- 22 Eylül 2022
- 5.641
- 15.946
-
- Konu Sahibi narsistmagduru
Şimdi hala çok tutarsız konuşuyorsunuz. Başta dediniz ki ailem istemiyordu kabullendiler. Zorla evlendim diyordunuz. En basiti, o yaşta bir adamla yatağa girerken hiç mi yaş söyleme gereği duymadınız ? Yani bunlar aşırı tutarsız ve saçma. İnşallah ilerde yaşayacağınız şeylerde biz yanılırız. Ama adam 40ını geçtikten sonra size geçmiş olsun. Seks hayatı azalır, adamın hareketler kısıtlanır. Ayrıca düşünsenize, çocuk doğacak yürürken parkta gezdirirken dedesi sancaklar. Çok acı değil mi? Neyini güzelleştirdiniz ki bu hayatın19 yasımda aralıkta tanıştım mayısta evlendim ben. Hamilelik durumu söz konusuydu sonra olmadığını öğrendik ama çoktan iş işten geçmişti. Bir hataya kurban gittim diyelim ha bu arada ben yinede evlenmek istemedim ama ailem geri kafalıydı zorla evlendim allaha sükür su an mutluyum kimseye övmüyorum lakin güzel bir aile hayatım bir dediğimi iki etmeyen bir eşim var ayrıca eşim benim yaşımı bilmiyordu çok büyük duruyorum
Adam yaşlanıyor ya ondan acele etmiştir.Hamilelik dışında neyin acelesi bu?
Tamam.Benim sonrasında gelecek bedduaya karnım tok.Siz şiddet gören bu üyeye kendi mükemmel hayatınızı anlatıp,belki barışırlar demekten çekinmiyorsanız,ne diyelim.Yaşayın görün masalınızı.Kimsenin ne yaşadığını bilmeden direkt bodoslama girmeyin bence benim aileme karşı başım hep eğik siz benim neden evlendiğimi nolduğunu biliyor musunuz?
Hanımlar, bizim birbirimize destek olmamız lazım, kimse kimseye hakaret etmesin. Biz gucluyuz birbirimizi üzmeyelim hepimizin bir derdi var biz mutlu olalım ki daha güzel şeyler paylaşalım burdaBenim eşime hakaret etmek size kalmadı. Bu hayatta herkesin basına her sey gelebilir siz bana yanlış yapmışsın kötü olmuş diyebilir akıl verebilirsiniz fakat bu sekilde davranamazsınız ayrıca eşim buruşuk değil şükürler olsun gayet güzel bir tipi var
Allah korusun tabi ki.. ne elini öpcen ya sülalesi bozuk eli kırılasıcaHaklısınız Allah korusun, zaten onun ailesi bana hep sus sen bisey deme istediğini yap elini op barış diyorlardı o suçluyken, ben zaten birşeylerin yolunda gitmediğini ilk günden farketmiştim ama gittikçe arttı delirdi adeta
Bakın ben psikologa da gittim siz sanırım uzmansınız ki onun dediklerinin aksini yazmışsınız. Hatta gittiğim psikolog eşimin bir zamanlar tedavi aldığı biri, ben bu durumu evlendikten sonra tamamen anladım çünkü nişanlı ve sevgiliyken adam ve bunun gibiler aşk bombardımanına tutar seni olmadığı gibi gözükür evet arada sinyaller verir ama onda da der ki stresten, düğün stresinden, eski yasadiklarim'dan yapıyorum. Sonra iki göz boyamak için doktora gider sen de aa çabalıyor düzelcek sanirsin. Ben her gun psikolokla gorusuyorum zaten. Ama daha detayli bir tedavi alacagim tabiki. Bunlari arastirmama gelince de evlilik bitiriyorum adam neden böyle diye merak ediyorsun ailesi de seni suçluyor bu evde içmezdi bu kahveye gitmezdi diyor O zaman araştırıyorsun vardığın sonuç korkunç...
Hakaret falan etmedim,19 yaşında gencecik bir kızın kendinden 20 yaş büyük bir adamla evlenmesini sadece mantığım almıyor.Allah mutluluğunuzu daim etsin o zaman,ne diyeyim prenses hanimBenim eşime hakaret etmek size kalmadı. Bu hayatta herkesin basına her sey gelebilir siz bana yanlış yapmışsın kötü olmuş diyebilir akıl verebilirsiniz fakat bu sekilde davranamazsınız ayrıca eşim buruşuk değil şükürler olsun gayet güzel bir tipi var
Bakın ben psikologa da gittim siz sanırım uzmansınız ki onun dediklerinin aksini yazmışsınız. Hatta gittiğim psikolog eşimin bir zamanlar tedavi aldığı biri, ben bu durumu evlendikten sonra tamamen anladım çünkü nişanlı ve sevgiliyken adam ve bunun gibiler aşk bombardımanına tutar seni olmadığı gibi gözükür evet arada sinyaller verir ama onda da der ki stresten, düğün stresinden, eski yasadiklarim'dan yapıyorum. Sonra iki göz boyamak için doktora gider sen de aa çabalıyor düzelcek sanirsin. Ben her gun psikolokla gorusuyorum zaten. Ama daha detayli bir tedavi alacagim tabiki. Bunlari arastirmama gelince de evlilik bitiriyorum adam neden böyle diye merak ediyorsun ailesi de seni suçluyor bu evde içmezdi bu kahveye gitmezdi diyor O zaman araştırıyorsun vardığın sonuç korkunç...
Güzellik uzmanı mısınız?19 yasımda aralıkta tanıştım mayısta evlendim ben. Hamilelik durumu söz konusuydu sonra olmadığını öğrendik ama çoktan iş işten geçmişti. Bir hataya kurban gittim diyelim ha bu arada ben yinede evlenmek istemedim ama ailem geri kafalıydı zorla evlendim allaha sükür su an mutluyum kimseye övmüyorum lakin güzel bir aile hayatım bir dediğimi iki etmeyen bir eşim var ayrıca eşim benim yaşımı bilmiyordu çok büyük duruyorum
Hahahah çelişmiyorum nerede çeliştiğimi söyler misin oŞimdide yalancı oldun anlattıklarınla celişiyosun.. bence susmalısın artk
Ah şu kart horozlar.19 yasımda aralıkta tanıştım mayısta evlendim ben. Hamilelik durumu söz konusuydu sonra olmadığını öğrendik ama çoktan iş işten geçmişti. Bir hataya kurban gittim diyelim ha bu arada ben yinede evlenmek istemedim ama ailem geri kafalıydı zorla evlendim allaha sükür su an mutluyum kimseye övmüyorum lakin güzel bir aile hayatım bir dediğimi iki etmeyen bir eşim var ayrıca eşim benim yaşımı bilmiyordu çok büyük duruyorum
Hepsini yapicam, onunda tedavi olduğu doktorla iletisim icerisindeyim o yuzden soyledim.Bisey merak ediyorum: her yere kocam narsist yazinca rahatliyor musunuz? Psikopat olabilir, baska bir problemi olabilir. Burada önemli olan size gösterdiği şiddet.
Bosanma davanizi açın. Haklarınızı kesinlikle alin ziynet, nafaka vs. Eve aldiginiz tum esyalari toplayin, esinize birakmayin
Hakaret etme lütfen prens beye Katip,çok ayıpAh şu kart horozlar.Yaşın büyük sandım dedi sübyancı gibi gözükmemek için, siz de tabi ki inandınız. İşte bunun için genç kızlar hedefleri.
Ailem ilk basta hamilelik durumunu bilmiyordu birlikte olduğumu o yüzden eşimi asla istemediler bende birlikte olduğum için mecburum diye düşündüm. adetim gelmeyince annem şüphelendi ve beni sorguladı sonrasında alel acele evlendim ve iki ay sonra evi terk edip boşanma davası açtım ailem yaptığım hatadan dolayı beni istemiyordu duruşma 1 nisana verilmişti evde bana köpek gibi davranılmasına dayanamayıp eşimle tekrar barıştım ailem tekrar barıştığım için beni istemediŞimdi hala çok tutarsız konuşuyorsunuz. Başta dediniz ki ailem istemiyordu kabullendiler. Zorla evlendim diyordunuz. En basiti, o yaşta bir adamla yatağa girerken hiç mi yaş söyleme gereği duymadınız ? Yani bunlar aşırı tutarsız ve saçma. İnşallah ilerde yaşayacağınız şeylerde biz yanılırız. Ama adam 40ını geçtikten sonra size geçmiş olsun. Seks hayatı azalır, adamın hareketler kısıtlanır. Ayrıca düşünsenize, çocuk doğacak yürürken parkta gezdirirken dedesi sancaklar. Çok acı değil mi? Neyini güzelleştirdiniz ki bu hayatın
E ailemi karsıma aldım dedin önce sonra tam tersi bsey dedin neyse ya bosver ben sacmalıyorum.. sen ne edersen güzel edersin bana bakma bos bos konusuyorum benHahahah çelişmiyorum nerede çeliştiğimi söyler misin o
19 yasımda aralıkta tanıştım mayısta evlendim ben. Hamilelik durumu söz konusuydu sonra olmadığını öğrendik ama çoktan iş işten geçmişti. Bir hataya kurban gittim diyelim ha bu arada ben yinede evlenmek istemedim ama ailem geri kafalıydı zorla evlendim allaha sükür su an mutluyum kimseye övmüyorum lakin güzel bir aile hayatım bir dediğimi iki etmeyen bir eşim var ayrıca eşim benim yaşımı bilmiyordu çok büyük duruyorum
Ailemi karşıma alarak evlendim, karşı çıktılar, sonradan eşimi kabullendiler yazdın ilk sayfada. Şimdi de ailem zorla evlendirdi diyosun19 yasımda aralıkta tanıştım mayısta evlendim ben. Hamilelik durumu söz konusuydu sonra olmadığını öğrendik ama çoktan iş işten geçmişti. Bir hataya kurban gittim diyelim ha bu arada ben yinede evlenmek istemedim ama ailem geri kafalıydı zorla evlendim allaha sükür su an mutluyum kimseye övmüyorum lakin güzel bir aile hayatım bir dediğimi iki etmeyen bir eşim var ayrıca eşim benim yaşımı bilmiyordu çok büyük duruyorum
Emin ol fotoğrafımı görsen 26’tan aşağı yaş söylemezsiniz farkında mısınız bilmiyorum ben asla kendimi savunmuyorum lakin eşimin sübyancı burusuk olduğunu düşünmüyorum evet küçüktüm ailevi sorunlarım vardı ve cahildim hata yaptımGüzellik uzmanı mısınız?
Psikolojik olarak da hepsini yaptı ben en sonki üzerinden biraz gittim. Aynaya bak yanıma yakışmıyorsun ailenle görüşemezsin malsın bunları derdi arkadaşlarınla konuşma bana hesap vereceksin sen bana soru soramazsın derdi. Pissin beceriksizsin derdi ki tam tersi her gün temizlik ve yemeknyapardimNarsistler fiziksel şiddetten ziyade kimi zaman daha ağırı olan psikolojik şiddeti tercih ederler. Sizin anlattıklarınız narsist bir adamdan ziyade bir psikopatı tanımlıyor. Canınıza kastınız mı var? Boşanın.
3.gün başlamış şiddet.3 gün dayanabilmiş içindeki öküzü saklamaya.3 günlük evli çiftler tavşanlar gibi sevişir.Burada bir sürü narsist koca konuları açıldı.İsterseniz onlara bakın.Hepsini yapicam, onunda tedavi olduğu doktorla iletisim icerisindeyim o yuzden soyledim.