- 30 Ocak 2018
- 2.272
- 3.053
- 34
-
- Konu Sahibi Duslerlesevdimseni-
Canım hissettiklerini anlıyorum. Ben de yaşıyorum aynılarını. Ama düşüncelerimizi değiştirmemiz lazım. En kötü ne olabilir diye düşün. Sonuçta kalp krizi geçiren de ömrü varsa yaşıyor. Nefes alamıyorum diye düşünüyorsan panik yaptığın için öyle hissediyorsun. Atak geldiği zaman atak için o an uydurduğum komik bir şarkıyı söyle. Bunları izzet güllü den dinledim. Öyle yapmaya çalışıyorum. İnan zor ama imkansız değil.Gozlerim cok sisti aglamaktan gozleril agriyor
Benimkisi tam panik atak degil canimCanım hissettiklerini anlıyorum. Ben de yaşıyorum aynılarını. Ama düşüncelerimizi değiştirmemiz lazım. En kötü ne olabilir diye düşün. Sonuçta kalp krizi geçiren de ömrü varsa yaşıyor. Nefes alamıyorum diye düşünüyorsan panik yaptığın için öyle hissediyorsun. Atak geldiği zaman atak için o an uydurduğum komik bir şarkıyı söyle. Bunları izzet güllü den dinledim. Öyle yapmaya çalışıyorum. İnan zor ama imkansız değil.
Bende de anksiyete var. Sürekli tedirgin hissediyorum kendimi. Kendime telkin veriyorum ben hasta değilim diye. Bunlar hastalık değil düşünce bozuklukları. Bence bilişsel davranışçı bir psikolog sana yardım edebilir. Düşünce yapımızı değiştirmemiz lazım. Bir de bol bol dua.Benimkisi tam panik atak degil canimbenimkisi daha cok anksiyete ve depresyon. Icimde umitsizlik caresizlik degersizlik var. En son piskologa gitigimde paranoya kisisel ankbozuklugu var dedi. Cunku kiskanclik var guvenmiyorum herkeze kolay kolay ve sanki takip ediliyorum biri bana zarar verecekmis gibi gelior disari ciktigimda biri bana bakinca yalnis anliyorum bu adam bana niye bakti acaba beni oldurecekmi diye
Insallah canim. Ama benim gibi insanlarla yuz yuze gorusmek istiyorum oyle daha iyi hisediyorum kendimiBende de anksiyete var. Sürekli tedirgin hissediyorum kendimi. Kendime telkin veriyorum ben hasta değilim diye. Bunlar hastalık değil düşünce bozuklukları. Bence bilişsel davranışçı bir psikolog sana yardım edebilir. Düşünce yapımızı değiştirmemiz lazım. Bir de bol bol dua.
Bendede bazen bi ses öleceksin az kaldı diyip duruyoInsallah canim. Ama benim gibi insanlarla yuz yuze gorusmek istiyorum oyle daha iyi hisediyorum kendimi
Ben malesef yurt disinda kaliyorum canim yoksa gelmek isterdimBendede bazen bi ses öleceksin az kaldı diyip duruyoistanbuldaysanız arada bi görüşelim birbirimizi en iyi biz anlarız mesela müsait olan varsa bu cuma eyüpde dua edelim gidelim Allah dan şifa isteyelim birbirimize nedersiniz olmazmı
Zaten heryerde herdurumda yaşamayan kimse anlamaz bu hastalığı Allah şifa versin hepimizeBen de aynı durumdayım çocuk sahibi olmaya da korkuyorum doğunun en dip ucundayım ve anlayan kimse yok vücudum uyuşuyor sürekli hastalık belirtileri felaket senaryoları napıcam bilmiyorum
Ağlama demicem ağla canım insan ağlayınca rahatlıyor özelden yaz banaGozlerim cok sisti aglamaktan gozleril agriyor
Benim de içimdeki ses öyle diyor sela falan okundu mu sabahları daha çok korkuyorumBendede bazen bi ses öleceksin az kaldı diyip duruyoistanbuldaysanız arada bi görüşelim birbirimizi en iyi biz anlarız mesela müsait olan varsa bu cuma eyüpde dua edelim gidelim Allah dan şifa isteyelim birbirimize nedersiniz olmazmı
Çok fazla etkilenmişsin canım galiba haberlerden falan güvenememe sorunu var hem psikiterapi hem ilaç almalısın canım ben de caddede yürürken arkamdan biri gelid mi çok korkuyorum ya bişey yaparsa diye ilaç almadan da olmaz iyi bir Dr a gidip ilaç tedavisine de başlaman gerekiyorBenimkisi tam panik atak degil canimbenimkisi daha cok anksiyete ve depresyon. Icimde umitsizlik caresizlik degersizlik var. En son piskologa gitigimde paranoya kisisel bozuklugu var dedi. Cunku kiskanclik var guvenmiyorum herkeze kolay kolay ve sanki takip ediliyorum biri bana zarar verecekmis gibi gelior disari ciktigimda biri bana bakinca yalnis anliyorum bu adam bana niye bakti acaba beni oldurecekmi diye
Amin canım inşallahZaten heryerde herdurumda yaşamayan kimse anlamaz bu hastalığı Allah şifa versin hepimize
Amin insallah canimHepimize Allah şifa versin
Amin insallah canim❤Şunu bil kafayı yemiyeceksin kalp krizi gevirmeyeceksin.beyin kanaması geçirmeyeceksin.nefessiz kalmayacaksin.lutfen doktora git ve ilaçlarına başla.rabbim yardımcımız olsun.
Nasil telkinler yaptin canim bizede anlatirmisin?Kızlar merhaba başka bir post için girdigimde tesadüfen gördüm konuyu.yazmak istedim .emin olun daha beterlerini yaşadım.anksiyete panik atak obsesif saçma sapan düşünceler. Daha neler neler .cooook şükür hamd olsun Iyyim . Maalesef ilaç su bu çok fayda etmiyo .ediyo ama tekrar nüksediyo .Nasil yendim sabır ve telkinle .haa tam anlamıyla 100de100degecmia değil fakat cidden inanılmaz azaldı. Bende daha çok kaygı bozukluğu var panik atak falan yanında hiç kalır . Çünkü öyle böyle kaygı değil . Düşüncelerim çok saçma . Kafamda surekli delirme düşünceleri falan .telkin çok önemli arkdaslar .yalniz olmadığınızı bilin. Inanın beterin her zaman bir beteri vardır . Bunu unutmayın
Evet lütfen bizede anlat neler yaptın ve neler yaşıyodunKızlar merhaba başka bir post için girdigimde tesadüfen gördüm konuyu.yazmak istedim .emin olun daha beterlerini yaşadım.anksiyete panik atak obsesif saçma sapan düşünceler. Daha neler neler .cooook şükür hamd olsun Iyyim . Maalesef ilaç su bu çok fayda etmiyo .ediyo ama tekrar nüksediyo .Nasil yendim sabır ve telkinle .haa tam anlamıyla 100de100degecmia değil fakat cidden inanılmaz azaldı. Bende daha çok kaygı bozukluğu var panik atak falan yanında hiç kalır . Çünkü öyle böyle kaygı değil . Düşüncelerim çok saçma . Kafamda surekli delirme düşünceleri falan .telkin çok önemli arkdaslar .yalniz olmadığınızı bilin. Inanın beterin her zaman bir beteri vardır . Bunu unutmayın