Tam fareden kurtuldum derken şimdi de pire gördüm

Pireyi insanlar bile dışardan getirebiliyoruz normalde. Evimizde hayvan yaşamıyorsa anlamıyoruz sadece, konakçı bulamadığından yaşayamıyor. Kuşlarınız kafesten çıkmasa bile dediğim gibi sizde dışardan getirmiş olabilirsiniz. Evi güzelce ilaçlama yaptırsanız kurtulursunuz bence.
Dediğiniz gibi olmuş önceki akşam üstü oğlum bi kediyle çok yakınlaşmıştı. Kedi zaten pireliymiş hiç başıma gelmediği için o bi kaç dakikadan geçebileceği aklıma gelmedi. kuşları veterinere götürdüm önlem aldım onların güvende olduğunu düşünüyorum

Geçmez miyim Martı ortasında kısaca planladık ama yetiştiremedik seneye budama döneminde yapıcaz diye mesja geldi. Üstüne bi daha gittim yeni belediye başkanıyla konuştum seçim sonrası böyle böyle oldu çözemez miyiz diye bi dhaa şikayet aldılar o zmanda görevli kız budama dönemi dışındayız şefimiz kabul eder mi bilmiyorum yine de durumu anladım konuşucam dedi ses soluk çıkmadı ondan sonra ben yazın 15 gün şehir dışına çıktım döndüğümde fare vardı şimdiye kadar 7 tane oldu galiba yakaladığım 5i de yavruydu
Tarla faresi mi?

Tarla faresi mi?
Evet minikler. İlk yavrular işaret parmağının yarısı kadarlardı ama şimdi yakaladıklarım yetişkin nerdeyse işaret parmağı boyutundalar. Evde yaşayanlar bitti gezinen yok ama mutfakta çıkmaya devam ediyorlar yerini bulmaya çalışıyorum

Evet minikler. İlk yavrular işaret parmağının yarısı kadarlardı ama şimdi yakaladıklarım yetişkin nerdeyse işaret parmağı boyutundalar. Evde yaşayanlar bitti gezinen yok ama mutfakta çıkmaya devam ediyorlar yerini bulmaya çalışıyorum
Nasıl yakalıyosunuz çıkmaya devam ediyolar demişsiniz?

Nasıl yakalıyosunuz çıkmaya devam ediyolar demişsiniz?
Yapışkanla. Evin içinde gezme işaretleri ya da sesler duymuyorum. Tezgahta ocağımda dolaşıyolardı pisliklerini falan bulmuyorum. Oraya gelemeden yakalanıyorlar sanırım. Bu yüzden evde olanların bittiğini düşündüm. Yuvanın nerde olduğunu bilsem zehir koycam ama güvenemiyorum

Yapışkanla. Evin içinde gezme işaretleri ya da sesler duymuyorum. Tezgahta ocağımda dolaşıyolardı pisliklerini falan bulmuyorum. Oraya gelemeden yakalanıyorlar sanırım. Bu yüzden evde olanların bittiğini düşündüm. Yuvanın nerde olduğunu bilsem zehir koycam ama güvenemiyorum
Ocağa geldiklerini nasıl anladınız?

Siz mutfakta tezgah altlarını çekip orda delik bar mı kontrol ettiniz mi? Heralde orda yuvaları.
Sorunda o. O şekilde bi kontrol için bütün dolapları yerinden çıksrmam lazım. Ev eski yerler eski dolaplar kurulurken sağlam kalsın diye duvarlara monte edildi. Sadece ocağın alt parçası bağlı değil, onu çekmek içinde eşimin akşam gelmesini bekliyorum bu akşam yapmayı planladık. Yuva değilse de girdikleri yer muhtemelen orda

Sorunda o. O şekilde bi kontrol için bütün dolapları yerinden çıksrmam lazım. Ev eski yerler eski dolaplar kurulurken sağlam kalsın diye duvarlara monte edildi. Sadece ocağın alt parçası bağlı değil, onu çekmek içinde eşimin akşam gelmesini bekliyorum bu akşam yapmayı planladık. Yuva değilse de girdikleri yer muhtemelen orda
Büyük ihtimal orayı demonte edince çözülücek sorun en azından geliş yolunu bulucaksınız, bize de yazın yapınca merak ettim

X