• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardim edin noluurrrr :(

esraali

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2008
2
0
86
36
Ankara
merhaba arkadaslar..agustosta evlenecegim ve dügün salonunu kendimiz süsleyecegiz ama benim sorunum nette o kadar arastirdim mesela masa örtüleri gibi online siparis verebilecegim bi site bulamadim ya da ne biliyim dekorasyon icin malzemeler.bilen varsa bana link yollaybilir mi ? simdiden cok tsk ederim

ya valla bide bu çıkmış benim arkadaşımda kiraladı düğün salonunu herşey dahil diyerek..düğüne bir ay var ve masa örtüsü sandalye süsü için ek ücret alınıyor demişler..inan düğün salonu kirasıyla neredeyse aynı fiyata masa sandalye süsü yapıyoarlarrr.bir düğün salonu içinde olmasmı masa örtüsü süsü allahtan masa sandalyeyide siz bulun demiyorlar..
valla masa sandalye güzel ise boşver hiç süsleme...zaten düğünde senin güzelliginn yeterrrrrrr :)

Organizasyon şirketleri var belki anlaşırsanız sadece süsleme için satın almadan daha uyguna gelebilir.Fiyatları konusunda bilgim yok ama bi ihtimal işte :)

organizasyon sirketlerinin yapmasini istemiyorum kendim yapmak istiyorum öyle aham saham bisey olmayacak belki ama kendi zevkime göre yapacagim.bana da zaten tek kullanimlik masa örtüleri ya da ne biliyim süslemek icin bazi malzemeler lazim kendim yurt disinda yasadayim icin ve dügünüm türkiyede olacagi icin netten almak istiyorum..lütfeenn yardimmmm ediinnn :(

nette masa örtüleri buldum ama fiyatları baya yüksek
PratikEv - Masa Örtüsü
bu siteye bi bak istersen

sen en iyisi bi top kumaş al diktir daha ucuza gelir
süsleme için nasıl bişiler düşünüyosun ona göre bakınıyım nette

slm canım bende bu aralar bu düşünceye sahibim kendim alıp yapmak istiorum..nette düğün süsleri die yazdım siteler çıktı çok pahalı değildi bi bak istersen ama bizde en fazla 20 masa olcağı için uygun geldi bana..örtü ortya bi süs masaya serpişlerştirmek için boncuklar falan..yeter işte :))

organizasyon şirketleride senin isteğine göre yapar zaten sana alternetif sunar sende seçersin düğün sırası onunla uğraşman zor olmayacak mı

Back