- 8 Aralık 2017
- 88
- 46
-
- Konu Sahibi Duslerlesevdimseni-
Yani dediğim gibi sabır ve telkin .artık o kadar alıştım ki geldiği zaman geçeceğini bildiğim için umursamıyorum . Umursamamayi öğreneceksiniz kızlar .birde çalışıyorsanız işiniz daha kolay .sorunlu bi mesgalenizin olması gerçekten ise yarar bir çözüm . En azından çok dusunmuyosunuz. Ben hep kendi kendini dinlerdim o hala var gerçi ama eskisi kadar yoğun değil. Hastalık hastasıydım . Sonraları acaba kendime yada cevremdekilere istemeden de olsa zarar verir miyim ki gibi düşünceler... vs .icim daralır ruhum sıkılırdı nefes darlığı çıldırma hissi surekli akol hastası olacam korkusu surekli het saniye ölüm korkusu her saniye diken üstündeydim. Surekli nabzımi dinlerdim .burada tanıştığım birkaç bayan arkadaşla whatsap grubu kurduk kötü olduğumuz anlarda yazıştık . Hâlâ konuşuruz . Yalniz olmadığımızı bilmek rahatlatiyo.Evet lütfen bizede anlat neler yaptın ve neler yaşıyodun
Yani dediğim gibi sabır ve telkin .artık o kadar alıştım ki geldiği zaman geçeceğini bildiğim için umursamıyorum . Umursamamayi öğreneceksiniz kızlar .birde çalışıyorsanız işiniz daha kolay .sorunlu bi mesgalenizin olması gerçekten ise yarar bir çözüm . En azından çok dusunmuyosunuz. Ben hep kendi kendini dinlerdim o hala var gerçi ama eskisi kadar yoğun değil. Hastalık hastasıydım . Sonraları acaba kendime yada cevremdekilere istemeden de olsa zarar verir miyim ki gibi düşünceler... vs .icim daralır ruhum sıkılırdı nefes darlığı çıldırma hissi surekli akol hastası olacam korkusu surekli het saniye ölüm korkusu her saniye diken üstündeydim. Surekli nabzımi dinlerdim .burada tanıştığım birkaç bayan arkadaşla whatsap grubu kurduk kötü olduğumuz anlarda yazıştık . Hâlâ konuşuruz . Yalniz olmadığımızı bilmek rahatlatiyo.Evet lütfen bizede anlat neler yaptın ve neler yaşıyodun
Allah şifalar versin hepimize çok teşekkür ederim iyi gecelerYani dediğim gibi sabır ve telkin .artık o kadar alıştım ki geldiği zaman geçeceğini bildiğim için umursamıyorum . Umursamamayi öğreneceksiniz kızlar .birde çalışıyorsanız işiniz daha kolay .sorunlu bi mesgalenizin olması gerçekten ise yarar bir çözüm . En azından çok dusunmuyosunuz. Ben hep kendi kendini dinlerdim o hala var gerçi ama eskisi kadar yoğun değil. Hastalık hastasıydım . Sonraları acaba kendime yada cevremdekilere istemeden de olsa zarar verir miyim ki gibi düşünceler... vs .icim daralır ruhum sıkılırdı nefes darlığı çıldırma hissi surekli akol hastası olacam korkusu surekli het saniye ölüm korkusu her saniye diken üstündeydim. Surekli nabzımi dinlerdim .burada tanıştığım birkaç bayan arkadaşla whatsap grubu kurduk kötü olduğumuz anlarda yazıştık . Hâlâ konuşuruz . Yalniz olmadığımızı bilmek rahatlatiyo.
İlaç kullanmazsan eksilen serotonin gibi hormonları geri alamazsın sıkıntıların psikologla tam anlamıyla geçmez ki geçmemiş de ilaç kullanmanı istememesinin sebebi ilaç kullanırsan iyileşirsin ona gitmen gerekmez müşteri kaybeder diyedirHayir yazmadi saten piskolog ilac yazmas piskiyatire yonlendirir ama benim piskilog ilaclara karsi. Kimsenin kullanmasini istemiyor
Öyle düşünme ben ilaç alamıyodum psikologla yendim terapi spor düzgün beslenme seratonin oluşuyo aslında ama istikrarlı olucaz devamlılık yani 3 sene harika bi insandım ilaçsız gitti bitti nezamanki jardeşim kanser oldu annem hastalandı ailede sorunlar stres üzüntü tetiklemişim yeniden geldi şimdi tekrar sil baştanİlaç kullanmazsan eksilen serotonin gibi hormonları geri alamazsın sıkıntıların psikologla tam anlamıyla geçmez ki geçmemiş de ilaç kullanmanı istememesinin sebebi ilaç kullanırsan iyileşirsin ona gitmen gerekmez müşteri kaybeder diyedir
Gecer ama biraz daha uzun vadede ama rabi ilaçla daha hızlı benşm psikoloğum ilaç içmemi istedi ama ben hep reddettimİlaç kullanmazsan eksilen serotonin gibi hormonları geri alamazsın sıkıntıların psikologla tam anlamıyla geçmez ki geçmemiş de ilaç kullanmanı istememesinin sebebi ilaç kullanırsan iyileşirsin ona gitmen gerekmez müşteri kaybeder diyedir
Canim gecmos olsun kardesin kac yasindaki kanser oldu?Öyle düşünme ben ilaç alamıyodum psikologla yendim terapi spor düzgün beslenme seratonin oluşuyo aslında ama istikrarlı olucaz devamlılık yani 3 sene harika bi insandım ilaçsız gitti bitti nezamanki jardeşim kanser oldu annem hastalandı ailede sorunlar stres üzüntü tetiklemişim yeniden geldi şimdi tekrar sil baştan
Teşekkür ederiz 36 yaşında ve kızıda daha 1 yaşındaydıCanim gecmos olsun kardesin kac yasindaki kanser oldu?cok uzuldum Allahiim sifa versin insallah. Tedaviye basladinizmi?
Allahim beterinden sakalsin insallah canim ve amin insallahTeşekkür ederiz 36 yaşında ve kızıda daha 1 yaşındaydımeme kanseri 3 evreyi biraz geçmişti çok zor günler geçirdik Allah kimseye yaşatmasın ameliyat kemoterapi radyoterapi hepsini en ağır şekilde yaşadı yaşadık saçlarını ben makinayla kestim içime öyle acılar işlediki anlatması imkansız Allah kimseyi sağlıkla sevdikleriyle sınamasın şimdi herşey çok iyi olumlu şekilde gidiyo ama onca stres acı üzüntü şimdi benden çıkıyo işte bunada şükür Allah beterinden korusun herkezi
Amin Allah razı olsunAllahim beterinden sakalsin insallah canim ve amin insallahHerkezin ayri imtihani var rabbim bizleri hastaliklardan belalardan kotuluklerden kazalardan korusun insallah❤
Geçmiş olsun ben de tv deki doktorlardan duydum eksileni yerine koymanız gerekir kendi kendinize bir şeyler yapmaya çalışırsanız iyileşme sürenizi uzatırsınız falan diyorlar spor iyi de ağır depresyonu olanlar yapacak gücü bulamabiliyorlarÖyle düşünme ben ilaç alamıyodum psikologla yendim terapi spor düzgün beslenme seratonin oluşuyo aslında ama istikrarlı olucaz devamlılık yani 3 sene harika bi insandım ilaçsız gitti bitti nezamanki jardeşim kanser oldu annem hastalandı ailede sorunlar stres üzüntü tetiklemişim yeniden geldi şimdi tekrar sil baştan
Bendede öyle şuan depresyonda eklenmiş ama iyileşmek için mecburen ilaç almak gibi düşünüp yürüyorum hatta bugün biraz fazla yürüdüm başım çok ağrıyo çokkk zor bee Allah herkezin yardımcısı olsunGeçmiş olsun ben de tv deki doktorlardan duydum eksileni yerine koymanız gerekir kendi kendinize bir şeyler yapmaya çalışırsanız iyileşme sürenizi uzatırsınız falan diyorlar spor iyi de ağır depresyonu olanlar yapacak gücü bulamabiliyorlar
Bende akşamları özellikle ilacımı geciktirdiğimi düşündüğüm vakit oluyor maalesefSizlerde bedenen ağrı tuhaflık çarpıntı kalbinde titreşim midede hep gaz agrı şişkinlik olmuyomu
Ben böyle mide bağırsak gaz ağrısı görmedim nasıl bi lanet ya hayatımı alt üst etti vallahi ilaçsız çok zor geçiyo ilaç şart sanki ama korkuyorum ilaca bağımlı olursamBende akşamları özellikle ilacımı geciktirdiğimi düşündüğüm vakit oluyor maalesefSürekli gaz,ishal ateş basması(panik anında) çarpıntı ölüm korkusu.Doktora sorduğumda ikinci sinirlerin sindirim sisteminde bulunduğunu(mide,bağırsak)beyinden en çok yetki alan organların onlar olduğunu söyledi.
Canım ben bu hastalığa ishal ve kusmayla başladım.Günlerce mide ağrısı ve öğürtüden yemek yiyemedm.Bu ilaçları kullandıktan sonra o belirtilerim gitti.Bende ilaç yutmaktan korkuyorum yan etkilerinden dolayı.Bide bağırsaklarda serotonin düzenlenir ve beyinde bu hormonu dengelermiş.Beyinle bağırsaklar ve mide sinir kardeşiymiş.Yani ilaç tedavisine hayır deme asla.Benimde oluyor gaz birikmesi,ishal ama napalım sabretmek zorundayızBen böyle mide bağırsak gaz ağrısı görmedim nasıl bi lanet ya hayatımı alt üst etti vallahi ilaçsız çok zor geçiyo ilaç şart sanki ama korkuyorum ilaca bağımlı olursam
Allah şifa versin benimde mide ve gaz kabızlık , şuan uyuyamıyorum sanki vücudumun heryeri kalp gibi atıyo duyuyorum ellerim karıncalanıyo ne beyinmiş ne mideymiş bu gittiğimde psikoloğumla konuşcam ilaç olayınıCanım ben bu hastalığa ishal ve kusmayla başladım.Günlerce mide ağrısı ve öğürtüden yemek yiyemedm.Bu ilaçları kullandıktan sonra o belirtilerim gitti.Bende ilaç yutmaktan korkuyorum yan etkilerinden dolayı.Bide bağırsaklarda serotonin düzenlenir ve beyinde bu hormonu dengelermiş.Beyinle bağırsaklar ve mide sinir kardeşiymiş.Yani ilaç tedavisine hayır deme asla.Benimde oluyor gaz birikmesi,ishal ama napalım sabretmek zorundayız
Bende yeri geliyor kulaklarımda bile duyuyorumAllah şifa versin benimde mide ve gaz kabızlık , şuan uyuyamıyorum sanki vücudumun heryeri kalp gibi atıyo duyuyorum ellerim karıncalanıyo ne beyinmiş ne mideymiş bu gittiğimde psikoloğumla konuşcam ilaç olayını
Bende öyle çok yoruldum artık bir gidişle ikinci çocukta yapamıycaz bazen diyorum doğur sonra ilaca başla olmuyo böyle ama ilaç da geçirmiyo bir yandanda ms olma takıntısı var hergün optik nörit geçirdiğim için yok korkuyorum ama çok yoruldum artık Allah bugünlerimizi aratmasınYine ruhsal cökuntu basladihic iyi degilim ruhum daraliyor yoruldum artik
Bende yoruldum rabbim yardimcimiz olsun insallahBende öyle çok yoruldum artık bir gidişle ikinci çocukta yapamıycaz bazen diyorum doğur sonra ilaca başla olmuyo böyle ama ilaç da geçirmiyo bir yandanda ms olma takıntısı var hergün optik nörit geçirdiğim için yok korkuyorum ama çok yoruldum artık Allah bugünlerimizi aratmasın