Biraz uzun olacak lutfen kusura bakmayın simdiden. Gecen actigim konuyla karistirilmasin o arkadasimin problemiydi uye olamadigi icin benden konu acmistik.
Dogumuma 10 gün falan var. Annem burdaydi bayramda . annemle babam ayri babam annemi aldatti annem yanliz yasiyor. Esimle konustuk dogumdan sonra 1 hafta 10 gun annemde kalicaktim. Burda kaynanamlar falan beni bunaltir dinlemem diye aramiz hic iyi degildir kendisiyle. Neyse dun esim isten geldi annem gitmisti durduk yere sevgiliyken sen beni hic dinlemedin diye kavga cikartmaya calisti.
Ses etmedim isde bi seye kizmistir diye. Sonra gitme annene burda dur dogumdan sonra dedi rahat edemem onceden konustuk besigini annemle yolladik ya kendi rahatini degil beni dusun dedim. Basladi beni hirpalamaya zaten sancim var ..... Git bosan o zaman sorunluluk bana fazla geldi iste annen bekar guvenmiyorum ona sanki annem bana ne yapacaksa baban iyi yapmis sizi terk edip gitmis durduk yere sacmaladi beni tekmelemeye basladi.
![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
daha onca kufur etti 90 kilo oldun zaten seni kaybetmektende korkmuyorum hic tipine bakiyomusun falan gercekten cok kötü durumdayim. İse gitti yuzume bile bakmadi sancım var umursamadı sizce nr yapmaliyim annem yanima gel yettti artik bu adam ben bakarim sana diyor. Nolur yardim edin dunden beri agliyorum geceden beri.
Tek lokma yemedim ben ne yaptim bunlari hakedecek. Bunalmasin diye hic bir seyine karismadim etmedim rahat bıraktım onu. Gene eziyet gene eziyet
![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
((