Lütfen bi akıl verin çok kötüyüm

Bence adama küs konuşma ne kadar kaba ve itici ama hamileyken illaki morel bozucu
şeyler oluyor onu üstüne kaynana salmıştır
Seni ve anneni karalayarak bunu böyle bil yapana değil yaptirana bak

Olabilir kaynanam doldurmus olabilir. Esim pek dinlemezdi onu belki dinleyecegi tutmustur :( asla konusmam onunla birdaha bi an once bosanmak kurtulmak istiyorum

sorduğu soruya bak..
valizini aldığın gibi annene gideceksin tabi ki..
ne akıl verelim sana..
aç göbeğini adam vura vura doğmamış bebeği mi dövsün diyelim.
gururlu ol!kalk git! dönme bir daha o eve!

Bebeği alamazlar. Hapishaneye giren kadının bile yanında veriyorlar bebeğini bu 1. Diğer husus şu, bebeğinle 15 dk yalnız kalsalar seni arar al çocuğunu derler. O kadar kolay m bebek büyütmek. Hamileyken seni tekmeliyorsa, bebeğinin sebepsiz ağlamalarında ikinizi bir döver bu kansız. Çok iyi yaptın eve çıkıp giderek.
Olabilir kaynanam doldurmus olabilir. Esim pek dinlemezdi onu belki dinleyecegi tutmustur :KK43: asla konusmam onunla birdaha bi an once bosanmak kurtulmak istiyorum

Gittim gittim evden cikmak icin sizin desteginize iki lafiniza ihtiyacim varmis. Yolun acik olsun diye mesaj atmis kopek. O kadar bir dahada konusmadik hic

Süper çok sevindim :) sen şimdi bekle bak gör ciddi olduğunu görüncr nasıl pişman olucak ama taviz vermemeni öneririm... Rabbim sana güç versin bebeğini de kucağına aldığında daha çok güçleneceğine eminim :KK200:

şuanda seni değil bebeğini düşünerek hareket etmeliydi en azındn. hamile kadını tekmelemek nedirrrr ayakları kırılır inşallahhhhhh..
annene git cnm ve orada dogur .o tekmelediği çocugunun yüzünü de birdaha asla gösterme.. ama önce darp raporu al ki lazım olur

Umarımöyle olur boşanırsın çok yazıldı kk böyle vakalar ama kocaya geri dönüş oldu senin sonun nasıl olur bilemem ailende önemli

Back