yerleşme kanaması oluyor normalde. Git kan ver ev tipi testlere güvenemezsin.Kahverengi akıntı ve kanlı pıhtı gelmesi ne demek oluyor
Bire bir en samimi kuzenimde yaşadık 1 yaşına yakın bebişi var şu an ben oluyor diye biliyordumYerleşme kanamasında pıhtı olmaz
Doktorların birebir söylemlerinden ve literatürde durum bu. genel itibariyle yerlesme kanamasında pıhtı olmaz. Gebelikte kanama olur kan içerde kalır pıhtılasır o ayrı bisey. Yerlesme kanaması rahim duvarının hafif zedelenmesiyle ortaya cıkan birsey olduğundan ortada pıhtılaşma yaratacak bir kan miktarı yoktırBire bir en samimi kuzenimde yaşadık 1 yaşına yakın bebişi var şu an ben oluyor diye biliyordum
Hamile değilsin. Hamile değilsin. Hamile değilsin. Kesinlikle hamile değilsin. Asla hamile değilsin. HAMİLE DEĞİLSİN.Reşitim ama daha öncesinde gittiğim gözükür diye gitmek istemiyorum o yüzden kan testi de veremiyorum
Onu bunu bilmem ama yaşın çok küçük başına iş arıyorsun resmen. Şu an hamile kalmasan bile böyle korunmadan devam edersen kalırsın. Ellayı da sık sık içersen tüm doğurganlığına sağlığına zarar verirsin yılda maks 1-2 kez kullanılması gereken gerçekten sıkıntılı bir ilaç aklını başına topla.24 gün önce korunmasız ilişkiye girdik ama içe boşalma olmadı zevk suyu gelmiştir diye düşünüyorum ilişkiden 24 saat geçmeden ella hapını kullandım hapı kullandıktan 2,5 hafta sonra erken gebelik testi yaptım 2 adet ikisi de negatif çıktı adet gecikmesinden 3 gün sonra kahverengi akıntı geldi 1 gün boyunca daha sonrasında 1 adet erken gebelik testi 1 adette normal test aldım yine negatif çıktı bundan 1 gün sonra da kanla karışık bi pıhtı geldi şuanlık regl belirti yok ama testler hep negatif çıktı sizce bir sorun var mı çok korkuyorum cevap verin yardım edin lütfen
Tamam abla çok teşekkür edrrimCanım bilmiyorum ki. Boşa korkuyorsun ama. Bende çok gittim bekarken test de yaptırdım kimsenin ruhu bile duymadı. Benim düzensizliğim vardı gidiyordum yazıyordu doktor. O testi de yapıyordu. Boşuna korkuyorsun hemde hem ertesi gün hapı içmişsin onun koruyuculugu yüzde 99. Sen git bi görün doktora. Enfeksiyon falan olmuşsundur belki. Partnerinde enfeksiyon varsa sana geçmiştir.hamile falan değilsin yani. Sakin ol
Ada çayı içiyorum sabah akşam regl olmak için 2 gündür ama hala olmadımCevap verin lütfen
Abla kan değil kahverengi akıntı şeklinde geliyor regl olmadım hala tarlusal içmeli miyim pazar gününe kadar olmazsamDoktorların birebir söylemlerinden ve literatürde durum bu. genel itibariyle yerlesme kanamasında pıhtı olmaz. Gebelikte kanama olur kan içerde kalır pıhtılasır o ayrı bisey. Yerlesme kanaması rahim duvarının hafif zedelenmesiyle ortaya cıkan birsey olduğundan ortada pıhtılaşma yaratacak bir kan miktarı yoktır
Canım kanla karısık pıhtı geldi yazmıssın ya. 14 gün sonra gebelik yoksa yoktur. Olsa pozitif cıkardı zaten bence için pazara da atıyorsanız.Abla kan değil kahverengi akıntı şeklinde geliyor regl olmadım hala tarlusal içmeli miyim pazar gününe kadar olmazsam
Abla bi kere oldu çok azdı sonrasında sadece kahverengi akıntı şeklinde hala da devam ediyorCanım kanla karısık pıhtı geldi yazmıssın ya. 14 gün sonra gebelik yoksa yoktur. Olsa pozitif cıkardı zaten bence için pazara da atıyorsanız.
Ella etkisidir hamile olsan zaten cıkardı. Neden ikna olmuyorsun o kadar teste ben onu anlamadım. 14 günde belli olmayan gebelik olmazAbla bi kere oldu çok azdı sonrasında sadece kahverengi akıntı şeklinde hala da devam ediyor
Abla ikna olmamak değil korkuyorum stresliyim o yüzden peki sizce Tarlusal içmeli miyimElla etkisidir hamile olsan zaten cıkardı. Neden ikna olmuyorsun o kadar teste ben onu anlamadım. 14 günde belli olmayan gebelik olmaz
Ella sonrası reglim 15 gün gecikmişti24 gün önce korunmasız ilişkiye girdik ama içe boşalma olmadı zevk suyu gelmiştir diye düşünüyorum ilişkiden 24 saat geçmeden ella hapını kullandım hapı kullandıktan 2,5 hafta sonra erken gebelik testi yaptım 2 adet ikisi de negatif çıktı adet gecikmesinden 3 gün sonra kahverengi akıntı geldi 1 gün boyunca daha sonrasında 1 adet erken gebelik testi 1 adette normal test aldım yine negatif çıktı bundan 1 gün sonra da kanla karışık bi pıhtı geldi şuanlık regl belirti yok ama testler hep negatif çıktı sizce bir sorun var mı çok korkuyorum cevap verin yardım edin lütfen
Akıntı falan yaşadın mı peki ne oldu bilgi verebilir misinElla sonrası reglim 15 gün gecikmişti
Çok korkuyorsan sgk çıkar diye diye özel muayenehanesi olan bir Dr. Git. Sigorta geçmediği için herhangi bi yerde çıkmaz24 gün önce korunmasız ilişkiye girdik ama içe boşalma olmadı zevk suyu gelmiştir diye düşünüyorum ilişkiden 24 saat geçmeden ella hapını kullandım hapı kullandıktan 2,5 hafta sonra erken gebelik testi yaptım 2 adet ikisi de negatif çıktı adet gecikmesinden 3 gün sonra kahverengi akıntı geldi 1 gün boyunca daha sonrasında 1 adet erken gebelik testi 1 adette normal test aldım yine negatif çıktı bundan 1 gün sonra da kanla karışık bi pıhtı geldi şuanlık regl belirti yok ama testler hep negatif çıktı sizce bir sorun var mı çok korkuyorum cevap verin yardım edin lütfen
Akıntı yaşamadım ama ilacı içerken kanama veya akıntı yapacağını biliyordum hatta kanama olmayınca etki etmediğini düşünmüştüm. 15 gün sonra tarlusal kullanarak Regl oldum. Ne düşünürsen vücudun öyle davranıyor, düşünmemeye çalış. Regl olacaksın.Gebe olduğunu düşünmüyorum ilacın yan etkisi sadeceAkıntı falan yaşadın mı peki ne oldu bilgi verebilir misin