• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım edin lütfen

:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57: şöyle okudum ve sana yapmak istediğim aynen bu :tokat: belki silkelenip kendine gelirsin !

Demokratik hukuk devletinde yaşıyorsun sen ! Ne demek oğlunu görememek kimseyle konuşmamak !
Boşan , kadın sığınma evine yerleş , dava aç oğlunu yanına al , işe gir çalış hem çocuğuna hem kendine bak .
Sen kendi kendini mahkum etmişsin :KK43:
Dört yılını hapishane de geçirmiş bir insan düşünün kendime güvenim kaybettim psikolojik olarak yıprandım insanları bile haftada bir yada iki haftada bir pazara çıkarsam görüyorum cesaretimi kaybettim

Serefsiz dereyi gecene kadarmis herseyi. Bir erkek icin ismi birakilir yaa. Cocugunuz kac yasinda gittiginizde rahatca gorebiliyormusunuz.
Babası canı isterse getiriyor bazen ise diyor benimle birlikte olursan getiririm ozaman ise göremiyorum oğlum onbirinci yasinda

Dört yılını hapishane de geçirmiş bir insan düşünün kendime güvenim kaybettim psikolojik olarak yıprandım insanları bile haftada bir yada iki haftada bir pazara çıkarsam görüyorum cesaretimi kaybettim

Gerçekten cezaevine mi girdiniz yoksa bu adamla 4 senedir mi evlisiniz ?

Bakın yaşadığınız şey evlilik değil . Hapis hayatı .
Fiziksel şiddet görüyor musunuz bilmiyorum ama psikolojik şiddet gördüğünüz kesin

https://www.kadindayanismavakfi.org.tr/siddet-basvuru-listesi Bu linkteki numaralarla görüşürseniz size güzel olanaklar sağlayacaklardır .

Düşürmesi zor ama Alo 150 başbakanlık hattındanda devletin size sunduğu imkanları öğrenebilirsiniz :)

Gerçekten cezaevine mi girdiniz yoksa bu adamla 4 senedir mi evlisiniz ?

Bakın yaşadığınız şey evlilik değil . Hapis hayatı .
Fiziksel şiddet görüyor musunuz bilmiyorum ama psikolojik şiddet gördüğünüz kesin

https://www.kadindayanismavakfi.org.tr/siddet-basvuru-listesi Bu linkteki numaralarla görüşürseniz size güzel olanaklar sağlayacaklardır .

Düşürmesi zor ama Alo 150 başbakanlık hattındanda devletin size sunduğu imkanları öğrenebilirsiniz :)
Teşekkürler ilginiz için.. Gerçekten hapse girmedim tabiiki ama yakında gireceğim sanırım

O evden bir an evvel kurtulmaya bakin. Ananizin evi bu evden 1000 kat daha iyidir.
Orada da annemin dırdır i ilk eşimin tacizleri ve toplumun sanki orospuymussun gibi dislamalari zaten ikinci evliliğimi sırf bu yüzden yaptım mahallenin gencleri kızlara kötü örnek oluyormusum diye evimizi taslayacaklarini bile duymuştum aslında boşanmak ve ailemin yanına gelip işime devam etmekten başka bir suçum yokken birde bin tane dedikodu

Paranız varsa oda olur. Isten çıkarmış sokağa çıkarmıyor. Maddi olarak problem yoksa tutarsınız.
Adam peşinize düşmez dimi? Sığınma evi başta belki o yüzden daha iyi olabilir dedim.
Kadın sığınma evi yerine ev kiralayıp iş bulsam olmazmi neden sığınma evu

Siz canli canli mezara girmissiniz. Ben hala bir anneye evladini kotulemek nasil bir sey onu dusunuyorum. Hemde 11 yasinda bir sabiyi.[/QUOT
Çalıştığım için oğluma babaannesi bakıyordu boşandığımda altı yaşındaydı ve babaannesi benden koparmisti oğlum anne babaanne kavramını karıştırmış ve benden kopmuştu ona anlattim oda oğlun seni sevmiyor oda onların kanından seni büyüsün hep dislayacak yok sayacak daha bir dünya şey soyledi

Paranız varsa oda olur. Isten çıkarmış sokağa çıkarmıyor. Maddi olarak problem yoksa tutarsınız.
Adam peşinize düşmez dimi? Sığınma evi başta belki o yüzden daha iyi olabilir dedim.
Valla o göt yok onda diye düşünüyorum kimseye anneme dahi adresimi söylemeyeceğim ona da güvenmiyorum

Cocugu kim buyuttuyse onu anne bilir. Yapacak bisi yok . Cunku kucuk yasta annesiz kalmis. Esinizinde isine gelmis bu tabi. Yanina almamak icin kotuluyor cocugu. Cocuklar melektir.. Sucssuz gunahsiz ve masumlar.

Back