Lütfen bi akıl verin çok kötüyüm

Annem kardeşime hamileyken babam annemin ayağını uzattığı sandalyeyi çekti sinirle. Kavga ediyorlardı o sırada. Ben sekiz yaşındaydım abim de on. O çocuk halimizle babamın karşısına dikilmemizi, benim dedemi arayıp gelin bizi götürün dememi, babamın hüngür hüngür ağlayıp annemden af dilemesini hala bugün gibi hatırlıyorum. Ki anneme karşı bir şiddet yoktu bile. Lakin annem zor bir hamilelik geçiriyordu ve o sandalyeyi çektiğinde yere düşmüştü.

O gün kendi kendime söz verdim böyle bir şeyin bir daha ne anneme ne kendime yapılmasına asla müsaade etmeyeceğim diye. Vermedim de.

Siz neden kendinize bu şiddeti reva görüyorsunuz ? Hadi kendinize acimiyorsunuz ya bebeğe bir şey olsaydı? Neden o anda polisi aramadiniz yahu neden ?

Kendi evladının canını düşünmeyen bir yaratık eşiniz. Kimseye bosan demedim ama siz lütfen hemen bosanin. Mahkemede yasadiklarinizi anlatın ki bebeginiz o yaratıkla muhatap olmasın. O Allah'ın cezası bok alır bebeği. Hey Allah'ım ya.

Minicik size muhtaç bebeği asla alamaz ki size şiddet uygulamış bir insan bu, kıyamam ya çok geçmiş olsun.Lütfen bırakın o adam müsvettesini.

Birincisi saygı denen bir şey kalmamış ilişkinizde de o adamda da. Kocasından ayrıldı diye ki haklı bir sebepten birde annenize güvenmemesi ne demek? Bunu söyleme cesaretini nereden buluyor yani? Yok baban iyi yapmış bilmem ne. Sadece bu laflardan ötürü bile o adamla olmaz derim ben kardeşim. Birde üstüne üstelik hamile karısını tekmeliyor, seni beğenmiyorum artık kaybetmekten korkmuyorum falan diyor karnında çocuğunu taşıyorsun sen onun karnındaki yağ değil. Eğer birazcık gururun varsa ve mutlu huzurlu bir ortamda çocuğunu büyütmek istiyorsan arkana bile bakma derim. O adam ne iyi bi koca ne iyi bi baba ne de iyi bi insan. Asla da olamaz. Babasız büyümek babasını kotu tanımaktan huzursuz bir ortamda büyümekten cok daha iyidir. Annenle birbirinize kol kanat gerin

Of hadi laf söz sinirli stresli desem de hamile kadına tekme ne demek ya 90 kilo oldun tipine bak ne demek ..bişey diyemiyorum ama doğum her an oldu olacak bu adam yardimci da olmaz sana .anneciginin yanına git madem:(

Biraz uzun olacak lutfen kusura bakmayın simdiden. Gecen actigim konuyla karistirilmasin o arkadasimin problemiydi uye olamadigi icin benden konu acmistik.

Dogumuma 10 gün falan var. Annem burdaydi bayramda . annemle babam ayri babam annemi aldatti annem yanliz yasiyor. Esimle konustuk dogumdan sonra 1 hafta 10 gun annemde kalicaktim. Burda kaynanamlar falan beni bunaltir dinlemem diye aramiz hic iyi degildir kendisiyle. Neyse dun esim isten geldi annem gitmisti durduk yere sevgiliyken sen beni hic dinlemedin diye kavga cikartmaya calisti.

Ses etmedim isde bi seye kizmistir diye. Sonra gitme annene burda dur dogumdan sonra dedi rahat edemem onceden konustuk besigini annemle yolladik ya kendi rahatini degil beni dusun dedim. Basladi beni hirpalamaya zaten sancim var ..... Git bosan o zaman sorunluluk bana fazla geldi iste annen bekar guvenmiyorum ona sanki annem bana ne yapacaksa baban iyi yapmis sizi terk edip gitmis durduk yere sacmaladi beni tekmelemeye basladi. :KK43: daha onca kufur etti 90 kilo oldun zaten seni kaybetmektende korkmuyorum hic tipine bakiyomusun falan gercekten cok kötü durumdayim. İse gitti yuzume bile bakmadi sancım var umursamadı sizce nr yapmaliyim annem yanima gel yettti artik bu adam ben bakarim sana diyor. Nolur yardim edin dunden beri agliyorum geceden beri.
Tek lokma yemedim ben ne yaptim bunlari hakedecek. Bunalmasin diye hic bir seyine karismadim etmedim rahat bıraktım onu. Gene eziyet gene eziyet :KK43:((
Hamilesin ve tekmeledi. 1 dakika bile durma o evde

İş yerinde konuyu okuyup çok üzüldüm. İnşallah konu sahibi darp raporu alıp savcılığa suç duyurusunda bulunmuştur. Koca denen adamla hukuki olarak sonuna kadar mücadele edilmeli. Doğumu yapacağınız hastaneyi de sakın haber vermeyin. Umarım bu merhametsiz adamla tekrar barismazsiniz. ..

Peki bosansam bebek dogunca alip babaya verirlermi ? :KK43: cok korkuyorum velayeti babaya verirlerse diye birazda ondan cesaret edemiyorum heralde
Esiniz sizden önce lohusalığa girmiş belli ki.. Allah aşkına çıkın gidin annenize, sarılın mis gibi koynuna yatın... Ondan önce de darp raporu alın bir güzel şikayetçi olun. Ruh hastası! 90 kiloya keyfinizden çıktınız sanki. Mandıra kaçkını! Bebeğinizi sizden alamaz emin olun...

Arkadaslar otobusteyim esim aradi dogar dogmaz cocugu bana verceksin diye bagriyor hukuki yollarla mumkun mu almasi :KK43:iyice canim skldı
Asla alamaz benim oğlum 17 aylık velayeti benim ki seninki yeni doğmuş bı bebek mümkün bile değil hiç canını sıkma asla alaamz

Bence adama küs konuşma ne kadar kaba ve itici ama hamileyken illaki morel bozucu
şeyler oluyor onu üstüne kaynana salmıştır
Seni ve anneni karalayarak bunu böyle bil yapana değil yaptirana bak

Koşar adım ananın evine git canımın içi..
Bakarımda diyormuş negüzel, bir süre sonra çalısmıyorsa o çocuğuna bakar sen çalışırsın olmazmı?

Allah belasını versin böyle adamların
Merak etme canım bebegini asla alamaz
Lutfen darp raporu al

Arkadaşım soracak soru yok ki ortada zaten adam sana git diyor istemiyorum diyor,çoktan vazcaydim sendendiyor bacim belki üstüne manita bile yapmıştır tipine bak nedir yaa!
Lee min h ile mi evli siniz Brad pitmi?zibilyon küfür dönüyor beynimde ama aahhh!MUNİK abla hatırın büyük bee!

Yalnız o dayaklarin hakkını almak adına evi siz terk etmeyin o pislik isteyken kilidi değiştirin anneniz de yanınıza gelsin tutum çöplerini kapı önüne birakin

Tesekkur ederim yorumlariniz icin annemin evindeyim simdi geldim dün. Ne aradi ne sordu benimde pek umrumda degil. Sadece olanlara uzuluyorum neden boyle oldu hic bir sey yapmadim etmedim demedim benim sucum ne diye dusunuyorum bunlari hakedicek :(

Back