insanlarımız şimdi yancı koca koca horoz kocadan başka ne yapar ki yani neyi değiştirir ben bunu yapmalarını istemiyorum evet cahilim hata yaptım bunları kabul ediyorum bana düzgün bir şekilde akıl vermek yerine hakaret etmek ne kadar mantıklı