Insallah anlar kotu bir niyetim olmadiginiKafa yormana degmez. Zamanla anlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah anlar kotu bir niyetim olmadiginiKafa yormana degmez. Zamanla anlar
Kesinlikle sen diye dahi hitap eymedim arkadaslarla oldugunuda yazdim kaldı ki basbasa teklif edecek kadarda rahat bi insan değilimAy ne degisik insanlar var. İs hayatinda cogu insan evli,herkes herkese mesaj atiyor kaldi ki canim cicim yok mesajda. Karisi engellemis olabilir. Keske kiymetli kocisini ise gondermese boyleleri, ceplerinde tasisa.
Maalesef her konuda oyleyim ama boyle ikili iliskilerdeki cidfi konularda dahada hassasım belki ise bu kadar ihtiyacim olmasa su durundan dolayi isten bile ayrilmayi dusunebilirdimAsiri derecede ince dusunceli ve hassas bir insansiniz
Ben sizin yerinizde olsam konuyu akisina birakir hic ustunde durmazdim
Zaten ilerleyen zamanda anlarsiniz sorunun ne oldugunu
Yanlis anlamayin ama bu kadar basit bir meseleyi bu kadar cok kafaya takarsaniz erken yaslanirsiniz
Biraz rahat ve umursamaz olmayi ogrenmeniz lazim
Ben diger insanlara cok daha yakın davraniyorum onunla is durumumuz cok sik olmadigi icin daha mesafeliyim mesela baskalarina birsey goturecek olsam sabahin koru bile olsa mesaj yazarim ararim ne alayim ne yersiniz ne istersiniz bisey yemeyin beni bekleyin diye ama ona sadece sizide bekleriz diye mesaj attimöncelikle konudan bağımsız olarak wp durum mesajınıza kim bakmış kim bakmamış kontrol ederek yaşamak zor değil mi?
ikinci olarak muhtemelen mesajı eşi gördü ve kavga ettiler seni engelletti.
son olarakta hiçbirşey olmamış gibi davran. durum mesajlarını kontrol etmemiş wp da sildiğini anlamamış gibi. muhtemelen adamda o şekilde davranacaktır. adamın sizin hakkınızda bana asılıyor vs diye düşündüğünü sanmıyorum.
diğer insanlarada aynı şekilde davran eğer şimdi farklı davranırsan adam karısının haklı olduğunu düşünür.
Ben diger insanlara cok daha yakın davraniyorum onunla is durumumuz cok sik olmadigi icin daha mesafeliyim mesela baskalarina birsey goturecek olsam sabahin koru bile olsa mesaj yazarim ararim ne alayim ne yersiniz ne istersiniz bisey yemeyin beni bekleyin diye ama ona sadece sizide bekleriz diye mesaj attim
sakin ol. karşindaki çocuk degil sonuçta. ayni işyerinde yıllarca çalisirsaniz guler gecer bile. ama sen boyle evhamli oldukca daha çoook yanlis anlasilirsin takma bence.Insallah anlar kotu bir niyetim olmadigini
Yani ayni sekilde selam alıp vermeye devam mı edeyim cunku bi ara acaba artik hic konusmasam daha mi uygun olur diye dudunuyordumyok sende sıkıntı yok zaten..
adamın eşi problemli muhtemelen. yada belki kendisi . ama sen davranışlarını değiştirsen ona karşı haklı olduklarını düşünürler..
Kendisi bana sen diye hitap eder adimla seslenir ama herkese abi demem ismiyle hitap etmrk istemedigim ve arada ne cok fazla nede cok az sadece gerektigi kadar mesafe olsun istedigim icin x bey diye hitap ediyorumTabi ki is ortaminda kahvalti yemek muhabbetine girdin arkd olur insanin.
Ama ben bey diye hitap ettim kişiyi eger ortamda ise buyur ederim. özellikle arayip acmayinca da mesaj atmak evet benim görüşüme gore gereksiz bi davranis.
Dedigim gibi bu benim görüşüm.
Bu durumdan ben olsam bundan sonra samimi oldum insanlarla yemek muhabbetine girer gerisini sallardim.
Yani ayni sekilde selam alıp vermeye devam mı edeyim cunku bi ara acaba artik hic konusmasam daha mi uygun olur diye dudunuyordum
Yazım tarzınız ve konularınızdan eski üye olduğunuzu anladım.
Eski üyeliğiniz de çalıştığınız iş yerinde evli bir adama aşık olmuştunuz, konu açmıştınız.
Başka bir üyelik ismi ile bu sefer de chat sitesinde evli adamlarla denk gelip, yazıştığınızı söyleyip burada eşlerinize dikkat edin minvalinde konu açmıştınız, orda da tepki çekip kapattırdınız üyeliğinizi.
Şimdi de bu iş yerinde ki evli adam temalı konunuz, sizce normal mi ?
Hayat bir insanı hep aynı yerden mi yakalar, neden hep evli erkekler temalı konularınız ?
Sadece bu olayla ilgili degil yakın cevrem hep bilir yanlıs anlasılma konusunda takıntılı biriyim ama bu durum biraz daha hassas olunca aklımdan cıkmadı bir turluSiz neden bu kadar kafaya taktiniz ki bu olayi ?
aha ayar çekilen konuyu hatırlıyorum. nasıl anladınız aynı kişi olduğunu?