yardım edin lütfen çok kafam karışık

kurtkaya

Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2012
5
0
16
İstanbul
ilk tüp bebek denemem bu forumada ilk girişim nasıl kullanılır bılmıyorum ama neyse durum şöyle Bugun embriyo transferimin 8.gunu dun kahverengi bi lekelenmeyle basladi bugun baya kirmiziya dondu ama hersey cok yolundaydi iki tane sapasaglam embriyo koymuslardi benim zaten bi kizim var 4 yasinda ve esimden dolayi tup bebek yapmak zorunda kaldik bu sene cunku 5 aylik gebeyken bebegi kaybettik 3 gunde normal dogumla gerceklesti cok zordu 5 aylikken suyum patlamisti bu defa riske atmak istemedik ama su an cok uzgunum ama dayanamadim bugun kan tahlili yaptirdim doktor cimartesiden once olmaz demisti ama biz sabredemedik test pozitif cikti ama 16 cikti yani cok dusuk bi degermis sanirim ama sonucta pozitif yani ben su an hamile miyim diilmiyim doktorda sasirdi cunku normalde tutmamis olsa bile progestan aliyorum ve regli zamanim diil daha regli zamanim bile gelmedi

16 yükselebilir de düşebilir de çok ortada bi değer gebelikte de yüksek olabilir hcg iğnesinden de kanama da yerleşme kanaması olabilir ama benim de progesteron almama rağmen test günüm gelmeden adet kanamam olmuştuyani biliyorum sabretmek zor ama bikaç gün dişini sıkman gerekecek...

Cok tesekkurler ... Cevap yazdigin icin baska kimsenin basina gelmemismi su an uyandim ve baya reglidende fazla kansmam var Doktor cumartesi gel dedi ama ben dayanamicam bugun gidicem heralde tutmadi bence kesin yerlesme kanamasi filan diil bu o kadarda emindimki tutttuguna resmen sigaradan filan tiksinmistim icemiyodum kokusundan bile raharsiz oluyodum ben hamile oldugumu hep ordan anlarim zaten :) hamile kaldigim an birakirim emzirmeyi biraktigim an baslarim ... Offff ya cok uzuldum tam kizimla aralarinda 5 yas olucakti cok guzel olucakti

doktorundan kesin bir cevap alana kadar sakin ilaclarini birakma kanamasi olupta gebeligi devam eden bir cok arkadasimiz var burada stres yapma ve ayakta kalma bol bol dinlen insallah bebegin sana simsiki tutunur

sonuç aldın mı merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…