Yardım Hanımlar..Narsist Eşten Boşanmak Ama Kafa Karışıklığı da Yaşamak :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şimdi hala çok tutarsız konuşuyorsunuz. Başta dediniz ki ailem istemiyordu kabullendiler. Zorla evlendim diyordunuz. En basiti, o yaşta bir adamla yatağa girerken hiç mi yaş söyleme gereği duymadınız ? Yani bunlar aşırı tutarsız ve saçma. İnşallah ilerde yaşayacağınız şeylerde biz yanılırız. Ama adam 40ını geçtikten sonra size geçmiş olsun. Seks hayatı azalır, adamın hareketler kısıtlanır. Ayrıca düşünsenize, çocuk doğacak yürürken parkta gezdirirken dedesi sancaklar. Çok acı değil mi? Neyini güzelleştirdiniz ki bu hayatın

Hamilelik dışında neyin acelesi bu?
Adam yaşlanıyor ya ondan acele etmiştir.
Kimsenin ne yaşadığını bilmeden direkt bodoslama girmeyin bence benim aileme karşı başım hep eğik siz benim neden evlendiğimi nolduğunu biliyor musunuz?
Tamam.Benim sonrasında gelecek bedduaya karnım tok.Siz şiddet gören bu üyeye kendi mükemmel hayatınızı anlatıp,belki barışırlar demekten çekinmiyorsanız,ne diyelim.Yaşayın görün masalınızı.

Hanımlar, bizim birbirimize destek olmamız lazım, kimse kimseye hakaret etmesin. Biz gucluyuz birbirimizi üzmeyelim hepimizin bir derdi var biz mutlu olalım ki daha güzel şeyler paylaşalım burda

Allah korusun tabi ki.. ne elini öpcen ya sülalesi bozuk eli kırılasıca

Lütfen psikiyatriye git.

Hakaret falan etmedim,19 yaşında gencecik bir kızın kendinden 20 yaş büyük bir adamla evlenmesini sadece mantığım almıyor.Allah mutluluğunuzu daim etsin o zaman,ne diyeyim prenses hanim

Psikolog esiniz benden tedavi aldi, narsist demez. Narsist olabilir ama gorusmeden tani koyamam diyebilir en fazla. Instagramda narsistlerle ilgili paylasilan gönderileri buraya yazmissiniz. Adam ister patates, ister kaldirim taşı olsun. Onun ne oldugunun onemi yok. Kendinizi kurban psikolojisine sokmaniz cok yanlis. Kendi kendinizin psikolojisini bozuyorsunuz

Güzellik uzmanı mısınız?

Ah şu kart horozlar. Yaşın büyük sandım dedi sübyancı gibi gözükmemek için, siz de tabi ki inandınız. İşte bunun için genç kızlar hedefleri.

Hepsini yapicam, onunda tedavi olduğu doktorla iletisim icerisindeyim o yuzden soyledim.

Ailem ilk basta hamilelik durumunu bilmiyordu birlikte olduğumu o yüzden eşimi asla istemediler bende birlikte olduğum için mecburum diye düşündüm. adetim gelmeyince annem şüphelendi ve beni sorguladı sonrasında alel acele evlendim ve iki ay sonra evi terk edip boşanma davası açtım ailem yaptığım hatadan dolayı beni istemiyordu duruşma 1 nisana verilmişti evde bana köpek gibi davranılmasına dayanamayıp eşimle tekrar barıştım ailem tekrar barıştığım için beni istemedi

Sapiklarin savunmasida boyle. Kiz buyuk duruyodu, 16 yasinda oldugunu anlamadim diyorlar. Yersen.

Ailemi karşıma alarak evlendim, karşı çıktılar, sonradan eşimi kabullendiler yazdın ilk sayfada. Şimdi de ailem zorla evlendirdi diyosun hayır umrumda değil istersen 80 yaşında biriyle evlen de çelişkili konuşma bari

Güzellik uzmanı mısınız?
Emin ol fotoğrafımı görsen 26’tan aşağı yaş söylemezsiniz farkında mısınız bilmiyorum ben asla kendimi savunmuyorum lakin eşimin sübyancı burusuk olduğunu düşünmüyorum evet küçüktüm ailevi sorunlarım vardı ve cahildim hata yaptım

Psikolojik olarak da hepsini yaptı ben en sonki üzerinden biraz gittim. Aynaya bak yanıma yakışmıyorsun ailenle görüşemezsin malsın bunları derdi arkadaşlarınla konuşma bana hesap vereceksin sen bana soru soramazsın derdi. Pissin beceriksizsin derdi ki tam tersi her gün temizlik ve yemeknyapardim

Hepsini yapicam, onunda tedavi olduğu doktorla iletisim icerisindeyim o yuzden soyledim.
3.gün başlamış şiddet.3 gün dayanabilmiş içindeki öküzü saklamaya.3 günlük evli çiftler tavşanlar gibi sevişir.Burada bir sürü narsist koca konuları açıldı.İsterseniz onlara bakın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…