Yardım edinn

Öyle mi dersiniz ya çok bebek gördüm de hiç yabancıya böyle bu derece ağlayanı görmemiştim :KK70:
Aaa öyle mi?

Ben bebeklerle çok haşır neşir değilim açıkçası.

Ben kendi bebeğimden örnek verdim,bir şikayetim olmamıştı. O da çok küçükken yabancı görünce ağlardı,hem de çok ağlardı,şimdi de benden başkasının yanında durmak istemez.

Belki de normal olan sizin gördüğünüz bebeklerdir.

Aaa öyle mi?

Ben bebeklerle çok haşır neşir değilim açıkçası.

Ben kendi bebeğimden örnek verdim,bir şikayetim olmamıştı. O da çok küçükken yabancı görünce ağlardı,hem de çok ağlardı,şimdi de benden başkasının yanında durmak istemez.

Belki de normal olan sizin gördüğünüz bebeklerdir.
Yani bebekler yabancılar tamam ağlar anneden kimseye gitmek istemez ama bu başka bişey. Benim kızımın normalde de çok sesi çıkar çığlıklar atar böyle sesi yüksek çıkar keyfi yerindeyken de böyle yatarken çığlıklar ata ata oynar.. Yabancı birisi gelince kucağına alınca da bu sefer çığlık ata ata ağlıyor yani o yüzden korkuyorum...

Yani bebekler yabancılar tamam ağlar anneden kimseye gitmek istemez ama bu başka bişey. Benim kızımın normalde de çok sesi çıkar çığlıklar atar böyle sesi yüksek çıkar keyfi yerindeyken de böyle yatarken çığlıklar ata ata oynar.. Yabancı birisi gelince kucağına alınca da bu sefer çığlık ata ata ağlıyor yani o yüzden korkuyorum...
Yabancı birinin kucağında ağlaması bana normal gelmişti işte…

Bakalım İnşallah zamanla düzelir
Neden düzelsin istiyorsunuz ki?

Aksine bebeklerin yabancılık çekmesi daha iyi değil mi?

Anneyi ve diğerlerini ayırabiliyor demek ki.

Benim bebeğim/çocuğum başka birinin kucağında ağlamadan dursa ben huzursuz olurdum.

Neden düzelsin istiyorsunuz ki?

Aksine bebeklerin yabancılık çekmesi daha iyi değil mi?

Anneyi ve diğerlerini ayırabiliyor demek ki.

Benim bebeğim/çocuğum başka birinin kucağında ağlamadan dursa ben huzursuz olurdum.
Ay yok aslımda iyi bişey bende biliyorum ama başkalarını gördükten sonra kucağıma alsam da sakinleşmiyor. Ya benim eve gitmem lazım ya da gelenlerin gitmesi gerekiyor çok ağlıyor tıkanıyor ondan

Ay yok aslımda iyi bişey bende biliyorum ama başkalarını gördükten sonra kucağıma alsam da sakinleşmiyor. Ya benim eve gitmem lazım ya da gelenlerin gitmesi gerekiyor çok ağlıyor tıkanıyor ondan
Yani dediğim gibi bana çok normal geliyor.

Biz kızımla hep baş başa olduğumuz için o ağlama krizlerini çok yaşadık,şimdi biraz büyüdü yine de hâla başka insanlardan uzak duruyor.

Biri yaklaşırsa gene arkama kaçıp ağlıyor hâla.

Daha önce bebeğim başka evde sürekli ağlıyor diye yazmıştım... bişey söylemek istiyorum artık kafayı yicem delirmek üzereyim.. Bugün evime misafir geldi biri halası kızımın biri de Bi akrabamız.. İnsanlara bakıp bakıp çığlık atıp ağlıyor kızım... İnsanlar gitmek zorunda kaldı resmen. Gözlerinden yaşlar akıyor hıçkıra hıçkıra çığlık ata ata ağlıyor komşum mesaj attı bişey mi oldu diye o kadar ağlıyor yani bunu yaşayan var mıı napıcam hep Bi yerlere gitmeye çalışıyorum farklı insan görsün diye uğraşıyorum ama hep aynı sonuç napıcam ben eve tıkıldım kaldım korkuyorum artık
Acaba rüya felan gördü de etkılendımı cok sasırdım aglamasına yabancılar korkar o olabırde mısafırler gıdıcek kadar aglaması garib inşallah düzelir ya cizgi film ızlıyor mu belkı alısır mı oyle de Allah kolaylık versin ama benım içimden gecen bilinc altı oldu bilemedım hislerım o yönde belkı rüyasında korkutuldu gibi düşündüm ama hep mi öyleydı yoksa sornadan mı oldu

Acaba rüya felan gördü de etkılendımı cok sasırdım aglamasına yabancılar korkar o olabırde mısafırler gıdıcek kadar aglaması garib inşallah düzelir ya cizgi film ızlıyor mu belkı alısır mı oyle de Allah kolaylık versin ama benım içimden gecen bilinc altı oldu bilemedım hislerım o yönde belkı rüyasında korkutuldu gibi düşündüm ama hep mi öyleydı yoksa sornadan mı oldu
Yani bişeylerin farkına varmaya başladığında oldu Bi süre zaten kimseyi görmüyor gözleri görmeye başlayınca insanları seçmeye başlayınca böyle oldu..

X