YARDIM EDİN LÜTFEN

cipskola

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2024
24
0
19
24 gün önce korunmasız ilişkiye girdik ama içe boşalma olmadı zevk suyu gelmiştir diye düşünüyorum ilişkiden 24 saat geçmeden ella hapını kullandım hapı kullandıktan 2,5 hafta sonra erken gebelik testi yaptım 2 adet ikisi de negatif çıktı adet gecikmesinden 3 gün sonra kahverengi akıntı geldi 1 gün boyunca daha sonrasında 1 adet erken gebelik testi 1 adette normal test aldım yine negatif çıktı bundan 1 gün sonra da kanla karışık bi pıhtı geldi şuanlık regl belirti yok ama testler hep negatif çıktı sizce bir sorun var mı çok korkuyorum cevap verin yardım edin lütfen

Regl belirtim yok çok stresliyim internetten bakıyorum bir sürü şey çıkıyor bilen biri lütfen bişey desin

Stresten mi oluyor bilmiyorum mide bulantım ve nabzım yüksek korkuyorum yardım edin

Ella içtiğim için adet söktürücü içmeye korkuyorum içmeli miyim reglim 5 gün gecikti yardım edin

bence en iyisi bir kan testi ver cunku adetin 5gun gecikmis en dogru sonucu kan testi verir

Bu ella denen seyi içmeyin artık kendinize yazık etmeyin bebek işleri senin sandığın kadar kolay olmuyor insanlar burda aylarca yıllarca uğraşıyor ella senin reglini geciktirmistir hormonlarinla oynuyor sana tavsiyem bir doktordan randevu al ve bir bir anlat o sana doğru tedaviyi uygular sana bir tavsiye daha kendini koru kendini sev ve partnerine kondom taktir

Kahverengi akıntı ve kanlı pıhtı gelmesi ne demek oluyor
Bu kadar strese regl gecikmesi normal. Korkma hamile falan değilsin. Olsan o kadar testte çıkardı kesin. Ella geciktirmiş de olabilir. Bi de o ilaç rahme zarar veriyor. İlerde çocuk istersin çok zorlanırsın bebeğim olsun diye. İlla adet olcam diyorsan söktürücü yazar sana doktor. Korkma

Akıntı falan neyden oluyordur peki biliyor musunuz

Akıntı falan neyden oluyordur peki biliyor musunuz
Akıntı adet öncesi de olur canım korkma. Sökülmeye çalışıyorsundur. Bi doktora git. Anladığım kadarıyla bekarsın. Yaşının reşit olduğunu düşünmek istiyorum :) ailene falan haber vermezler korkma

Reşitim ama daha öncesinde gittiğim gözükür diye gitmek istemiyorum o yüzden kan testi de veremiyorum

Karnım titriyor gibi oluyor stresten mi ya da reglim geciktiği için mi öyle

Karnım titriyor gibi oluyor stresten mi ya da reglim geciktiği için mi öyle
Kuzum bilemiyorum ki. Hamile olduğunu sanmıyorum ama. Bi doktora gitsen iyi olur. Enfeksiyon da kapmış olabilirsin. Korkma sisteme hamilelik diye girmezler ağrım var adet olamıyorum diye git. Zaten arada gebelik testi de isterler. Gebelik diye girmezler

Abla direkt adet söktürücü içsem ne olur bişey olur mu ben çok geriliyorum korkuyorum ella içtiğim için bişey olur mu

Abla direkt adet söktürücü içsem ne olur bişey olur mu ben çok geriliyorum korkuyorum ella içtiğim için bişey olur mu
Canım bilmiyorum ki. Boşa korkuyorsun ama. Bende çok gittim bekarken test de yaptırdım kimsenin ruhu bile duymadı. Benim düzensizliğim vardı gidiyordum yazıyordu doktor. O testi de yapıyordu. Boşuna korkuyorsun hemde hem ertesi gün hapı içmişsin onun koruyuculugu yüzde 99. Sen git bi görün doktora. Enfeksiyon falan olmuşsundur belki. Partnerinde enfeksiyon varsa sana geçmiştir.hamile falan değilsin yani. Sakin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…