Yardım Hanımlar..Narsist Eşten Boşanmak Ama Kafa Karışıklığı da Yaşamak :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ailemi karşıma alarak evlendim, karşı çıktılar, sonradan eşimi kabullendiler yazdın ilk sayfada. Şimdi de ailem zorla evlendirdi diyosun 🤔 hayır umrumda değil istersen 80 yaşında biriyle evlen de çelişkili konuşma bari
Anlattım detaylı bir şekilde bir üyeye onu okur musunuz

Gerçekten bazı kadınları anlamıyorum. Kendinizden bu kadar büyük erkeklerle evlenip kendi hayatlarını kendi elleriyle mahvediyorlar. Neymiş olgun adam kıymet bilirmiş. Bu kadar yaşı büyük adam kıymet bilse ne olur bilmese ne. Sevgisi ilgisi ilgisi nasıl yetiyor size yahu.

Ailem ilk basta hamilelik durumunu bilmiyordu birlikte olduğumu o yüzden eşimi asla istemediler bende birlikte olduğum için mecburum diye düşündüm. adetim gelmeyince annem şüphelendi ve beni sorguladı sonrasında alel acele evlendim ve iki ay sonra evi terk edip boşanma davası açtım ailem yaptığım hatadan dolayı beni istemiyordu duruşma 1 nisana verilmişti evde bana köpek gibi davranılmasına dayanamayıp eşimle tekrar barıştım ailem tekrar barıştığım için beni istemedi
Hata üstüne hata, telafi aramadan üstüne yenisini eklemişsiniz. Allah yardımcınız olsun. Çokta övülecek kadar minnoş geçmiyormuş demek ki.

Gerçekten bazı kadınları anlamıyorum. Kendinizden bu kadar büyük erkeklerle evlenip kendi hayatlarını kendi elleriyle mahvediyorlar. Neymiş olgun adam kıymet bilirmiş. Bu kadar yaşı büyük adam kıymet bilse ne olur bilmese ne. Sevgisi ilgisi ilgisi nasıl yetiyor size yahu.
Olgun adam kıymet bilmeyip senin gençliğini kendine hak görünce gelen pişmanlık hissi:

Psikolojik olarak da hepsini yaptı ben en sonki üzerinden biraz gittim. Aynaya bak yanıma yakışmıyorsun ailenle görüşemezsin malsın bunları derdi arkadaşlarınla konuşma bana hesap vereceksin sen bana soru soramazsın derdi. Pissin beceriksizsin derdi ki tam tersi her gün temizlik ve yemeknyapardim
Neden hala boşanmıyorsun ? Arkadaşlar bakın, dünyaya 1 kez geliyorsunuz, bu yaşları, bu güzel anları 1 kez yaşıyorsunuz. Değil 1 dk öncesine gitmek, 10 sene öncesini tekrar yaşama şansımız yok. Yahu size sadece 1 kez verilen birşeyi, neden elalemin iti p.çi için heba ediyorsunuz ya yazık değil mi? Size de yazık değil mi? Niye kendinize cehennemi yaşatıyorsunuz? Arkadaşlar sizin derdiniz ne ? Erkek kıtlığı yok. Mis gibi erkekler var ya. El üstünde tutan, annesini sevdiği gibi safça güzel seven. İlla sizden 20 30 yaş büyük mü olmalı koca dediğin? Şiddet girmiş hakaret girmiş. Daha ölmeyi mi bekliyorsunuz ya biraz Allah'ın verdiği veli nimet aklı kullanın ya.

Arkadaslar kimseye karsı terbiyemi bozmuyorum düzgün bir şekilde açıklamaya calısıyorum hepinize anlatmaya calısıyorum lakin ben nasıl bir insanla konuşuyorum ben kime ne diyorum diye bir düşünmenizi tavsiye ederim ben en başta asla kendimi övmek istemedim zaten bir diye buna karşılık yorum yapmıştı ve ben de aslında amacının ne olduğunu ona anlattım hiçbir zaman böyle bir şeyi ölmem çok mükemmel bir şeymiş gibi göstermem evet gerçekten yaşından büyük gösteriyorum yani görseniz 25’ten 26’dan aşağı bir yaş söylemezseniz benim yaptığım cahillik gençlik atasıydı aileme karşı boynum hep bükük bakın ben bunu kabulleniyorum lakin siz bir insanın neler yaşadığını bilemezsiniz ve emin olun ben yalancı da değilim kanıtlarıyla biri bana yazsa özelden anlatır gösteririm ben çok zor şeyler yaşadım kendim hak ettim bunuda kabul ediyorum bakın ama bilmeden insanların hayatlarına bu şekilde giriş yapmayın lütfen kimsenin ne yaşadığını bilemezsiniz bu dünyada her türlü hali var en azından terbiyeli ve seviyeli bir şekilde yorum yapmanızı rica ediyorum herkese bir tek bana değil ben de konuyu açan üye gibi boşanma aşamasına kadar gittim ama durumum çok kötüydü ve ben de psikolojik destek almıştım fakat bir şeyleri yenemedim ve ailemin de bana köpek gibi davran alıyordu bu yüzden bir şeylere mecbur kaldım küçük bir yerde geri kafalı bir ailem var ve gerçekten inanmayan varsa ben mesaj atabilirim ben beni şu an ağlattınız bakın kendimi Acındırmak için söylemiyorum ama hani yalancıyım ya ya da farklı bir yere çekmeye çalışıyorum ya bilmiyorum herneyse kendimi açıklamaya çalışıyorum üzdünüz gerçekten kalbimi çok kırdınız bir şey demek istemiyorum

Arkadaslar kimseye karsı terbiyemi bozmuyorum düzgün bir şekilde açıklamaya calısıyorum hepinize anlatmaya calısıyorum lakin ben nasıl bir insanla konuşuyorum ben kime ne diyorum diye bir düşünmenizi tavsiye ederim ben en başta asla kendimi övmek istemedim zaten bir diye buna karşılık yorum yapmıştı ve ben de aslında amacının ne olduğunu ona anlattım hiçbir zaman böyle bir şeyi ölmem çok mükemmel bir şeymiş gibi göstermem evet gerçekten yaşından büyük gösteriyorum yani görseniz 25’ten 26’dan aşağı bir yaş söylemezseniz benim yaptığım cahillik gençlik atasıydı aileme karşı boynum hep bükük bakın ben bunu kabulleniyorum lakin siz bir insanın neler yaşadığını bilemezsiniz ve emin olun ben yalancı da değilim kanıtlarıyla biri bana yazsa özelden anlatır gösteririm ben çok zor şeyler yaşadım kendim hak ettim bunuda kabul ediyorum bakın ama bilmeden insanların hayatlarına bu şekilde giriş yapmayın lütfen kimsenin ne yaşadığını bilemezsiniz bu dünyada her türlü hali var en azından terbiyeli ve seviyeli bir şekilde yorum yapmanızı rica ediyorum herkese bir tek bana değil ben de konuyu açan üye gibi boşanma aşamasına kadar gittim ama durumum çok kötüydü ve ben de psikolojik destek almıştım fakat bir şeyleri yenemedim ve ailemin de bana köpek gibi davran alıyordu bu yüzden bir şeylere mecbur kaldım küçük bir yerde geri kafalı bir ailem var ve gerçekten inanmayan varsa ben mesaj atabilirim ben beni şu an ağlattınız bakın kendimi Acındırmak için söylemiyorum ama hani yalancıyım ya ya da farklı bir yere çekmeye çalışıyorum ya bilmiyorum herneyse kendimi açıklamaya çalışıyorum üzdünüz gerçekten kalbimi çok

Psikolojik olarak da hepsini yaptı ben en sonki üzerinden biraz gittim. Aynaya bak yanıma yakışmıyorsun ailenle görüşemezsin malsın bunları derdi arkadaşlarınla konuşma bana hesap vereceksin sen bana soru soramazsın derdi. Pissin beceriksizsin derdi ki tam tersi her gün temizlik ve yemeknyapardim
Kart horoza baksen, adam mı olmuş başımıza? Bozsanıza şu pişmaniyeyi, had bilsin biraz.

" Şu an " bunun 10 sene daha da ilerde 20 sene sonrasını hesaba katmayı unutuyorsunuz. Siz 20 sene sonra daha 40ların başında olacakken, eşiniz 60a merdiven dayayacak.
Evet biliyorum bunları bende düşündüm ama şu an yapabileceğim bir durum yok

Üzülmeyin gerçekten kendimi kötü hissederim bu başlığı actigim için, hanımlar siz de olgun insanlarsınız varsa hatalarimiz onun için burdayiz ki siz bize destek olun güçlü duralım. Lütfen

Ailem ilk basta hamilelik durumunu bilmiyordu birlikte olduğumu o yüzden eşimi asla istemediler bende birlikte olduğum için mecburum diye düşündüm. adetim gelmeyince annem şüphelendi ve beni sorguladı sonrasında alel acele evlendim ve iki ay sonra evi terk edip boşanma davası açtım ailem yaptığım hatadan dolayı beni istemiyordu duruşma 1 nisana verilmişti evde bana köpek gibi davranılmasına dayanamayıp eşimle tekrar barıştım ailem tekrar barıştığım için beni istemedi
Bana çok tanıdık geliyosunuz ama hangi eski üye olduğunuzu tam çıkaramıyorum. Şu an stalk yapmaya da vaktim yok azcık deşsem bulurum gibi geliyor 😬

Arkadaslar kimseye karsı terbiyemi bozmuyorum düzgün bir şekilde açıklamaya calısıyorum hepinize anlatmaya calısıyorum lakin ben nasıl bir insanla konuşuyorum ben kime ne diyorum diye bir düşünmenizi tavsiye ederim ben en başta asla kendimi övmek istemedim zaten bir diye buna karşılık yorum yapmıştı ve ben de aslında amacının ne olduğunu ona anlattım hiçbir zaman böyle bir şeyi ölmem çok mükemmel bir şeymiş gibi göstermem evet gerçekten yaşından büyük gösteriyorum yani görseniz 25’ten 26’dan aşağı bir yaş söylemezseniz benim yaptığım cahillik gençlik atasıydı aileme karşı boynum hep bükük bakın ben bunu kabulleniyorum lakin siz bir insanın neler yaşadığını bilemezsiniz ve emin olun ben yalancı da değilim kanıtlarıyla biri bana yazsa özelden anlatır gösteririm ben çok zor şeyler yaşadım kendim hak ettim bunuda kabul ediyorum bakın ama bilmeden insanların hayatlarına bu şekilde giriş yapmayın lütfen kimsenin ne yaşadığını bilemezsiniz bu dünyada her türlü hali var en azından terbiyeli ve seviyeli bir şekilde yorum yapmanızı rica ediyorum herkese bir tek bana değil ben de konuyu açan üye gibi boşanma aşamasına kadar gittim ama durumum çok kötüydü ve ben de psikolojik destek almıştım fakat bir şeyleri yenemedim ve ailemin de bana köpek gibi davran alıyordu bu yüzden bir şeylere mecbur kaldım küçük bir yerde geri kafalı bir ailem var ve gerçekten inanmayan varsa ben mesaj atabilirim ben beni şu an ağlattınız bakın kendimi Acındırmak için söylemiyorum ama hani yalancıyım ya ya da farklı bir yere çekmeye çalışıyorum ya bilmiyorum herneyse kendimi açıklamaya çalışıyorum üzdünüz gerçekten kalbimi çok kırdınız bir şey demek istemiyorum

Ilk yorumunuz nispet yapar gibiydi. Siddet gören bir kadina kocisim benden buyuk, nazimi cekiyor, prensesler gibi davraniyor denmez. Bu yuzden tepki aldınız. Derdiniz varsa ayri bir konu açın derim. Sabote etmeyin konuyu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X