Peki sonradan Tarlusal kullandığında yan etkisi oldu muAkıntı yaşamadım ama ilacı içerken kanama veya akıntı yapacağını biliyordum hatta kanama olmayınca etki etmediğini düşünmüştüm. 15 gün sonra tarlusal kullanarak Regl oldum. Ne düşünürsen vücudun öyle davranıyor, düşünmemeye çalış. Regl olacaksın.Gebe olduğunu düşünmüyorum ilacın yan etkisi sadece
Cevap ver lütfenPeki sonradan Tarlusal kullandığında yan etkisi oldu mu
Cevap ver lütf
Yan etkisini görmedim ilaç bittikten beş gün sonra Regl oldumPeki sonradan Tarlusal kullandığında yan etkisi oldu mu
Oldun mu adetCevap verin lütfen
Hayır Tarlusal kullanıyorum ağrılarım var olacak gibiyimOldun mu adet
En son ne zaman adet oldunuzHayır Tarlusal kullanıyorum ağrılarım var olacak gibiyim
42 gün önceEn son ne zaman adet oldunuz
22 Aralık da 3 adet test yaptım hepsi negatif çıktı pazar günü de Tarlusal içmeye başladım günde 3 kere içiyordum bugün gece son ilacı içeceğim ağrılarım varEn son ne zaman adet oldunuz
Adet döngünüz 40 günde mi oluyor acaba merak etmeyin bir kaç güne adet olursun42 gün önce
Normalde 28-30 günde oluyorumAdet döngünüz 40 günde mi oluyor acaba merak etmeyin bir kaç güne adet olursun
Adet oldunuz mu aynı durumu yaşıyorum22 Aralık da 3 adet test yaptım hepsi negatif çıktı pazar günü de Tarlusal içmeye başladım günde 3 kere içiyordum bugün gece son ilacı içeceğim ağrılarım var
Oldunmu kız adet42 gün önce
Naptınız hamilelik var çok bende de benzer durum var yumurtlama dönemi başlangıcında kaza oldu ella içtim ama yumurtladıgımı tahmin ediyorum sizde son durum nedir ?Abla direkt adet söktürücü içsem ne olur bişey olur mu ben çok geriliyorum korkuyorum ella içtiğim için bişey olur mu
Hayır olmadım halaAdet oldunuz mu aynı durumu yaşıyorum
Hala hasta olmadım ama hamilelik testi yaptım negatifNaptınız hamilelik var çok bende de benzer durum var yumurtlama dönemi başlangıcında kaza oldu ella içtim ama yumurtladıgımı tahmin ediyorum sizde son durum nedir ?
anlamadım hamilelik var çok bende derken ne demek istediniz açıklar mısınızNaptınız hamilelik var çok bende de benzer durum var yumurtlama dönemi başlangıcında kaza oldu ella içtim ama yumurtladıgımı tahmin ediyorum sizde son durum nedir
Çok pardon hamilelik var mı dicektim eksik yazmışımanlamadım hamilelik var çok bende derken ne demek istediniz açıklar mısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?