Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar yardım etmezseniz sevgilim kel kalcak =)

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

puccaandgaru

Guru
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2011
1.187
629
323
abiler ablalar kk nın güzel hanımları yardım edin =( ailesnde kelde yok ama sevgilim bu gidişle kel kalcak =(

:26:saçlarımı dökülüyoo

benim nişanlımında öyle.. kabak çekirdeği yiyo bu aralar. iyi geliomuş

onlar bizde hiç işe yaramadı. kapsülü dahi kullandı ama nafile.
ama bak kız kardeşim ve eşi tv de reklamı çıkan varya adını unuttum erkek için mavi kadın için kırmızı ondan kullanıolar. faydasını görmüşler.
bizde onları kobay kullanıp , sonuca göre alıcaz

bizede bildirin sonuçları o zaman =) o değilde birlikteliğimiz başladığındn beri dökülme var =P çokmu başının etini yiyorum napıyorum =P

saç stresten, demir -çinko eksikliğinden, mantar hastalığından, sıkve aşırı scak yıkamaktan,sıkı bağlamaktan,bazı hamileliklerrde, hormonlardan( genellikle testestreron fazlalığı), kemoterapide, hawasızlıktan dökülür.... bence sewgiliniz en kısa zamanda bir cilt doktoruna görünsün, tahlil yaptrsın... yediğine içtiğine dikkat etsin... çay we kahwe tüketimini( demir emilimini azalttıkları, stresi tetikledikleri için) azaltsın....geçmiş olsun...:)))

bence canım hazır yazken ve havalarda sıcakken komple bir kazıtsın saçını ondan sonra güzelce bir bakım uygulayın derim ben tabi ki bu benim fikrim enazından saçları biraz olsun güçlenir hem şimdi yaz iyide olur bence

cevap veren herkese teşekkür ederim

saçını iyice kısa kestirmiştik zaten sonra aktardan aldığımız bi yağ karışımı kullanalım dedik ama bi işe yaramadı

kendis kolay tiksini ama bide burda okuduğum bişeyi denicek sığır iliği böööyk bakalım nolcak

gencecik delikanlı bi çirkef yüzünden kel kalcak aa dostlar

öyle her duyduğunuzu sürmeyin saçlarınıza yasık jöleden usak durun mesela
ben sadece bişeyi denedim etkili oldu burda okuduğum bişeydi bir avuç karanfile yarın kg su ekleyip bir gün bekleyip saça ve diplere sürüyorsunuz hergün 1 kere 10 gün içinde saç çıkarıyormuş bnm 2günüm dökülme çok azaldı saçı sürer sürmez kalınlaştırıyor parlatıyor kokusuda güzel renkte bi değişiklik yapmıyor yani kararma vs olmuyor bildiğiniz karanfil bu arada şu agız kokusuna ii gelen kuru olan bakkalda satılan bir gün beklemek istemiyorsanız karanfillere kaynar su dökün soğuyunca sürün denemeye değer bitkisel zararsız bunu her saç dökülmesi olan konulara kopyalıyorum benim dökülmem durdu herkese derman olsun istiyorum iyi gelirse dua edin yeter

Bu bahsettiğin ilik karışımı sanırım, işe yaradığını söylemişti bir arkadaşım. Onun sevgilisinin de açılmaya başlamıştı saçının üst kısımları dökülmekten, sonra bu iliğin işe yaradığını duymuş denemiş düzenli olarak sürmüş ve yerine yeni saçlar çıkmaya başladığını söylemişti. içinde İlik, B vitamini, E vitamini olan bir karışımdı ama başka bi şeyler de var mıydı hatırlamıyorum... Sevgilin de denedi mi acaba, denediyse sonuç ne oldu?

Ayni konudan sözedildiğini görünce katılmadan edemedim.Birkaç gün öncede yine sitede bir arkadaşa tavsiye etmiştim. Canlı tanığıyım.Bir tanıdığım eşi ile birlikte düzenli kullanıyorlar ve ikisinde de değişim inanılmaz.Benim saçlarımla pek bir sorunum olmasa da sırf bakım amacıyla kullanmaya karar verdim.Siparişi verdim, sadece bakım için kullanıp aldığım sonucu da yazarım ilerde.

Hazır şekilde satışa sunulmuş bir ürünü var mı bu karışımın? Sipariş ettiğinizden söz etmişsiniz, merak ettim.

Son düzenleme:
bahsettiğiniz o piyasadaki ilik karışımını diilde kendim kapıp kullanmıştım ben..
Saçtan kolay arınıyo diyen arkadaşlar nasıl arınıyo anlamadım ki:26:
2 defa kalıp sabunla 2 defa şampuanla yıkadım küvet elim herbiyer yağ içinde kaldı..
hiçde kolay arınmıyo benden söylemesi..

Hazır şekilde satışa sunulmuş bir ürünü var mı bu karışımın? Sipariş ettiğinizden söz etmişsiniz, merak ettim.

Hayatım,yaklaşık bir ay kullandım (toplam dört kez yani) baya faydasını gördüm.Saçlarım kalınlaştı,canlandı aralarında ince ince tüylerde belirmeye başladı.Memnunum yani.Yıkaması arıtması da sorun olmuyor,kutusunda yazmasa ilikten yapıldığını da anlamak mümkün değil,kokusu filanda güzel. Merhemin adı İLİKS.Islander-S@hotmail.com adresinden sipariş ediyorsun,kapıda ödemeli gönderiyorlar.Fiyatı da 55 Tl.Ben pişman olmadım umarım sende yararını görürsün.Selamlar.

Eğer gerçekten faydası oluyorsa bir düşüneyim almayı çünkü malesef son yıllarda saçlarım çok inceldi ve sürekli dökülüyor. Günün birinde mazallah kel kalıcam diye korkuyorum Nerde o güzelim eski gür saçlarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…