Yardım Hanımlar..Narsist Eşten Boşanmak Ama Kafa Karışıklığı da Yaşamak :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bana çok tanıdık geliyosunuz ama hangi eski üye olduğunuzu tam çıkaramıyorum. Şu an stalk yapmaya da vaktim yok 😬
Yok yeni açtım hesabı yeni dediğimde ocak ayında doğum kontrol haplarıyla alaklı kafama takılan bir kaç bir sey vardı burada onları sordum öğrendim okudum

Ilk yorumunuz nispet yapar gibiydi. Siddet gören bir kadina kocisim benden buyuk, nazimi cekiyor, prensesler gibi davraniyor denmez. Bu yuzden tepki aldınız. Derdiniz varsa ayri bir konu açın derim. Sabote etmeyin konuyu
Herhangi bir derdim yok sükür asla nispet yapmakta istemedim bana yüklenildiği için bunu anlatma gereği duydummsadede

Arkadaslar kimseye karsı terbiyemi bozmuyorum düzgün bir şekilde açıklamaya calısıyorum hepinize anlatmaya calısıyorum lakin ben nasıl bir insanla konuşuyorum ben kime ne diyorum diye bir düşünmenizi tavsiye ederim ben en başta asla kendimi övmek istemedim zaten bir diye buna karşılık yorum yapmıştı ve ben de aslında amacının ne olduğunu ona anlattım hiçbir zaman böyle bir şeyi ölmem çok mükemmel bir şeymiş gibi göstermem evet gerçekten yaşından büyük gösteriyorum yani görseniz 25’ten 26’dan aşağı bir yaş söylemezseniz benim yaptığım cahillik gençlik atasıydı aileme karşı boynum hep bükük bakın ben bunu kabulleniyorum lakin siz bir insanın neler yaşadığını bilemezsiniz ve emin olun ben yalancı da değilim kanıtlarıyla biri bana yazsa özelden anlatır gösteririm ben çok zor şeyler yaşadım kendim hak ettim bunuda kabul ediyorum bakın ama bilmeden insanların hayatlarına bu şekilde giriş yapmayın lütfen kimsenin ne yaşadığını bilemezsiniz bu dünyada her türlü hali var en azından terbiyeli ve seviyeli bir şekilde yorum yapmanızı rica ediyorum herkese bir tek bana değil ben de konuyu açan üye gibi boşanma aşamasına kadar gittim ama durumum çok kötüydü ve ben de psikolojik destek almıştım fakat bir şeyleri yenemedim ve ailemin de bana köpek gibi davran alıyordu bu yüzden bir şeylere mecbur kaldım küçük bir yerde geri kafalı bir ailem var ve gerçekten inanmayan varsa ben mesaj atabilirim ben beni şu an ağlattınız bakın kendimi Acındırmak için söylemiyorum ama hani yalancıyım ya ya da farklı bir yere çekmeye çalışıyorum ya bilmiyorum herneyse kendimi açıklamaya çalışıyorum üzdünüz gerçekten kalbimi çok kırdınız bir şey demek istemiyorum
Dayı sizi iyi ketempereye getirmiş valla, ben üzüldüm size.

Dayı sizi iyi ketempereye getirmiş valla, ben üzüldüm size.
Bakın böyle yorumlar da yapabilirsiniz ben daha küçüğüm belki yaşıtım belki ablalarımsınız lakin basıma gelmis bir sey üstelik daha 1 aylık hamileyim sizin sübyancı burusuk kart horoz demeniz beni daha cok üzüyor çare olmuyor ki

Bana çok tanıdık geliyosunuz ama hangi eski üye olduğunuzu tam çıkaramıyorum. Şu an stalk yapmaya da vaktim yok azcık deşsem bulurum gibi geliyor 😬

KOcasının eski karısının adı meral olan üye mi geldi aklına?

Olgun adam kıymet bilmeyip senin gençliğini kendine hak görünce gelen pişmanlık hissi:
Aynen öyle. Bir arkadaşım kendinden 13 yaş büyük biri ile evlendi. 21, 34 tü yaşları o kadar uyarmamıza rağmen bizi dinlenmedi. Adam iyi biri olmasına rağmen deli gibi pişman asla aynı değiliz, sesiz sessiz acı çekiyorum diyor

Arkadaslar kimseye karsı terbiyemi bozmuyorum düzgün bir şekilde açıklamaya calısıyorum hepinize anlatmaya calısıyorum lakin ben nasıl bir insanla konuşuyorum ben kime ne diyorum diye bir düşünmenizi tavsiye ederim ben en başta asla kendimi övmek istemedim zaten bir diye buna karşılık yorum yapmıştı ve ben de aslında amacının ne olduğunu ona anlattım hiçbir zaman böyle bir şeyi ölmem çok mükemmel bir şeymiş gibi göstermem evet gerçekten yaşından büyük gösteriyorum yani görseniz 25’ten 26’dan aşağı bir yaş söylemezseniz benim yaptığım cahillik gençlik atasıydı aileme karşı boynum hep bükük bakın ben bunu kabulleniyorum lakin siz bir insanın neler yaşadığını bilemezsiniz ve emin olun ben yalancı da değilim kanıtlarıyla biri bana yazsa özelden anlatır gösteririm ben çok zor şeyler yaşadım kendim hak ettim bunuda kabul ediyorum bakın ama bilmeden insanların hayatlarına bu şekilde giriş yapmayın lütfen kimsenin ne yaşadığını bilemezsiniz bu dünyada her türlü hali var en azından terbiyeli ve seviyeli bir şekilde yorum yapmanızı rica ediyorum herkese bir tek bana değil ben de konuyu açan üye gibi boşanma aşamasına kadar gittim ama durumum çok kötüydü ve ben de psikolojik destek almıştım fakat bir şeyleri yenemedim ve ailemin de bana köpek gibi davran alıyordu bu yüzden bir şeylere mecbur kaldım küçük bir yerde geri kafalı bir ailem var ve gerçekten inanmayan varsa ben mesaj atabilirim ben beni şu an ağlattınız bakın kendimi Acındırmak için söylemiyorum ama hani yalancıyım ya ya da farklı bir yere çekmeye çalışıyorum ya bilmiyorum herneyse kendimi açıklamaya çalışıyorum üzdünüz gerçekten kalbimi çok kırdınız bir şey demek istemiyorum
Ya anlattıklarınla çeliştin diye yalancı durumuna düşüyosun dedim ağladım deyip vcdanımı sey yapma .. burda iki arada bi derede bişeyler sıkıstırıp anlatmaya calısırken saçmaladın diyelim kapatalım konuyu.. sende üzülme mutlusun işte ne güzel

KOcasının eski karısının adı meral olan üye mi geldi aklına?
O da geldi de birkaç tane kendinden büyük çocuklu adamla evlenen üye vardı sadece o değil. Meralinkinin tek çocuğu vardı ve sanırım adam bu kadar büyük değildi. Tabi üyeler tanınmamak için bazı ayrıntıları değiştirebiliyor ama bu tarz başka üyeler de vardı

Bende kendimden 17 yaş büyük bir 2 çocuklu bir adamla 2 sene önce evlendim üstelik evlendiğimizde ben 19 o 36 yasındaydı yani ben bayağı küçüktüm bana hiç böyle davranmadı eşim ben cok mızmız nazlı biriyimdir kavgaları çoğu zaman ben çıkarırım hele bi de şimdi hamileyim daha çabuk öfkeleniyor nazlanıyorum ona rağmen bana prensesmisim gibi davranıyor her istediğimi yapar alır götürür her neyse yani ben kavga cıkarırım o gelir sarılır öper düzeltir tabii benimde alttan aldığım oluyor böyle anlatınca da ben sorunluymusum gibi oldu demem o ki boşa gitsin güzelim böyle bir adamla olmaz bi de bir cocugun olduğunu düsün napacaksın hamile olduğun zamanlar da ya da. Ailende destekçinse boşa kurtul koca her zaman bulunur

Ah ablacim koca her zaman bulunur tavsiyesi vermissin ama keske sende bu tavsiyeyi uygulasaydin. Neyse umarim mutlu olursun.

Ya anlattıklarınla çeliştin diye yalancı durumuna düşüyosun dedim ağladım deyip vcdanımı sey yapma .. burda iki arada bi derede bişeyler sıkıstırıp anlatmaya calısırken saçmaladın diyelim kapatalım konuyu.. sende üzülme mutlusun işte ne güzel
Yok gerçekten acındırma yapmaya çalışmıyorum ama çalışmıyor aslında hani ben çok şey yaşadım insanların bana inanmamasından ötürü böyle eskilere gittim ya yarımdı şimdi sanki gerçekten çok kötü oldum o yüzden bunları anlatmak zorunda kaldım yani hani isterseniz dediğim gibi özelden de baştan sona anlatabilirim ben şu an bir aylık hamileyim gerçekten güzel geçinip gidiyoruz burada insanlarımız şimdi yancı koca koca horoz kocadan başka ne yapar ki yani neyi değiştirir ben bunu yapmalarını istemiyorum evet cahilim hata yaptım bunları kabul ediyorum bana düzgün bir şekilde akıl vermek yerine hakaret etmek ne kadar mantıklı

Hamile olmadığım ortaya cıktı psikolojim alt üst olmuştu bu yüzden terk ettim dayak kavga ya da gürültüden değil
İsteyen istediği ile evlensin bize ne?Sizi evlenmek için eşiniz kandırmış bence.Ama siz ekmek bulamayan insanlara pasta yesinler der gibi yorum yaptınız.Tepkimiz ona.Dönüp ilk mesajınızı okuyun ve konu sahibine bunun ne gibi fayda sağlayacağını düşünün biraz.

Nasıl ya. Önce hamilesiniz diye evlendiriliyorsunuz sonra hamile olmadığınız ortaya çıkıyor falan. 😬
Adetim gecikmişti kücük bir yerde yasıtorum
Nasıl ya. Önce hamilesiniz diye evlendiriliyorsunuz sonra hamile olmadığınız ortaya çıkıyor falan. 😬
adetim 15 gün gecikmişti ve çok geri kafalı bir ailem var küçük bir kasabada yaşıyorum diyim önceden köy olarak geçiyordu hatta ve bu adamla demek istemiyorum eşim ne kasabada da adımız çoktan çıkmıştı yargısız infaz diyelim bir an önce evlendim yani hani 19 yaşındaydım dedim ya ne nişanım ne kına ne düğünüm hiçbiri olmadı direk nikahtan gittim yani sonra öğrendim adet oldum tabi baya gecikti ondan sonra yapamayacağını düşündüm ve Res çektim diyim öyle oldu

İsteyen istediği ile evlensin bize ne?Sizi evlenmek için eşiniz kandırmış bence.Ama siz ekmek bulamayan insanlara pasta yesinler der gibi yorum yaptınız.Tepkimiz ona.Dönüp ilk mesajınızı okuyun ve konu sahibine bunun ne gibi fayda sağlayacağını düşünün biraz.
Tamam anladım yanlıs söylemişim teşekkr ederim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X