Arkadaslar kimseye karsı terbiyemi bozmuyorum düzgün bir şekilde açıklamaya calısıyorum hepinize anlatmaya calısıyorum lakin ben nasıl bir insanla konuşuyorum ben kime ne diyorum diye bir düşünmenizi tavsiye ederim ben en başta asla kendimi övmek istemedim zaten bir diye buna karşılık yorum yapmıştı ve ben de aslında amacının ne olduğunu ona anlattım hiçbir zaman böyle bir şeyi ölmem çok mükemmel bir şeymiş gibi göstermem evet gerçekten yaşından büyük gösteriyorum yani görseniz 25’ten 26’dan aşağı bir yaş söylemezseniz benim yaptığım cahillik gençlik atasıydı aileme karşı boynum hep bükük bakın ben bunu kabulleniyorum lakin siz bir insanın neler yaşadığını bilemezsiniz ve emin olun ben yalancı da değilim kanıtlarıyla biri bana yazsa özelden anlatır gösteririm ben çok zor şeyler yaşadım kendim hak ettim bunuda kabul ediyorum bakın ama bilmeden insanların hayatlarına bu şekilde giriş yapmayın lütfen kimsenin ne yaşadığını bilemezsiniz bu dünyada her türlü hali var en azından terbiyeli ve seviyeli bir şekilde yorum yapmanızı rica ediyorum herkese bir tek bana değil ben de konuyu açan üye gibi boşanma aşamasına kadar gittim ama durumum çok kötüydü ve ben de psikolojik destek almıştım fakat bir şeyleri yenemedim ve ailemin de bana köpek gibi davran alıyordu bu yüzden bir şeylere mecbur kaldım küçük bir yerde geri kafalı bir ailem var ve gerçekten inanmayan varsa ben mesaj atabilirim ben beni şu an ağlattınız bakın kendimi Acındırmak için söylemiyorum ama hani yalancıyım ya ya da farklı bir yere çekmeye çalışıyorum ya bilmiyorum herneyse kendimi açıklamaya çalışıyorum üzdünüz gerçekten kalbimi çok kırdınız bir şey demek istemiyorum