- 5 Nisan 2011
- 1.187
- 629
- 323
- Konu Sahibi puccaandgaru
-
:26:saçlarımı dökülüyoo
benim nişanlımında öyle.. kabak çekirdeği yiyo bu aralar. iyi geliomuş
cevap veren herkese teşekkür ederim
saçını iyice kısa kestirmiştik zaten sonra aktardan aldığımız bi yağ karışımı kullanalım dedik ama bi işe yaramadı
kendis kolay tiksini ama bide burda okuduğum bişeyi denicek sığır iliği böööyk bakalım nolcak
gencecik delikanlı bi çirkef yüzünden kel kalcak aa dostlar
Bu bahsettiğin ilik karışımı sanırım, işe yaradığını söylemişti bir arkadaşım. Onun sevgilisinin de açılmaya başlamıştı saçının üst kısımları dökülmekten, sonra bu iliğin işe yaradığını duymuş denemiş düzenli olarak sürmüş ve yerine yeni saçlar çıkmaya başladığını söylemişti. içinde İlik, B vitamini, E vitamini olan bir karışımdı ama başka bi şeyler de var mıydı hatırlamıyorum... Sevgilin de denedi mi acaba, denediyse sonuç ne oldu?
Ayni konudan sözedildiğini görünce katılmadan edemedim.Birkaç gün öncede yine sitede bir arkadaşa tavsiye etmiştim. Canlı tanığıyım.Bir tanıdığım eşi ile birlikte düzenli kullanıyorlar ve ikisinde de değişim inanılmaz.Benim saçlarımla pek bir sorunum olmasa da sırf bakım amacıyla kullanmaya karar verdim.Siparişi verdim, sadece bakım için kullanıp aldığım sonucu da yazarım ilerde.
Hazır şekilde satışa sunulmuş bir ürünü var mı bu karışımın? Sipariş ettiğinizden söz etmişsiniz, merak ettim.
Hayatım,yaklaşık bir ay kullandım (toplam dört kez yani) baya faydasını gördüm.Saçlarım kalınlaştı,canlandı aralarında ince ince tüylerde belirmeye başladı.Memnunum yani.Yıkaması arıtması da sorun olmuyor,kutusunda yazmasa ilikten yapıldığını da anlamak mümkün değil,kokusu filanda güzel. Merhemin adı İLİKS.Islander-S@hotmail.com adresinden sipariş ediyorsun,kapıda ödemeli gönderiyorlar.Fiyatı da 55 Tl.Ben pişman olmadım umarım sende yararını görürsün.Selamlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?