Merhaba, ben size Narsist insan nasil olur anlatayim.
45 yasindayim, 29 senedir evliyim. 16 yasinda tanistim esimle. Cok saf ve cok naiv bir yastaydim. Ben yedi cocugun en büyügüyüm. Aslinda modern ve düzgün bi aileden geliyorum. Erdekliyim, ama yurt disinda dogdum ve yasiyorum. Beni ne laflarla ne hediyelerle, ne sözlerle kandirdi bi bilseniz. Ailem onunla birlikte oldugumu yani ciktigimizi ögrenince arastirdi onu. Katiyen sürdürme bu beraberligi dediler, esimde o zaman 18 yasinda. Ama defalarca hapis cezasi yemis, kavgadan dövüsten falan. Bana kendini öyle bi güzel yutturduki, ben bi gece bana cik gel kacalim dediginde arkama bile bakmadan onunla gittim. 17 yasindaydim oglum geldi dünyaya, yani hemen hamile kalmisim. O gün bugündür 29 sene oldu, cikaramadim onu hayatimdan. Daha dügünümüz olmadan ilk tokadimi yedim. 7 aylik hamileyken beni sokak ortasinda dövmeye basladi. Büyük bi ailem var, ama su an yanlizim. Beni ve cocuklarimi herkesten izole etti. Yavas yavas, anlamadan. Narsist biri ile yasamak cehennemde yasamak gibi. Hep tedirgin, hep korku icinde. Aileme gidemiyorum, aramak yasak, arkadslik kurmama izin vermiyor. Ben 13 degil belki 50 kere ayrilmak istedim. Bikeresinde nerdeyse basardim, mahkeme tarihi bile belliydi. Benim avukatimi bile manupule etmeyi basardi. Bastan aileme bile beni kötülüyodu, ve basarili olurdu. Kimseyle kontagimiz kalmadi, tam onun istedigi gibi. Suclu hep benim. Beni defalarca aldatti ve suclu yapti. Cünkü sismanmisim, zayiflayamadigim icin gözü disardamis. Ameliyat oldum, zate rahatsizligim vardi. 36 bedene düstüm, zayifladim, ama degisen bisey yok. Adam hep paranoya. Ailem önceleri ortayi bulmayi calisirdi hep. Ama esim kavgalarimozin hep benim ailemden kaynaklandigini söylerdi. 18 yil önce baska bi devlete göc ettik. Burda yapayanlizim kimsem yok, karisan yok, gelen giden yok. Ama inanin daha hala her bi kavga gürültüde ailemin sucu oldugunu ve onlarin karistigini söyler. Basim derde girmesin diye ne kardeslerim ne anam babam, ne baska bi akrabam beni aramaz sormaz oldu. 2 ayda bir annem kücük bi mesaj atar, kizim nasil iyimisiniz cocuklar nasil diye sorar. Bende bi firsatini bulunca kisadan ararim, insanlar merak etmesin diye. Sisman oldugum zamanlar ( 44 beden) bana bi gün söyle dedi: sabah uyanip seni yanimda yatarken gördügümde icim bulaniyor. Kendimi o kadar kötü hissetdimki anlayamazsiniz nasil bi his. Hep süpelenirdim beni aldattigini, tam yakaladim dedigim zaman, ispatlar o kadar netki bu ara, onu sorguya cekince sonucunda ben suclu cikardim. Hatta bi gün beni mahkemeye verecigini söyledi, hakkinda yalan ve haksiz konusuyomusum, iftira ediyomusum. Bi ara beni ailemle katiyetle görüsme yasagi koymustu. Bi sene gecti, ben hasret cekiyodum, o zaman oglum 6 yasinda, bi gün sabah bana dedi, git tren bileti al aileni gör, sana izin veriyorum. Ben sok, sevinc, mutluluk herseyi bi aradi yasadim bayram gibi. Cocugu alip 2 günlügüne gittim tabi. Eve geldim evde bi bardak kaldirmayan insan yatak carsaflarini yikamis. Hemen gözüme carpti, süpelendim. Arabaya bindik, küllükte rujlu sigara gördüm. Tamam dedim, beni aldatti kesin. Kesin zaten ama, ona bunlari sordugumda, söyle cevap: ben yikadisam carsaflari, senin kalpazanligindan, pisti- yalan temiz carsaf gitmeden gecirmistim evide tertemiz birakip, iki günlük yemek yapip gitmistim oysa, bide sigara arkadasi icmis, dudaginda herpes oldugu icin bi crem sürmüs ondan, heeee tabi pembe simli crem, bende yedim. Devam sorgulayinca yedim dayagi aksamina, burnum kirik, her tarafim yara bere oturdum asaga. Daha bugüne kadar aileme yasadigimin yarisini bile anlatmadim. Onlarinda hepsinin bu sürecte pisikolojisi bozuldu. Onlarada yaptiklari ayri. Herkes kötü, herkes ona savas acmis, ve beni ve cocuklari hep korumus benim haberim bile yokmus, ne nankörmüsüm ben. Ne zaman ayrilmak istesem, düzelecegini, terapi olacagini söylüyor. Artik inanmiyorum. Inanin ben cahil aciz bir insan degilim. Calusiyorum kendi ekmegimi kendim kazaniyorum. Oglumu okuttum zorda olsa. 28 yasinda oglum, kizim daha ögrenci 15 yasinda henüz. Cocuklara cektirdigini hic anlatmaya baslamiyim. Pisikolojik terör. Cocuklara el kaldirdigi cok nadir, ama pisikolojilerini bozdumu bozdu. Daha dün hicbiseyden yüzüme tükürdü ve dövmeye basladi, önce kizim önüne gecti, sonra oglum kosup geldi yardimima. Sakinlestiginde, bisanmak istedigimi söyledim. Bu yasta artik tasiyamiyorum bu terörü. Herseyden korkar oldum, birakin kadin oldugumu insan oldugumu unuttum. Önce oda bosanmaya razi oldugunu söyledi, bi saat sonra bisey yokmus gibi davrandi. Amaan sende uzatma, o kadar kirilganmisin, senin sucun, ne oldu sanki biseylerinmi döküldü gibi laflar. Inanin böyle bi insanla normal bi konusma yapma imkansiz!!! Duvara konussan daha cok sonuc alirsin. Ben ciddi oldugumi söyledigimde bu sefer tekrar terör, iste ailen yüzünden, iste sen suclusun, sen serbestlik istiyon cünkü baska biri var, sen af edersiniz o yolun yolcususun ve agiza alinmayacak suclamalar/ kabul etmedim suclamalari.
Pesine tehdit, gitde gör gününü, sen bittin, seni kim ne yapsin, asalamalar falan. Ciddiyim dedim, bu sefer orda burda beni rezil edermis, iftiralar hemde cok agir, bakalim sanami banami inanacaklar( cünkü istedigi zaman herkesi manupule edebiliyor, inani cogu zaman basarili, hemde saf insanlari degil sade, pisikolok, avukat, doktor, hic far etmez).
Ne anlatirsan anlat, ben herseye hazirim, allah biliyo bana yeter dedim.
Haaaa senmisin korkmayan, bu sefer ailenene sararim demeye basladi, neden? Cünkü beni cok ama cok iyi tamidigi icin. Ben benim yüzümden hic bir zaman bir insanin zarar görmesini tahammül etmiyecegim icin. Anliyomusunuz?? Daha o kadar cok sey varki anlatacak, saatler günler yetmez, nasil cabuk anlatayim hikayemi 29yil. Su an ben bi kösede bunlari yazarken o tv bakip kahkaha atmakta, bisey olmamis gibi. Size tek önerim, eyer esinizin gercekten narsist oldugunu düsünüyorsaniz kacin...!!! Topuklayin... yoksa bi bakmisiniz tüm gencliginiz, insanliginiz, onurunuz, serefiniz, sizi insan yapan ne varsa almis elinizden. Ne yapsaniz yapin, hep onun istedigini bile yapsaniz ona yetmez. Istersen manken ol, zengin ol bi erkegin hayal ettigi kadin ol, ona yetmez, hicbisey tatmin etmez onu. Bana ne vaadlerde bulundu, hersey güzel olucak... offff neler neler. Anlattigi söyledigi yalanlara kendi bile inaniyo. 5 dakikada bir fikir degistirebiliyo. Esas narsistler cok tehlikeli insanlar, sadece esine degil, cocuklara ve tüm yakinlarina zarar veriyo, zehirliyo. Istedimide baglayabiliyo bi insani kendine sippacik. Seni malimis gibi görüyor, oyuncagimis gibi. Gercekten sevgi nedir biliyolarmi daha bugünne kadar emin degilim.