Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Idare eder canım kolum agriyo şişti biraz ama iyiyim çok sevindim canim değerin kaç cıktı söylediler miNlykkl cnm nasıl.oldun kolun kalçan falan iyimisin
Hadi yaa cnm dikkat et kendine kuzum inş biran önce gecer cnm benimde 400cikti cnm degrim 2haftalik falan dedi inşallah sağlıkla ilerler cnm darısı size inşallah en kısa zmanda.Idare eder canım kolum agriyo şişti biraz ama iyiyim çok sevindim canim değerin kaç cıktı söylediler mi
Hadi yaa cnm dikkat et kendine kuzum inş biran önce gecer cnm benimde 400cikti cnm degrim 2haftalik falan dedi inşallah sağlıkla ilerler cnm darısı size inşallah en kısa zmanda.maşşallah cnm![]()
Adet tarifinden sonra tutmus o zaman canım dimi ilerler inşallah canım oldu sonunda devamında gelir inşallah ben artık isteyip istememek arasında gidip geliyorumHadi yaa cnm dikkat et kendine kuzum inş biran önce gecer cnm benimde 400cikti cnm degrim 2haftalik falan dedi inşallah sağlıkla ilerler cnm darısı size inşallah en kısa zmanda.
Canım bide bisey sorucam 400 cıkmış 2 haftadan fazla olması gerekmez mi adetinin üstünden de baya geçmişti çünkü nasıl oluyoHadi yaa cnm dikkat et kendine kuzum inş biran önce gecer cnm benimde 400cikti cnm degrim 2haftalik falan dedi inşallah sağlıkla ilerler cnm darısı size inşallah en kısa zmanda.
Aynen cnm bencede daha fazla. Sağlık ocağı anlamadı diye düşünüyorum ben netten baktığımda 4haftalik diyo zaten kadın doğuma gidicem.hftaya cnm o daha iyi bilir inş hayırlısı ile ilerlesinde s nde diye dusunmicen cnm ya Allah'ın izniyle olucak seninde vagecme lütfen İnş Rabbim sana n kısa zamnda nasip etsin sana da benim dualrim hep senininle cnmCanım bide bisey sorucam 400 cıkmış 2 haftadan fazla olması gerekmez mi adetinin üstünden de baya geçmişti çünkü nasıl oluyo
Onu düşündüm sen 2 haftalık diyince çünkü beta şeylerini biliyorum artık gördüm bi çok kez biri 18 kusurle 3 4 hafta falan diyince dedim nasıl 2 hafta olur dedim ama sen tecrübeli olduğun için bilirsin canımAynen cnm bencede daha fazla. Sağlık ocağı anlamadı diye düşünüyorum ben netten baktığımda 4haftalik diyo zaten kadın doğuma gidicem.hftaya cnm o daha iyi bilir inş hayırlısı ile ilerlesinde s nde diye dusunmicen cnm ya Allah'ın izniyle olucak seninde vagecme lütfen İnş Rabbim sana n kısa zamnda nasip etsin sana da benim dualrim hep senininle cnm
Ilerler inşallah sen dinlen bol bol oruç tutma istersen allah nasıl nasip ettiyse devamınida getirir inşallah sen stres yapmaAynen cnm bencede daha fazla. Sağlık ocağı anlamadı diye düşünüyorum ben netten baktığımda 4haftalik diyo zaten kadın doğuma gidicem.hftaya cnm o daha iyi bilir inş hayırlısı ile ilerlesinde s nde diye dusunmicen cnm ya Allah'ın izniyle olucak seninde vagecme lütfen İnş Rabbim sana n kısa zamnda nasip etsin sana da benim dualrim hep senininle cnm
Canım benim aslında bende değerlere pek bakmam bilgim yok yani ama kızıma hamileyken ilkten 187 çıkmıştı değerim ozamn 2haftalikti smdi bu böyle deyince oyuzdne dah fazladır diye düşünüyorum hayırlısı tabi herseyn sağlıklı olsunda oruçta tutmuyom cnm zaten folik asit almaya başladım içmiyordm ben doktorda tutma dedi zaten hafta gidicem kadın doğuma bakalm.ozaman kadar nolucak.senfe stres yapma.sakin cnm inş seninde olucak inaniyrm benOnu düşündüm sen 2 haftalık diyince çünkü beta şeylerini biliyorum artık gördüm bi çok kez biri 18 kusurle 3 4 hafta falan diyince dedim nasıl 2 hafta olur dedim ama sen tecrübeli olduğun için bilirsin canım
Değerleri falan çok gördüm burda canım az çok bildiğim için sana soyledim ama doktor bakınca zaten sana daha iyisini söyler sağlıkla ilerler minigimiz merak etme canım sen içini ferah tut ben senin kadar inanmıyorum artık canım bıraktım bu ayda böyle geçsin bi dahaki aya test almayı düşünüyorum sende onu kullandıktan sonra haberi aldik dimi onun sayesinde mi acabaCanım benim aslında bende değerlere pek bakmam bilgim yok yani ama kızıma hamileyken ilkten 187 çıkmıştı değerim ozamn 2haftalikti smdi bu böyle deyince oyuzdne dah fazladır diye düşünüyorum hayırlısı tabi herseyn sağlıklı olsunda oruçta tutmuyom cnm zaten folik asit almaya başladım içmiyordm ben doktorda tutma dedi zaten hafta gidicem kadın doğuma bakalm.ozaman kadar nolucak.senfe stres yapma.sakin cnm inş seninde olucak inaniyrm ben
Yok cnm ben onu kullanamdmki kaldılar hep valla yaptıklarım hep silik çıkmıştı zaten sonra 2 3 gün koyu çıktı hep ama degerlendrmek ben adet olmdgm için sökücü içmeye basladm.ama sen al cnm çok etkisi var gercekten inş olucak umutsuz olma lütfen ben inaniyrm bol bol dua edelim. Aynen bende doktora giderm 2hafta sonra falan cnm kesin netleşir artk nekadarlik olduğu hayırlısı olur inşallahDeğerleri falan çok gördüm burda canım az çok bildiğim için sana soyledim ama doktor bakınca zaten sana daha iyisini söyler sağlıkla ilerler minigimiz merak etme canım sen içini ferah tut ben senin kadar inanmıyorum artık canım bıraktım bu ayda böyle geçsin bi dahaki aya test almayı düşünüyorum sende onu kullandıktan sonra haberi aldik dimi onun sayesinde mi acaba
bnde sıpariş ettim pztesiden beri hala gelmedi bu günde gelmicek gibi zaten kargolar çok yoğun bu aralar böyle gecıkebiliyomuş hafif hafif belim agrimaya başladı amaYok cnm ben onu kullanamdmki kaldılar hep valla yaptıklarım hep silik çıkmıştı zaten sonra 2 3 gün koyu çıktı hep ama degerlendrmek ben adet olmdgm için sökücü içmeye basladm.ama sen al cnm çok etkisi var gercekten inş olucak umutsuz olma lütfen ben inaniyrm bol bol dua edelim. Aynen bende doktora giderm 2hafta sonra falan cnm kesin netleşir artk nekadarlik olduğu hayırlısı olur inşallah
İyi yaptin cnm gelsinde başlarsın adetin bitince cnm. Hayırlısı olsun çok işe yarayan var gercekten. Olan geç olan güç olmasın cnm gelir illaki biran önce gelsinde laboduquick mi aldın cnm genelde en iyisi o diyolarbnde sıpariş ettim pztesiden beri hala gelmedi bu günde gelmicek gibi zaten kargolar çok yoğun bu aralar böyle gecıkebiliyomuş hafif hafif belim agrimaya başladı ama
Ben gene sennin dediğin gibi günaşırı ilişkiye ağırlık vercem başladık çalışmalara bakalım bende kullanmak gibi geliyo o yüzden önemsemiyorum açıkçası hayırlısı olsun saol canım senin duaların benim dualarım hepsi sayesinde olur inşallah sen tam olmaz istemiyorum dediğim zaman bana bi umut oluyosun umut veriyosn ıyi ki varsın merakla bekliyorum ultrasona girersen resmi at çok merak ediyorumYok cnm ben onu kullanamdmki kaldılar hep valla yaptıklarım hep silik çıkmıştı zaten sonra 2 3 gün koyu çıktı hep ama degerlendrmek ben adet olmdgm için sökücü içmeye basladm.ama sen al cnm çok etkisi var gercekten inş olucak umutsuz olma lütfen ben inaniyrm bol bol dua edelim. Aynen bende doktora giderm 2hafta sonra falan cnm kesin netleşir artk nekadarlik olduğu hayırlısı olur inşallah
Baktım bende uygun da var pahalı da 30 tane olandan alırım bi dahaki ay alırsam bakalım yapabilir miyim ondan da emin değilimbnde sıpariş ettim pztesiden beri hala gelmedi bu günde gelmicek gibi zaten kargolar çok yoğun bu aralar böyle gecıkebiliyomuş hafif hafif belim agrimaya başladı ama
Cnm her zman aklimdasin inanki her namazında ediyrm dua vazgeçme sakin ben inaniyrm olucak cnm Allah'ım inşallah tez zamnda bu mübarek günlerde nasip etsin inşallah sıkma canını hiç bı zamn sen atmazmiyim cnm atarm tabi teyzesi miniğim bı büyüsünde doktora gidince bakalım smdi gtmeyi düşünmüyom zaten bikac hafta sonra gidicm inşBen gene sennin dediğin gibi günaşırı ilişkiye ağırlık vercem başladık çalışmalara bakalım bende kullanmak gibi geliyo o yüzden önemsemiyorum açıkçası hayırlısı olsun saol canım senin duaların benim dualarım hepsi sayesinde olur inşallah sen tam olmaz istemiyorum dediğim zaman bana bi umut oluyosun umut veriyosn ıyi ki varsın merakla bekliyorum ultrasona girersen resmi at çok merak ediyorum
GittiGidiyor dan almistm ben uygundu orda cnm takip et sürekli yenileniyor sitedikiler hergun yapicam cnm suya dikkat edicen sadece çok icmicen konusurz zaten burdan yine cnm ekimden geldiğince yardımcı olurum bende sizeBaktım bende uygun da var pahalı da 30 tane olandan alırım bi dahaki ay alırsam bakalım yapabilir miyim ondan da emin değilim
Aynen cnm dediğin markadan aldim yaninda 5 gebelik testide aldım tercihen yaniİyi yaptin cnm gelsinde başlarsın adetin bitince cnm. Hayırlısı olsun çok işe yarayan var gercekten. Olan geç olan güç olmasın cnm gelir illaki biran önce gelsinde laboduquick mi aldın cnm genelde en iyisi o diyolar
Bnde otuzlusunu aldım bugün geldı çok şükür yarin bsşlicamBaktım bende uygun da var pahalı da 30 tane olandan alırım bi dahaki ay alırsam bakalım yapabilir miyim ondan da emin değilim