Çocuk Hastalıkları Yardim edin lutfen bebegimin alninda tuz tadi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Bulundugum sehirde sadece gen testi yaptirabilirim. O da aylar sonra sonuclanir. Napicagimi sasirdim cok bunaldim

Cunku ter kiti yok bulundugum sehirde. Sadece gen testi yapiliyo onun sonucu da aylar suruyo
Muhtemelen vardır ama ciddi belirtiler olanlara yapıyorlardır maliyeti fazlaysa öyle bir uygulama yapıyorlar . İnşallah düşündüğünüz gibi çıkmaz basit sıradan bi durumdur inşallah

Merhaba
Son durumunuz nedir acaba? Benim bebegimin de topuk kani yuksek cikti maalesef.

Merhaba
Son durumunuz nedir acaba? Benim bebegimin de topuk kani yuksek cikti maalesef.
Merhaba. Bizim topuk kanımız normaldi. Ben sadece alnındaki tuz tadından şüphelenmiştim. Ama çok doktora gittim bu hastalık yok bebeginizde dediler. Zaten başka bi belirti yok. Topuk kanında yüksek çıksa bile genelde sonrasında normal cikiyomus korkmayın. Ter testine mı yonlendirdiler

Cok sevindim bebeginizin saglikli olmasina, Rabbim uzun ve saglikli bir omur nasip etsin.
Bizim ilk topuk kani yuksekti, ikinci normaldi ama ben ilki yuksek cikti diye Zeynep Kamil Hastanesinde 1 ay arayla 2 kez ter testi yaptirdim. Ikisinde de negatif cikti. Ama olan benim psikolojime oldu surekli cocugun kafasini yaliyorum. O korkuyla bazen tuz tadi aliyorum gibi geliyor
Belirtilerin hicbiri yok bu arada bebegimde. 2 ay dolmadan 3.300 kg dan 6600 e cikti. Kakasini ilk gun yapti. Oksuruk hirilti vs yok. Diskisi kotu kokulu degil. Ishal kabiz vs de yok ama iste acaba diyorum genetik test de mi yaptirsam. Inanin hayat zindan oldu bi turlu atamiyorum kafamdan. Beni en iyi siz anlarsiniz...

Sizi çok iyi anlıyorum emin olun yaşadıklarınızı birebir yaşadım. Ki bizim topuk kanı normaldi üstelik. Siz topuk kanı yüksek gelince içinize kurt düşmüş. Ter testi yaptirmissiniz artık içiniz rahat olsun. Ben ter testi de yaptırmadım. Alnında hala tuz tadı oluyo ama önemli değil. Hiç bi belirti yok. Kilo alımı iyi. Düzenli doktor kontrollerimiz oluyo bi sıkıntı yok çok şükür 10bucuk aylik oldu. Sizin bebeğiniz kaç aylik

58 gunluk henuz...

Merak etmeyin bi şey olsa ter testinde çıkardı. Çok iyi kilo almış belirtiler yok diyosunuz içiniz rahat olsun. Ben kendime zehir ettim o zamanları siz yapmayın
Tesekkurler cevaplariniz icin, dusunmemeye calisacagim artik..

Benim.oglum 8 aylik gelişimi gayet güzel hatta normalden bile fazla iyi. Ama alnında aşırı tuz tadı var sanki tuz kokuyor yavrum. Ter testi yaptıracağım ama korkuyorum. Malûm kış aylarında usuttugunu dusunuyorum ama burnu sürekli tıkalı ve 15 gündür balgamı öksürük ve hırıltısı da var. Doktora götüreceğim ama çok korkuyorum ya kötü birşey duyarsam diye

Diğer konuma da yazmışsınız. Ben bebegim 3 aylıkken çok şüphelendim tuz tadı var diye. Bos yere kendimi üzdüm. Doktora da danıştım başka belirtileri olmadığı için üzerinde durmadı. Şu an 14 aylik cok şükür bi şeyi yok.

Öncelikle kötüyü cagirmayin ama ter testi yaptirmakta fayda var cocuk gogus hastaliklari bolumune gidebilirsiniz bende kizima yaptirdim

Merhabalar aynı sorun şuan bende de var sadece alnından alıyorum tuz tadı. Ama topuk kanı iki kere yapıldı ve ikisinde de temiz geldi. Gelişimi desen çok iyi bi gerilik yok şuan 4 aylık. Ama hırıltı problemimiz var bizimde ama reflümüzde var inanın çocuğun alnını yalıyorum çok bunaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…