Azarlanmaya Değil Akıl Almaya İhtiyacım Var Lüfen

Ben adamın eşinin yerinde olsam cidden çok moralim bozulurdu ne alaka derdim yani? Gerek yok evli erkekleri kahvaltıya çağırmaya bence. Eşi sizi tanımıyosa hele
Bu arada evet esimin teline boyle mesaj gelae bende kizardim. Karsida ki kadinin niyetini dusuncesini bilemez kadin. Ve eger eşi engellediyse hakli derim.

Bende böyle düşünüyorum

Kendisi bana sen diye hitap eder adimla seslenir ama herkese abi demem ismiyle hitap etmrk istemedigim ve arada ne cok fazla nede cok az sadece gerektigi kadar mesafe olsun istedigim icin x bey diye hitap ediyorum
Tamam iste. X bey diye hitap ediyorsam arayip acmadi diyede mesaj atmam. Ortamdadir davet ederim.
Herkesin dusuncesi farklidir.

Buyuk ihtimal esi gormustur canim sende kafana takma ya ama eger bir ortam olursa soylersin ben boyle yazdim ama yanlis mi yaptim gibisinden seyler soyleyebilirsin esinin engelledigini dusundum ben sende bundan sonra biraz araya mesafe koy

İş ortamında anne gibi davranan, evde yaptığı yiyecekleri getiren ve bunu ısrarla diğerleriyle paylaşan kadınları oldum olası sevmem. Orası kermes, öksüz doyurma tesisi ya da iftar çadırı değil, işyeri.

Benim de birkaç kadın iş arkadaşım kekler, börekler, kuruyemişler getirerek okuldaki öğretmenleri bağlamaya çalışıyorlardı kusura bakmayın. Level atlayıp akşam yemeğine çağırmaya başlayan olmuştu.

Whatsapp durumunu sürekli güncellemeniz ve sizi izleyenleri takip etmeniz de anlattığınız kadar kendi halinde olmadığınızı yansıttı bana. Benim de whatsapp ımda sürekli durum güncelleyen tipler var ve hepsi göze batan tipler. hiçbirine de bakmıyorum artık.

Aramissiniz acmamis daha neden mesaj atıyorsunuz bende onu anlamadım.
Bu kadar ust uste esimi bir kadin arasa mesaj atsa ben de kızarım ya hu.
Adamin esi mi kendi mi kızmış bilmem ama neticede evli.
Biraz düşünerek hareket edin.
Aslında evli olmadıgım icin bu konularda ince dusunceye sahip degilim sanirim

Bu yoruardan sonra sadece soz konusu kisi icin ddgil diger kisiler icinde bu konularda hassasiyet gostermeye karar verdim

Zorla yanlış anlaşılmak istiyorsun ,adamı gördün mü" günaydın" de "iyi günler" de geç...Hatta bana öyle geliyor ki siz bu konuyu adamla konuşcak gibisiniz de "yanlış anladınız beni özür dilerim "gibi hele o toplara sakın girme o zaman yanlış anlaşılmanın tillahını görebilirsin zira

Maalesef her konuda oyleyim ama boyle ikili iliskilerdeki cidfi konularda dahada hassasım belki ise bu kadar ihtiyacim olmasa su durundan dolayi isten bile ayrilmayi dusunebilirdim

Sanki evli barkli adama cıkma teklif etmisim gibi kendimi mahcup ve kotu hissediyorum insallah beni ve niyetimin kotu olmadigini anlar
Adamin boyle birsey zannettigini sanmiyorum belki karisi gorup kiskanmistir ama erkekler genelde bu tarz mesajlara farkli anlamlar yuklemez , bu tamamen kadinlara has bir ozellik

Back