YARDIM EDİN LÜTFEN

Bire bir en samimi kuzenimde yaşadık 1 yaşına yakın bebişi var şu an ben oluyor diye biliyordum
Doktorların birebir söylemlerinden ve literatürde durum bu. genel itibariyle yerlesme kanamasında pıhtı olmaz. Gebelikte kanama olur kan içerde kalır pıhtılasır o ayrı bisey. Yerlesme kanaması rahim duvarının hafif zedelenmesiyle ortaya cıkan birsey olduğundan ortada pıhtılaşma yaratacak bir kan miktarı yoktır

Onu bunu bilmem ama yaşın çok küçük başına iş arıyorsun resmen. Şu an hamile kalmasan bile böyle korunmadan devam edersen kalırsın. Ellayı da sık sık içersen tüm doğurganlığına sağlığına zarar verirsin yılda maks 1-2 kez kullanılması gereken gerçekten sıkıntılı bir ilaç aklını başına topla.

Tamam abla çok teşekkür edrrim

Karnımda bişey atıyor titriyor hissediyorum bişey yoktur dimi regl olmadım hala

Abla kan değil kahverengi akıntı şeklinde geliyor regl olmadım hala tarlusal içmeli miyim pazar gününe kadar olmazsam

Abla kan değil kahverengi akıntı şeklinde geliyor regl olmadım hala tarlusal içmeli miyim pazar gününe kadar olmazsam
Canım kanla karısık pıhtı geldi yazmıssın ya. 14 gün sonra gebelik yoksa yoktur. Olsa pozitif cıkardı zaten bence için pazara da atıyorsanız.

Canım kanla karısık pıhtı geldi yazmıssın ya. 14 gün sonra gebelik yoksa yoktur. Olsa pozitif cıkardı zaten bence için pazara da atıyorsanız.
Abla bi kere oldu çok azdı sonrasında sadece kahverengi akıntı şeklinde hala da devam ediyor

Ella sonrası reglim 15 gün gecikmişti

Çok korkuyorsan sgk çıkar diye diye özel muayenehanesi olan bir Dr. Git. Sigorta geçmediği için herhangi bi yerde çıkmaz

Akıntı falan yaşadın mı peki ne oldu bilgi verebilir misin
Akıntı yaşamadım ama ilacı içerken kanama veya akıntı yapacağını biliyordum hatta kanama olmayınca etki etmediğini düşünmüştüm. 15 gün sonra tarlusal kullanarak Regl oldum. Ne düşünürsen vücudun öyle davranıyor, düşünmemeye çalış. Regl olacaksın.Gebe olduğunu düşünmüyorum ilacın yan etkisi sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…