:( yardım edinn kızlar...çıkmazdayım

Sen yeterki duvarlar örme önüne arkadana bırak hayatın içine kendini. Mutlluluk gelir ve seni bulur

Hani herkes kendi yaşadığı şeyi kimse yaşamadı, en üstünü kendininki zanneder ya? Ben de zannederdim ki hayatta hiç kimse benim kadar ''onu'' sevemez! Deli gibi aşıktım. Yediğim içtiğim yaşadığım her şeyde ''o'' vardı! Aramızda sorunlar vardı sürekli ama ben yine de kör kütük aşıktım ve bu sorunları hiç göremiyordum! Sonra o beni terk etti. Ben tabi intihar etmeye çalıştım, ayıldım bayıldım, kafayı yedim, sakinleştiriciler aldım vs... Aradan 1,5 sene geçti ama ben sanki dün ayrılmış gibiyim! Yemin ederim her gün ama her gün ağladım hiç istisnasız! Sonra bi gün beni aradı. Tabi bu arada bi nişan atmış ve benim kıymetimi anlamış. Yine başladık biz ilişkimize. Üniv. 3. sınıftaydım o zaman. Bizim fakültede 3.000 kişi varsa 3.000'i de biliyodu benim bu aşk acımı çünkü okulda da bi çok kez krizlere girip kendimi rezil etmiştim! Herkes duydu tabii barıştığımızı, tebrik ediyolar falan. Senin gibi ben de çok çok güzel ve dikkat çeken bi kızım. ''Beklediğine değdi'' dediler. Ama tabi adam aynı adam, yine kısıtlamalar, yine kavgalar başladı. Ama ben aynı ben değildim bu sefer! Rahatlığa alışmışım, kavga gürültüden uzak 1,5 sene geçirmişim... Bi sabah yine bir kriz gecesinin sabahında uyandım, yüzümü yıkadım, sırılsıklam olmuş yastığıma baktım. O zaman yurtta kalıyodum. 4 kişilik odadayım, kızlar uyuyorlar. Yastığa bakıp ''Hayvan'' dedim sessizce. Hemen telefona sarıldım, onu aradım sabah 9 falandı. İşte benim miladım o dakikaydı! Onu hiç terk edemem, deli gibi aşığım, her şeyine katlanırım zannederken ben telefonu açıp ona şöyle söyledim: (O güne kadar ona en ufak bi saygısızlık etmedim hatta sesimi bile yükseltmemiştim!) ''Hayvan! Ben senin gibi bi hayvanla hayatımı mahvedemem! Benim gibi çıtırı bulmuşsun da hala Allah'tan belanı istiyosun. (Benden 8 yaş büyüktü.) Sana karşı zerre kadar sevgi kalmamış içimde. Yastığıma baktığım anda fark ettim, birdenbire kafama bişey düşmüş gibi dank etti! Benden kıymetli misin sen? Şu anda sana karşı ne sevgi ne nefret hiçbişey hissetmiyorum! Allah yolunu açık etsin. Git başkasının hayatını karart. Ben artık aptal değilim. Çok şükür Allah içimden sana karşı olan sevgimi aldı.'' dedim. Tabi bu yediremedi, ''Allah senin belanı versin, seni bulucam, öldürücem seni, bu iş burda bitmez ve bir yığın küfür...'' (Bunları söyleyen de üniv. hocası) Dedim ki bulursan bul be! seninle yaşamaktansa ölmek daha iyidir! Ama bunları söylerken gülümsüyorum, içim o kadar yaşama enerjisiyle doldu ki!!! Geçen 3 yılın acısını bi anda çıkarmak istiyodum! :) Sonra bi daha hiç muhattap olmadık birbirimizle. O aralar sürekli Nil Karaibrahimgil, Ajda Pekkan, Demet Akalın falan dinliyodum. Terapi gibilerdi :) ''Seveceğim, gezeceğim, görürsün sana neler edeceğim!'' diye ortalarda dolanıp duruyordum :)) 70'ler pop müziği hayatıma yön verdi o sıralarda... :) Allah inşaallah o terk etme hazzını sana da yaşatır :) Böyle kendine güvenen birine tekme atmak kadar eğlenceli bişey yaşamadım hayatımda :) Neredeyse 30 yıla yaklaşan hayatımdaki tek pişmanlığım o adamla kaybettiğim 3 yıl! O yıllar üniv.min en güzel yılları olabilirdi. Neyse, her işte bi hayır vardır. Şimdi haaaarika bi kocam var :) Allah sana da o günleri görmeyi nasip etsin :)

Etrafımda böyle çok insan var. Seneleri silip başkasıyla evlenen sevıyorum dıyen. Ama en ufak bi muhabbette o napıo acaba diye soruyorlar. Amaan iyiki ayrılmışız falan dıyorlar ama madem öyle niye hala merak edıosun. Ben kendılerını kandırdıklarını düşünüyorum. 4 seneler 6 seneler 10 seneler.... Öyle pat diye unutulur mu.. Ben inanmıyorum unuttuklarına. Kendılerını kandrıp mtlu oldklarına inanıolar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim çevremde gördüğüm kadarıyla önce kendini hak etmeyen insanlarla zaman kaybedip çook üzülen kişiler sonradan gayet düzgün insanlarla evlenip mutlu oluyorlar. Bunun birçok örneği var çevremde.

Benim tavsiyem bir şans ver etrafındakilere kendini bu kadar sıkma

Aşk acısı çekmeyen birileri var mıdır ki ben hiç sanmıyorumm

Eski eskide kalmıştır.Eğer bir başka kadına aitse şu an onundur.Saplantılı değil diyorsun bunu kabullenmiyorsun ama şu anki durumun bu.Bak vakti zamanında demişsin.Bitmiş.Zamanında benim gibi derin acılar yaşayan anlar demişsin ya,hayatında öyle acı yaşayan vardır ki,sen acına acı demekten çekinirsin.Kimseyi acını yaşamamış seni anlamıyor diye yargılayıp,sana yardımcı olmaktan başka bir niyeti olmayan insanlara kendi baktığın pencereden bakıp azarlayıcı konuşma.Ben sana ne evli adamı rahatsız ediyorsun dedim,ne işin gücün yok dedim.Herhalde yaşıyoruz hayat devam ediyor.Ben sana görmek istemediklerini,göstermeye çalıştım.Acı çekmemen için.İnan değmez kimse için kendini heba etmeye.Seni hak etseydi,şu an yanında olurdu zaten.

yasamazmıyız canım bırcok kısı yasamıstım mısal bende yasadım ay oluyorum napıcam onsuz asla sevemem baska bırını derken esım gırdı hayatıma hemde hıc ıstemıyordum bulusmaya bıle zorla gıttım ama ne oldu hooopppp sevgı ve evlılık :)

sevgili nazlıdeniz hanım...benim geçmişten bir beklentim olmadığını konuda da gayet açık anlattım.. bu konuyu da benim değerlerim yargılansın diye değil benzer durumları yaşayıp çok büyük mutsuzluklardan hayal kırıklarından sonra mutlu olabilen tekrar birini sevebilen güvenebilen arkadaşlarım var mı hikayelerini duymak için açtım.....herkes kendi yaşadığını bilir....herkesin yükü kendine ağır gelir bilmem anlatabiliyor muyum... başkalrının farklı acıları vardır bunu bilemem yaşamayan bilemez aynı şekilde sizde benim durumumu bilemezsınız......yardımcı olmak isteyen insanlar başım üstünde...Allah bin kere razı olsun...hayat hikayelerini anlatıp umut vadedeiyorlar....benim değerlerimi yaşadıklrımı kücümsemeden, baktığım pencereyi eleştirmeden..''bende zamanında şöyle şöyle bi aşk yaşamıştım ama şuan unuttum gitti hayat bana kocamı getirdi''''' gibi hikayelerden çokkk çokkkk etkileniyorum...çünkü bunu yaşayan insanlar zamanın da mutsuzluğu dibine kadar yaşayıp şuan mutluğu sonsuz hakeden insanlar olduğuna inanıyorum ve onların hikayesi ile moral bulmak istiyorum...
bu şekilde büyük mutsuzluktan sonra bir mutluluk yaşayıp paylaşmak isterseniz seve seve okurum...yoksa iyi günler diliyorum size.....tavsiyeleriniz için sağolun

Son düzenleme:
Valla sekerim, ask acisindan hayati b.k olanlardan biri de benim.

Ben 3 yil mi 4 yil mi once cok asiktim, her sey ruya gibiydi. Sonra canim cok yandi. Bu herif mi dersin, hayat mi dersin bana cok kotu davrandilar. Ben adami unuttum gitti ama ask acisi icime yerlesti sanirim.

Sonra baska bir zirtla tanistim, oyle asik oldum ki diger herifin ne yuzunu ne kendini, ne de baska bir seyini hatirlamiyorum. Benim icin sadece bu herif var, dunya ondan ibaret.

Ne oldu dersen bu is de b.ka suruklendi.

Soyleyecegim su ki, kalp bosluk kabul etmiyor, mutlaka doluyor. Uygun birini gorunce hemen asik oluyorsun. Kalbin dolunca da eskiler tarih oluyor.

Bak ben 27 yasindayim, etrafimdaki herkes evli/nisanli/sevgilili-mutlu, benim bile hala 3. asktan ve evlilikten umudum varken, sen bu satirlari yazmamalisin genc kiz halinle. Sen bunlari yaziyorsan ben oleyim kardes

Eski herifin yaptigi haksizligi, karaktersizligi sindiremiyor olabilirsin belki de, ama bence hayat enerjini buunla harcama. Birak o pisman olsun. Sen baska birini sevebilirsin, asik olabilirsin ama o yapamaz, cunku zayif karakterli ve zavalli bir insan, ailesinin buldugu biriyle olan erkek benim gozumde sunepe, zayif ve zavallidir. Zayiflar mutlu olamiyor, hayat oyle bir dogal seleksiyon yapiyor ki, curetkar , cesur ve akillilar mutlu olabiliyor, geriye kalanlar hayatini ziyan ediyor. Elalem ne der, ailem ne der, ote beri ne der ekseninde yasayip sevmedikleri insanlarla olup hayatlarini boslukta, eksik , yarim geciriyorlar. Sen boyle zayif karakterde biriyle yapamazdin zaten bence.

Son düzenleme:

çok çokkkk çoook teşekkürrrr ederimmmm....ellerine sağlık o kadar iyi geldi ki bana....sanki aynı şeyleri yaşamasız. kendi hayatımdan bi alıntı gibiydi..çok benziyor durumlarımız...tek fark ben hala çıkartamadım içimden...insallah rabbım bana da nasip eder o duyguları....bianda onu hayatımdan herşeyden cıkarıp atmayı...
Rabbim yuvanı korusun.. güzel kalbine göre vermiş...umarım hep mutlu olursun.......
sevgilerrrrr

Çıkmazdayım yardım edin diye açtığın ve içeriğine yazdığın konuya kendimce yorumumu yazdım.Yorumumun hiçbir kelimesindede küçümseme yok.Ben senin istediğin şekilde pohpohlayıcı xacaba hangi yorumumu beğenir ona göre yazayım diye yorum yapamam.Konu açmışın eleştiriyede acıd atatlıda gelse tavsiyeyede açık olacak okuyup almak istediğini alacak,almak istemediğini almayacaksın.Acıyı yaşayanlar yorum yazsın deyipte,sonradan bana herkesin acısı kendine gibi bir şey yazamasın.Kusura bakma canım,bende zamanında şöyle yaşadım....senin istediğin cümleyi kuramam.O zaman ona göre konu açacaksın.Verdiğin küstahca cevaplara rağmen yine iyi niyetle yazdım sana.Yoksa iyi günler...bu ne ya.Her konu açan kendinde bir ukalalıkta.Hoşuna gitmediyse okur geçersin.Kötü birşey mi deidk.Sen tecrübesizlikle bu alınganlıkla,bu her konuyu kendi kafanda yorumlayıp kendine göre tavır almanla yol alamazsın.tEKRAR BENİM YAZDIKLARIMI GÖZDEN GEÇİR SONRA KİMSEYE BU KADAR KOLAY SUÇLAYICI YAKLAŞMA.Daha da yazma.Hadi sana kolay gelsin.

ya Allah aşkına paylaştınız bi hikayenizide ben mi eleştirdim..benim açtığım konu zaten benim gibi yaşayıp sonrasında mutlu olanlar var mı ???? hikayelerini dinlemek içindi...yoksa çok şükür akıla ihtiyacımız yok..kendi aklımız yetiyor......açtığım konuyu güzelce bi oku...mutluluk-mutsuzluk hikyeleri istedim..inanın sizin gibilerle uğraşacak gücüm yok size zaman kaybetmek yerine.....burdaki güzel paylaşımları okumak tercihim..

canımmm Cherryycimm walla bende 25 oldum...umudum bitiyor artık...bazen diyorum ki acaba geçmişte böyle bir aşk yaşamasaydık daha kolay sever daha kolay mı evlenebilirdik...çünkü artık insanlarda sorun olduğunu düşünmüyorum..hisleimizi duygularımızı kaybediyoruz....artık başkasına açtığımız o kapıları birdaha açmak istemiyoruz gibi geliyor bana....Cherry'im sen zaten bana diğer topiklerde de umut oldun ...inşallah Rabbim gönlümüze göre versin

Aynen bende senin durumundaydim olaylarin durumun.. hersey tipki aynisi ve gercekten ondan hayir gelmezdi iyikide olmadi diyorum simdi ve cok mutluyum hayatima giren kisiyle bence üzme kendini her serde bir hayir her hayirda bir ser vardir eminim ilerde karsina seni hakkedecek biri cikcak bendede oldugu gibi insALLAH.

Hayat öyle güzel şans sunuyor ki anlatamam. Aynilarini yaşadım şu an Düğünüme 1 aydan az zaman kaldı ve iyiki nişanlım çıkmış karşıma diyorum pes etmeden onu sevmem için uğraştı bende çaba gösterdim gerçekten çok mutluyum
Bunu yaşadığım için senin durumunda olan arkadaşlarıma da tavsiye ediyorum karşına çıkan insana şans ver diye :)

[MENTION][/MENTION]
Sen kendinin farkında değilsin.Hadi canım iyi günler,selametle.

Ayy 25 ne ki, ben bu p.cle 26 yasimda tanistim.

Ben de ilk askimla evlenmek istemezdim. Simdi donup bakiyorum da iyi bir herif degilmis. Bu p.cin de adam olacagi yok zaten.

Bunca aciyi cekmemizdeki ilahi sebep bence akillanmamiz gereksinimi. Yani ben 2 kere b.ka battiktan sonra artik ne istedigimi ve neye ihtiyac duydugumu anladim. Beni el ustunde tutacak, adam gibi deger verecek birini istiyorum, beni ugrastiracak, problem cikaracak heriflerden fersah fersah uzak durucam bundan sonra (yani insallah ). Bir arkadasim gecende bana manyak miknatisi misin nesin, dedi. Baska biri de butun manyaklar seni buluyor dedi. Ben de onlara dedim ki, bu olay istatistiksel olarak mumkun degil, yani ilgi gosteren duzgun adamlar da oldu ama ben manyaklara ilgi duyuyorum, dedim.

Ote yandan ben de artik iyice yiprandim, bir daha ask acisi cekmek istemiyorum. Iyi vakit gecirdigim, duzgun, beni el ustunde tutan, ilgi gosteren, cekim de hissettigim biri olsun istiyorum. Yani guzel vakit gecirmek, hayatimi guzel degerlendirmek istiyorum, bir daha asik olmak istemiyorum acikcasi. Lakin sen 2 kere degil 1 kere kafalanmissin, yani bence sen tekrar sev

25lik halinle oturup sunlari yazma, hayatimi nasil harcadigim aklima geldikce kafami duvara vurasim geliyor. Degmeyen insanlar icin vaktini harcama, inan bana zaman geri gelmiyor. Hayattaki en degerli seyin zaman oldugunu iyice anladim, beriki zirtla 2 yil, bununla 1 yil derken 20li yaslarimi resmen ziyan etmisim. 20li yaslar cok degerli, ziyan etme derim.

bende uzak bı akramama asıktım onunda bana asık oldunu dusundum ıkı yıl cıktık kucuktum ruya gıbıydı hersey sonra bı gun benden ayrıldı komsusunun kızıyla bırlıkteymış bısey dıyemedım o zman kı saskınlıgımla 1 ay sonra sozlendı nısanlandı dugune gıttik aılece o gunu hıc untamam daha 3 ay once benımle evlılık hayellerı kuruyodu son kez o gun agladım 1 ay sonra esımle tanıstım sevıldıgımı o zaman anladım oyle cok sevdıkı yaralarım kurudu kabuk bagladı sevemem sanardım oyle deılmıs ask oyle bı gelır kı zamansız anlamassın 3 yıl sonra evlendım nısanlandım gun evlenme pısman oldum senı unutmadım dedı hala karsılasırız ıster ıstemez 2 tane oglu oldu hıc mutlu olmadını ahımın tutugunu soyler bılemem ama umrumda deıl artık o gunler ınsan ölüm acısına alısyor elbet buda unutulacak evlenıp gulerek hatırlıycaksın uzun yazdım ama umut olsun dıye

inan Cherrycim senin gibi düşünüyorum..artık bi kişiye inanayım güveneyim seveyim sonra tekrar bir darbe alayım ve bi kaç yıl yine aynı şekilde acı çekeyim...çünkü ben kolay atlatamıyorum...birkaç yılımı alıyor unutmak(tabi inşallah unuturum)..bu arada yaşım olsun 28-29.... bundan sonra sevdiğim kişiyle mutlu son olacaksa olsun olmayacaksa yine sonunda gözyaşı dökeceksem hiç olmasın böyle yaşayayım hayatımı....tükeniyor insan artık....demem o ki belki senden küçüğüm ,olaylara bakış açımız benziyor...

Son düzenleme:

ne güzellll.....mutluluğun daim olsun.....
Rabbim çıkarsın tabi ahınızı...kaldı ki düğününe bile gitmek zorunda kalmışınız.korkunç bi duygu olsa gerek......bi zahmet mutlu olmasın.....

ama sonunda kazanan siz olmuşunuz yaaaa inşallah bizlere de nasip olsun

Rabbim sevginizi korusun.....çooooooooooook mutlu olunnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…