- 2 Kasım 2013
- 7.796
- 37.040
- 748
- Konu Sahibi Ragve_anyela
Annem kardeşime hamileyken babam annemin ayağını uzattığı sandalyeyi çekti sinirle. Kavga ediyorlardı o sırada. Ben sekiz yaşındaydım abim de on. O çocuk halimizle babamın karşısına dikilmemizi, benim dedemi arayıp gelin bizi götürün dememi, babamın hüngür hüngür ağlayıp annemden af dilemesini hala bugün gibi hatırlıyorum. Ki anneme karşı bir şiddet yoktu bile. Lakin annem zor bir hamilelik geçiriyordu ve o sandalyeyi çektiğinde yere düşmüştü.
O gün kendi kendime söz verdim böyle bir şeyin bir daha ne anneme ne kendime yapılmasına asla müsaade etmeyeceğim diye. Vermedim de.
Siz neden kendinize bu şiddeti reva görüyorsunuz ? Hadi kendinize acimiyorsunuz ya bebeğe bir şey olsaydı? Neden o anda polisi aramadiniz yahu neden ?
Kendi evladının canını düşünmeyen bir yaratık eşiniz. Kimseye bosan demedim ama siz lütfen hemen bosanin. Mahkemede yasadiklarinizi anlatın ki bebeginiz o yaratıkla muhatap olmasın. O Allah'ın cezası bok alır bebeği. Hey Allah'ım ya.
O gün kendi kendime söz verdim böyle bir şeyin bir daha ne anneme ne kendime yapılmasına asla müsaade etmeyeceğim diye. Vermedim de.
Siz neden kendinize bu şiddeti reva görüyorsunuz ? Hadi kendinize acimiyorsunuz ya bebeğe bir şey olsaydı? Neden o anda polisi aramadiniz yahu neden ?
Kendi evladının canını düşünmeyen bir yaratık eşiniz. Kimseye bosan demedim ama siz lütfen hemen bosanin. Mahkemede yasadiklarinizi anlatın ki bebeginiz o yaratıkla muhatap olmasın. O Allah'ın cezası bok alır bebeği. Hey Allah'ım ya.