Öğretmenin çok haklı....Ben 14 yaşındayım ve okuldan bir sevgilim var o 15 yaşında.Okuldan olunca da her ders yanında olduğum için hocalar haliyle görüyor ve anlıyor.Müzik hocam bugün beni boş bir sınıfa götürdü ve karşı cinsten hoşlanmanın normal olduğunu ve bunları yaşayacağımı ama yanlış seçim yaptığımı söyledi.Sınava hazırlanmalısın haziranda sınavın var seni bilirim benim dersimde efendisin derslerin de güzel ama tercihini yaptığın kişi hayta biri ama aslında onunda kalbi temiz,saf ama o seninle aynı kulvarda değil,pazara gittin elinde 3 liran var ve 3 çeşit domates var bunlardan hangisini alırsın? iyisini alırsın tabikide ama senin seçimin çok yanlış ben 1 uyarırım 2 uyarırım 3.de ailene haber verir işin içinden çıkarım ama seninle bu sorunu ailene haber vermeden çözebileceğimizi düşünüyorum.Şimdi sanane diyceksin bana ama bu benim bir öğretmen olarak görevim sana doğru yolu göstermem lazım,anneniz babanız sizi buraya yollayıp bize emanet ediyor.Bunu ona da söyle temmuza kadar ara verin sen derslerine odaklan temmuz bittiğinde hala duygularınız karşılıklı devam ediyosa devam edersiniz dedi.Ailemin bilmesini istemiyorum bunu sevgilime nasıl söylerim kendisi biraz anlayışsız bugün hocanın bana dediklerini ona anlattım ne olmuş sınav varsa falan dedi,çıkıştı.Nasıl söylerim lütfen yardım edin.
Bak bu yazdiklarinda ogretmeninin hakli oldugu apacik ortada.bunu sevgilime nasıl söylerim kendisi biraz anlayışsız bugün hocanın bana dediklerini ona anlattım ne olmuş sınav varsa falan dedi,çıkıştı.Nasıl söylerim lütfen yardım edin.
Evet haklı ve benim tek derdim de bunu sevgilime nasıl izah edeceğimi bilmemek.Öğretmenin çok haklı....
Aynen...Ay keşke tüm öğretmenler böyle olsa .
En az 25 yaşında evleniceksin ki bana kalsa en dogru zaman 27 28 ama neyse. Simdiden erkeklere kul köle olmaya gerek yok. Tekrar bu zamanları yaşayamayacaksın. Hayatın ıcın en doğru olan okulunu basarıyla bitirip güzel bir meslek seçimi yapman.
Tatlim bunda izah edemeyecek bişey yok öğretmenin söylediklerini demişsin zaten düşündüm ve haklı olduğuna karar verdim böyle sınavlara odaklanamıyorum ara verelim ikimiz içinde iyi olacak de seviyorsa seni bekleyecektir anlayışla karşılamazsada yol ver gitsin daha çok gençsin...Evet haklı ve benim tek derdim de bunu sevgilime nasıl izah edeceğimi bilmemek.
Çok teşekkür ederim,sağolun.Tatlim bunda izah edemeyecek bişey yok öğretmenin söylediklerini demişsin zaten düşündüm ve haklı olduğuna karar verdim böyle sınavlara odaklanamıyorum ara verelim ikimiz içinde iyi olacak de seviyorsa seni bekleyecektir anlayışla karşılamazsada yol ver gitsin daha çok gençsin...
Rica ederim canım....Çok teşekkür ederim,sağolun.
Hocan haklı ne demek çıkıştı kim ki o be bacak kadar çocuğa bak görüşmek istemiyorum sınava odaklanacağım de ısrar ederse hocana söyleBen 14 yaşındayım ve okuldan bir sevgilim var o 15 yaşında.Okuldan olunca da her ders yanında olduğum için hocalar haliyle görüyor ve anlıyor.Müzik hocam bugün beni boş bir sınıfa götürdü ve karşı cinsten hoşlanmanın normal olduğunu ve bunları yaşayacağımı ama yanlış seçim yaptığımı söyledi.Sınava hazırlanmalısın haziranda sınavın var seni bilirim benim dersimde efendisin derslerin de güzel ama tercihini yaptığın kişi hayta biri ama aslında onunda kalbi temiz,saf ama o seninle aynı kulvarda değil,pazara gittin elinde 3 liran var ve 3 çeşit domates var bunlardan hangisini alırsın? iyisini alırsın tabikide ama senin seçimin çok yanlış ben 1 uyarırım 2 uyarırım 3.de ailene haber verir işin içinden çıkarım ama seninle bu sorunu ailene haber vermeden çözebileceğimizi düşünüyorum.Şimdi sanane diyceksin bana ama bu benim bir öğretmen olarak görevim sana doğru yolu göstermem lazım,anneniz babanız sizi buraya yollayıp bize emanet ediyor.Bunu ona da söyle temmuza kadar ara verin sen derslerine odaklan temmuz bittiğinde hala duygularınız karşılıklı devam ediyosa devam edersiniz dedi.Ailemin bilmesini istemiyorum bunu sevgilime nasıl söylerim kendisi biraz anlayışsız bugün hocanın bana dediklerini ona anlattım ne olmuş sınav varsa falan dedi,çıkıştı.Nasıl söylerim lütfen yardım edin.
Teşekkür ederim :)Ha bu arada seni tehdit falan ederse ailene söylerim diye sakın korkma korkarsan daha kötü olur her şeye hazırlıklı ol git söyle de geç git
Yorumlarınız içimi rahatlattı teşekkür ederim çok sağol :)Gercekten seven kisi senin iyiligini dusunur, ne olmus ya sinav varsa demez. Sinav senin gelwcehin icin onemli ise su an sinava calismalisin. Seni engelleyen erkek arkadasinla gorusmeye bir sure ara vermelisin. O kabul etmese de sen buna musade etme. Derslerine odaklan. Ogretmenin cok hakli.
bana dediklerini ona anlattım ne olmuş sınav varsa falan dedi,çıkıştı
Haklısın teşekkürler :)bak öğretmeninin ne kadar haklı olduğu buradan belli.
pazar domates dolu, eğitimli kültürlü donanımlı halden anlar sana saygı duyan domates yemek istiyorsan sınavı kazanmaya bak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?