• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

:( yardım edinn kızlar...çıkmazdayım

tavsiyeleriniz için teşekkür ederim....bu durum hastalık veya saplantılı bir aşk değil..eğer öyle olsaydı bi kere arardım. ...kendi hayatımda işim gücüm herşeyim yerinde çok şükür... benim burda anlatmak istediiğimi ancak zamanında benim gibi derin acılar yaşayanlar anlayabilir...ve ben onlardan paylaşım almak isterim ......bu arada onun bunun kocası değil...vakti zamanında ki sözlümden bahsediyorum...kelimelere dikkat edelim...(sanki adam evlenmiş ben hala onu arayıp rahatsız ediyormuşum gibi bir anlam çıkar kiii benim yazdıklarım tamamen farklı..) iyi günler

şuan evli mi? ailesinin istediği kızı seçti yazmışsın, nişanlı falan mı yoksa?

şuan evli mi? ailesinin istediği kızı seçti yazmışsın, nişanlı falan mı yoksa?

aylar önce beni aradığında onunla da mutlu olmadığını ve artık kimseyi hayatında istemediğini söylemişti... yani tercih etti ama bi mutluluk yaşamadan bitti diye biliyorum

3 yıl biri oldu hayatımda..
çoooook sevdim o da beni tabi....
sonra bi şekilde ayrıldık...
3 hafta sonra eşimle tanıştım..
başta nefret ederek hemde yanımda o aklımda diğeri ağlıyodum resmen..
sonra akışına bıraktım ilişkiyi..
baktım ki zamanla unutmuşum bile..
4 yıldır evliyiz..
çok kötü zamanlarımızda oldu evet ama çok güzel şeylerde yaşadım onunla..
6 aylık oğlum var şimdi..
gelmiş geçmiş bütün sevgilerin üstünde oğlumun aşkı...

bende suan cikmazdayim. ben 9 aydir sevgilimle cikiyorum. ve telefonum mesgüldeymis (telefon görüsmesi dahi yapmadim) diye iliskimize ara verdi. yarim saat icinde beni 22 defa aramis hep mesgülmüs telefon. ikna etmeye calissamda edemedim hic güvenilmiycek biseyde yapmadim, hatlarda problem varsa benim sucum ne? 1 haftadir görüsmüyoruz, ama facebookunda fotograflarim ve benimle iliskisi oldugu duruyor. kizlar napmaliyim. banada akil verin.

bende suan cikmazdayim. ben 9 aydir sevgilimle cikiyorum. ve telefonum mesgüldeymis (telefon görüsmesi dahi yapmadim) diye iliskimize ara verdi. yarim saat icinde beni 22 defa aramis hep mesgülmüs telefon. ikna etmeye calissamda edemedim hic güvenilmiycek biseyde yapmadim, hatlarda problem varsa benim sucum ne? 1 haftadir görüsmüyoruz, ama facebookunda fotograflarim ve benimle iliskisi oldugu duruyor. kizlar napmaliyim. banada akil verin.

akışına bırak üstüne gitme derim..şuan için...:50::50: arayıp sorma..o seni aramadıkca..... inşallah düzelir hakkında hayırlısı

ne güzellll.....mutluluğun daim olsun.....
Rabbim çıkarsın tabi ahınızı...kaldı ki düğününe bile gitmek zorunda kalmışınız.korkunç bi duygu olsa gerek......bi zahmet mutlu olmasın.....

ama sonunda kazanan siz olmuşunuz yaaaa:16::16::16::16: inşallah bizlere de nasip olsun

insallah ask bulcak szıde zamansız vakıtsız o gunu hıc unutamıyorum zaten ama her seyde bı hayır oldugunu anladım o evlenmese ben esımle tanısamıycaktım o zamnlar delı gıbı aglarken sımdı ıykı dıyorum ahımda tuttu beddua etmedım ama goz yasım yettı mutsuz bı evlılıge sahıp keskelerın arkasına sıgınmış ama ben mutluyum cok sukur ınsallah sende yakında gercek askı bulcaksın:16::9:

saplantı..
Alışkanlık..

siz iyileşmek istemiyorsunuz. Siz kendinize bunu layık görüyorsunuz.. Size kimse yardım edemez.. size sadece kendiniz yardım edebilir.
İçine düştüğünüz bu durumdan sadece kendi çabanızla çıkabilirsiniz. Ama anlaşılan oki siz çıkmak yerine bu acıdan zevk almayı seçiyorsunuz.
Bana bakın.. bir konum var benim burda.. Aşk asıcı çekenlerde.. bi okuyun okyunda dünyada ne adamlar var görün. dünyada ne kadınlar var görün.
Benki o çukurdan çıktıysam.. benki o saplantılı saçma sapan şeyden çıktıysam.. Sürünmekten acı çekmekten kurtardıysam kendimi herkez İSTERSE kurtarabilir.

Adam evleniyor. Adam mutlu.. yapacak hiç bişey yok. Tercihini yapmış. Bırakın.

Acımı.. paşa paşa acımı çektim.. Çilemide çektim. Bedelinide ödedim.
Şimdi mutluluklar diliyorum canı gönülden.
Allahıma bin şükürki olmamış diyorum !

Yapmayın bunu kendinize lütfen.. Yaşanmış bitmiş kısmet değilmiş deyin. Sosyal olun. Acı çekiyorum demeyin acıyı körüklemeyin. acı sadece çoğalır.. Onu siz çoğaltırsınız.
İçinizden gelmiyorsa getirtin..
Zaman diyolar.. Evet unutmuyorsunuz.. ama inanın taşlaşıyorsunuz. Ve sonra birgün yeninden aşık oluyorsunuz.. Hemde kendiliğinden.

Siz kendinizi odaya kapattığınız sürece ne hayatın güzelliklerini görürsünüz.. nede o acıdan kurtulabilirsiniz.

Back