- 7 Ocak 2016
- 10.294
- 49.607
-
- Konu Sahibi narsistmagduru
Küçüklüğüne vermek lazım. Kendisi 35 yaşına geldiğinde adam 52 olduğunda tekrar sormak isterim üyeye hala mutlu musun diye
Kocanız narsirt falan değil,ne olduğunu söylerdim de banım daha yeni kalktı.Dünyada erkek kıtlığı mı var da,böyle erkekleri tercih ediyorsunuz?Merhaba, ben kendimden yaşça büyük evlenmiş boşanmış çocuğu olan bir adamla evlendim.Basta herşey güzel gibi geldi ama karakterine dair sinyaller vermiş ben sevdiğim için görmemişim. Eğlendiğimizin üçüncü günü istediğim gibi davranacaksın diye kavga çıkarıp yerde sürükledi, en ufak şeylerden tartışma çıkardı. Bir ara evlenmeden terapiye gittiyse de bıraktı hiç bir doktoru kimseyi beğenmezdi. Narsistliginin ben genetik hem de aileden geldiğini düşünüyorum. Beni defalarca darp etti hep kendimi suçladım karşılık verip sinirlendirmesem yapmazdı diye affettim hatta kendim özür diledim. Bu sefer mübarek günde yine ben yemek hazırlarken bir kavga çıkarıp anneme küfretti dayanamadim söylediği sözlerin ona ait olduğunu soyledim ve bana vurdu ağzından burnumdan kan geldi. Sonrasi ailem geldi şikayetçi oldum. Şimdi bosanma davası açıcam. Bazen herşey açık sevmedi beni diyorum, bazen de hep aklıma geliyor sanki ölene kadar acı çekicem bana yaptığı iyi şeyler aklıma geliyor ama imkansız ailem beni reddeder onu daha kabul edemem ve etsem daha beterini yapar çünkü daha yeni barışmıştık her seferinde şiddetin dozunu artirdi aileme sovdu bana hakaret etti. Ne yapmalıyım nolur bana yardımcı olun arkadaşlar.
Kalmaz canım tabiki. Benim eş benden 3 yaş küçük.Adam şimdi genç karım var diye daha kaç senelik evliler zaten çekiyordur. Taş olsa çatlar bu şımarıklığı çekmez. Çok değil bi 3-5 sene sonra bakalım o adamdan eser kalmış mı?
Keşke sizde acele etmeseymişsiniz.Bende kendimden 17 yaş büyük bir 2 çocuklu bir adamla 2 sene önce evlendim üstelik evlendiğimizde ben 19 o 36 yasındaydı yani ben bayağı küçüktüm bana hiç böyle davranmadı eşim ben cok mızmız nazlı biriyimdir kavgaları çoğu zaman ben çıkarırım hele bi de şimdi hamileyim daha çabuk öfkeleniyor nazlanıyorum ona rağmen bana prensesmisim gibi davranıyor her istediğimi yapar alır götürür her neyse yani ben kavga cıkarırım o gelir sarılır öper düzeltir tabii benimde alttan aldığım oluyor böyle anlatınca da ben sorunluymusum gibi oldu demem o ki boşa gitsin güzelim böyle bir adamla olmaz bi de bir cocugun olduğunu düsün napacaksın hamile olduğun zamanlar da ya da. Ailende destekçinse boşa kurtul koca her zaman bulunur
Ailen aklı basında insanlar demek ki. Onlar seni reddetmese affedeceksin yani?? Mezara kadar yolu var ya öyle agzın burnun kan içinde kesmemiş seni.Merhaba, ben kendimden yaşça büyük evlenmiş boşanmış çocuğu olan bir adamla evlendim.Basta herşey güzel gibi geldi ama karakterine dair sinyaller vermiş ben sevdiğim için görmemişim. Eğlendiğimizin üçüncü günü istediğim gibi davranacaksın diye kavga çıkarıp yerde sürükledi, en ufak şeylerden tartışma çıkardı. Bir ara evlenmeden terapiye gittiyse de bıraktı hiç bir doktoru kimseyi beğenmezdi. Narsistliginin ben genetik hem de aileden geldiğini düşünüyorum. Beni defalarca darp etti hep kendimi suçladım karşılık verip sinirlendirmesem yapmazdı diye affettim hatta kendim özür diledim. Bu sefer mübarek günde yine ben yemek hazırlarken bir kavga çıkarıp anneme küfretti dayanamadim söylediği sözlerin ona ait olduğunu soyledim ve bana vurdu ağzından burnumdan kan geldi. Sonrasi ailem geldi şikayetçi oldum. Şimdi bosanma davası açıcam. Bazen herşey açık sevmedi beni diyorum, bazen de hep aklıma geliyor sanki ölene kadar acı çekicem bana yaptığı iyi şeyler aklıma geliyor ama imkansız ailem beni reddeder onu daha kabul edemem ve etsem daha beterini yapar çünkü daha yeni barışmıştık her seferinde şiddetin dozunu artirdi aileme sovdu bana hakaret etti. Ne yapmalıyım nolur bana yardımcı olun arkadaşlar.
Kendi güzel hayatımı anlatmak değil amacım gerek yok zaten benim demek istediğim şuydu hemen hemen aynı durumdayız fakat bu sekilde davranıyor ve farkındaysanız kafası karısık barısadabilir bu sekilde davranması gerekiyor hiç olmaz yani bunuda görmesi için söyledim yoksa amacım farklı bir sey değildiSize hayatınızla ilgili güzellemeler yapın diye konu açmamış kadın. Olaylara kendi hayatınızdan mükemmel manzara enstantaneleri katmadan da destek olabilirsiniz
Ben mecbur kaldım diyeyim hızlı olmasınaKeşke sizde acele etmeseymişsiniz.
Adam yaşlanır zaten çekecek hali kalmaz.Adam şimdi genç karım var diye daha kaç senelik evliler zaten çekiyordur. Taş olsa çatlar bu şımarıklığı çekmez. Çok değil bi 3-5 sene sonra bakalım o adamdan eser kalmış mı?
Niye barışsın,daha fazla dayak yemek için mi?Kendi güzel hayatımı anlatmak değil amacım gerek yok zaten benim demek istediğim şuydu hemen hemen aynı durumdayız fakat bu sekilde davranıyor ve farkındaysanız kafası karısık barısadabilir bu sekilde davranması gerekiyor hiç olmaz yani bunuda görmesi için söyledim yoksa amacım farklı bir sey değildi
Hamilelik dışında neyin acelesi bu? Ayrıca kaç yaşında tanıştınız ki hemen evlilik kararı verildi. Aşırı şaşırıyorum. Eşinizin yaptığı şey sübyancılık.Ben mecbur kaldım diyeyim hızlı olmasına
Ben kimseye bir seyi gururla anlatmıyorum merak etmeyin ayrıca altınıda çizmek isterim ki nice yaşıtlar nice denk insanlar şiddetten geçimsizlikten ondan bundan boşanıyor. Kimsenin ne yaşadığını bilmeden direkt bodoslama girmeyin bence benim aileme karşı başım hep eğik siz benim neden evlendiğimi nolduğunu biliyor musunuz? Bilmiyorsunuz Allaha şükür su an mutluyum geçinebiliyorum tabii ki yaşta önemli lakin kişilikte bir o kadar önemli. Teşekkürler…Burada kendinden 17 yaş büyük bir adamla henüz 18 yaşındayken evlenmeyi gururla anlatan bir kadın da gördüm ya diyecek kelimem yok.
Konu sahibi kendinize acımıyorsunuz da,ailenizi de mi düşünmüyorsunuz?Daha şimdidsn böyleyse ilerisini tahmin etmek zor olmamalı.Ayrılın,canınızı kurtarın.
Aileniz eşiniz dostunuz yok mu size doğruyu anlatsın destek olsun? Canınıza kastediyor adam.narsizm hafif kalirMerhaba, ben kendimden yaşça büyük evlenmiş boşanmış çocuğu olan bir adamla evlendim.Basta herşey güzel gibi geldi ama karakterine dair sinyaller vermiş ben sevdiğim için görmemişim. Eğlendiğimizin üçüncü günü istediğim gibi davranacaksın diye kavga çıkarıp yerde sürükledi, en ufak şeylerden tartışma çıkardı. Bir ara evlenmeden terapiye gittiyse de bıraktı hiç bir doktoru kimseyi beğenmezdi. Narsistliginin ben genetik hem de aileden geldiğini düşünüyorum. Beni defalarca darp etti hep kendimi suçladım karşılık verip sinirlendirmesem yapmazdı diye affettim hatta kendim özür diledim. Bu sefer mübarek günde yine ben yemek hazırlarken bir kavga çıkarıp anneme küfretti dayanamadim söylediği sözlerin ona ait olduğunu soyledim ve bana vurdu ağzından burnumdan kan geldi. Sonrasi ailem geldi şikayetçi oldum. Şimdi bosanma davası açıcam. Bazen herşey açık sevmedi beni diyorum, bazen de hep aklıma geliyor sanki ölene kadar acı çekicem bana yaptığı iyi şeyler aklıma geliyor ama imkansız ailem beni reddeder onu daha kabul edemem ve etsem daha beterini yapar çünkü daha yeni barışmıştık her seferinde şiddetin dozunu artirdi aileme sovdu bana hakaret etti. Ne yapmalıyım nolur bana yardımcı olun arkadaşlar.
Bakın ben psikologa da gittim siz sanırım uzmansınız ki onun dediklerinin aksini yazmışsınız. Hatta gittiğim psikolog eşimin bir zamanlar tedavi aldığı biri, ben bu durumu evlendikten sonra tamamen anladım çünkü nişanlı ve sevgiliyken adam ve bunun gibiler aşk bombardımanına tutar seni olmadığı gibi gözükür evet arada sinyaller verir ama onda da der ki stresten, düğün stresinden, eski yasadiklarim'dan yapıyorum. Sonra iki göz boyamak için doktora gider sen de aa çabalıyor düzelcek sanirsin. Ben her gun psikolokla gorusuyorum zaten. Ama daha detayli bir tedavi alacagim tabiki. Bunlari arastirmama gelince de evlilik bitiriyorum adam neden böyle diye merak ediyorsun ailesi de seni suçluyor bu evde içmezdi bu kahveye gitmezdi diyor O zaman araştırıyorsun vardığın sonuç korkunç...Gidip tedavi olmanız gerekiyor. Size böyle şiddet gösteren birinin psikolojik tahlilini yapacağınıza kendi canınızı kurtarmayı düşünün.
6 sene tıp hekimliği eğitimi alıp, psikatri üzerine uzmanlık eğitimi alan doktor gibi teşhiş koymaya çalışmak yeni moda oldu. Yazdıklarından anladığım psikolojik sorunu olan maalesef sensin. Yaptıkların hiç akıllı, mantıklı değil. En başından adam ne olduğunu belli etmiş, şiddeti kabul etmişsin. Aklı başında insan bunu kabul etmez. Hem de ailesi arkasındayken
Niye mecbur kaldınız o buruşuk kocanıza?Pardon,prensinizeBen mecbur kaldım diyeyim hızlı olmasına
19 yasımda aralıkta tanıştım mayısta evlendim ben. Hamilelik durumu söz konusuydu sonra olmadığını öğrendik ama çoktan iş işten geçmişti. Bir hataya kurban gittim diyelim ha bu arada ben yinede evlenmek istemedim ama ailem geri kafalıydı zorla evlendim allaha sükür su an mutluyum kimseye övmüyorum lakin güzel bir aile hayatım bir dediğimi iki etmeyen bir eşim var ayrıca eşim benim yaşımı bilmiyordu çok büyük duruyorumHamilelik dışında neyin acelesi bu? Ayrıca kaç yaşında tanıştınız ki hemen evlilik kararı verildi. Aşırı şaşırıyorum. Eşinizin yaptığı şey sübyancılık.
Kanun önünde sübyancı gözükmesi için sizin illa 18 yaşının altında olmanız gerekmiyor. Bunu özendirerek anlatmanız zaten bambaşka bir saçmalık kusura bakmayın yani
Benim eşime hakaret etmek size kalmadı. Bu hayatta herkesin basına her sey gelebilir siz bana yanlış yapmışsın kötü olmuş diyebilir akıl verebilirsiniz fakat bu sekilde davranamazsınız ayrıca eşim buruşuk değil şükürler olsun gayet güzel bir tipi varNiye mecbur kaldınız o buruşuk kocanıza?Pardon,prensinize.
Haklısınız Allah korusun, zaten onun ailesi bana hep sus sen bisey deme istediğini yap elini op barış diyorlardı o suçluyken, ben zaten birşeylerin yolunda gitmediğini ilk günden farketmiştim ama gittikçe arttı delirdi adetaAilen aklı basında insanlar demek ki. Onlar seni reddetmese affedeceksin yani?? Mezara kadar yolu var ya öyle agzın burnun kan içinde kesmemiş seni.
Şimdide yalancı oldun anlattıklarınla celişiyosun.. bence susmalısın artk19 yasımda aralıkta tanıştım mayısta evlendim ben. Hamilelik durumu söz konusuydu sonra olmadığını öğrendik ama çoktan iş işten geçmişti. Bir hataya kurban gittim diyelim ha bu arada ben yinede evlenmek istemedim ama ailem geri kafalıydı zorla evlendim allaha sükür su an mutluyum kimseye övmüyorum lakin güzel bir aile hayatım bir dediğimi iki etmeyen bir eşim var ayrıca eşim benim yaşımı bilmiyordu çok büyük duruyorum