Lütfen bi akıl verin çok kötüyüm

Yuh! Kusura bakmayin ama cok adi karaktersiz bir esiniz varmis. Hamile esine nasil el kaldirabiliyor. 90 kilo oldun dedigi kadinin onun cocugunu tasidigi icin o kilolari gordugunu idrak edemiyosa zaten hödük demektir. Birileri tarafindan iyi doldurusa gelmis gibi duruyor. O sizi kaybetmekten korkmuyosa siz hiç korkmayin. Bence annenizin yanina gidin. Kendinize yeni bir hayat kurun.

Çabuk gidin bari gidince yazsaymışsınız evden giderken boşanıcam diye mesaj atmak nedir gelip durdurmasını mı ümit ediyorsunuz?

Varsa izi gidip darp raporu da alın bebeği de bir kontrol ettirirdim ben olsam Ne olur Ne olmaz..

Hayir donmicem cok uzuldum. Dun agrilarimla uyumaya calisirken dondu arkasini uyudu horul horul sabaha kadar ben aci cektim
Pislik vicdansiz en iyisini yapiyosun annenle bir olur bebegine daha guzel bakarsin. Hakkinda hayirlisi olsun bebegini saglikla kucagina alirsin insallah.

odun falan yazan olmus da odunluk byle bısey degıl ya !!! Odun ınsan kaba olır su getırrımısın demez de su getır der mesela... bu dupeduz adilik serefsızlık karaktersız herıf yazılacak bı suru sey varda yazamıyrum... bırak canım sende gıt annenın evıne bsuyrsa bosasın naparsa yapsın! o doldurusa gelmıs bellı patlamaya gelmıs eve ! dıngıl ! ay cok sınırlendım ya kalk gıt hemen ısten gelınce bulamasın senı ne demek tekmelemek ne demek 90 kılo oldun! Kopekkk kalsın tek basına kalk gıt durma sende orada ısten gelnce senı bulamasın telefnunuda kapat kapına gelırse de alma polıs cagır benı rahatsız eden sahıs var kapımda alın uzaklastırın de!

Seni hamileyken tekmeleyen birinden fazla bişey bekleme. Uyur tabi başında bekleyecek adam olsaydı tekmelemezdi.

Özgüvene bak bak.
Onun çocuğunu taşıdığınız için 90 kilosunuz, pislik herif bunu bile düşünemeyecek kadar beyinsiz, kıro.

Çocukla tehdit ederse de al bak deyin, zaten kendi çocuğu gibi görmüyor konuşmalarına bakılırsa.
Değil almak, çocuğu görmeye bile gelmez bu karaktersiz.

Arkadaslar otobusteyim esim aradi dogar dogmaz cocugu bana verceksin diye bagriyor hukuki yollarla mumkun mu almasi :(iyice canim skldı

Arkadaslar otobusteyim esim aradi dogar dogmaz cocugu bana verceksin diye bagriyor hukuki yollarla mumkun mu almasi :KK43:iyice canim skldı
Alamaz tabiki size siddet gostersin sonra cocugu bana vereceksin kim ona verir yeni dogmus annesine muhtac bebegi. Sizi korkutmaya calisiyo cok akilli ya. Vucudunzda siddet izleri varmi hemen darp raporu alin.

Hamileyken esler bi salaklasiyo ama bu kadari fazla,sana tekme atmalar,90kilo oldun falan demeler,... duygusuz bi adam bu.. hani sorumluluk agir geldi,alisamadi da afalladi desek o degil bence..
Sana sunu soyleyeyim. Esimle biz ben hamileyken cok iyiymisiz.. o zaman da cok sinir oldugum uzuldugum gonul koydugum olmustu. Kavgalar etmistik..
Ama bebek dogduktan sonra vay be o gunlerimiz iyiymis falan dedim. Cunku bebek,rayinda giden,mukemmele yakin.iliskilere bile bi sekte vurabiliyor. Iletisimsizlik,yorgunluk,,uykusuzluk,anlayissizlik,benim gorevim degil onun gorevi demeler falan derken..zor bi doneme giriyosun.
Ve bence bu adam seni hep hep hep tek basina birakacak. Cocugunla bi basina,aglarken bulacaksin kendini,eger onun yaninda kalirsan..
Annen hakli,git onun yanina o baksn bi sure size.
Yuk olurum diye dusunme inan,insana cocugu yuk gelmez. Dogur,biraz buyut anliycaksin bunu..
Cocugunu nerde ne zaman diguracagini bile haber verme kocana..

Arkadaslar otobusteyim esim aradi dogar dogmaz cocugu bana verceksin diye bagriyor hukuki yollarla mumkun mu almasi :KK43:iyice canim skldı
darp raporu aldın mı ? inince ilk işin bu olsun bu çok önemli .. anneye muhtaç 1 günlük bebeği babasına vermezler merak etme kim bakacak o bebeğ sen içini ferah tut ama darp raporunu mutlaka al

Biraz uzun olacak lutfen kusura bakmayın simdiden. Gecen actigim konuyla karistirilmasin o arkadasimin problemiydi uye olamadigi icin benden konu acmistik.

Dogumuma 10 gün falan var. Annem burdaydi bayramda . annemle babam ayri babam annemi aldatti annem yanliz yasiyor. Esimle konustuk dogumdan sonra 1 hafta 10 gun annemde kalicaktim. Burda kaynanamlar falan beni bunaltir dinlemem diye aramiz hic iyi degildir kendisiyle. Neyse dun esim isten geldi annem gitmisti durduk yere sevgiliyken sen beni hic dinlemedin diye kavga cikartmaya calisti.

Ses etmedim isde bi seye kizmistir diye. Sonra gitme annene burda dur dogumdan sonra dedi rahat edemem onceden konustuk besigini annemle yolladik ya kendi rahatini degil beni dusun dedim. Basladi beni hirpalamaya zaten sancim var ..... Git bosan o zaman sorunluluk bana fazla geldi iste annen bekar guvenmiyorum ona sanki annem bana ne yapacaksa baban iyi yapmis sizi terk edip gitmis durduk yere sacmaladi beni tekmelemeye basladi. :KK43: daha onca kufur etti 90 kilo oldun zaten seni kaybetmektende korkmuyorum hic tipine bakiyomusun falan gercekten cok kötü durumdayim. İse gitti yuzume bile bakmadi sancım var umursamadı sizce nr yapmaliyim annem yanima gel yettti artik bu adam ben bakarim sana diyor. Nolur yardim edin dunden beri agliyorum geceden beri.
Tek lokma yemedim ben ne yaptim bunlari hakedecek. Bunalmasin diye hic bir seyine karismadim etmedim rahat bıraktım onu. Gene eziyet gene eziyet :KK43:((
annen gelseydi 10 günlüğüne.

Hayir,dogar dogmaz bana vereceksini falan gecsin.. hukuki olarak alamaz,ama kacirmaya falan.kalkisir belki.dikkatli olmak zorundasin.. bi an.yaninizdan.ayirmayin,polise haber verin dogumda guvenlik vs dikkat etsin ne.biliyim :/

Doguma 10 gun kala sizi tekmeleyen ve hakaretler eden bir varlik icin dusunurken kullandiginiz beyin hucrelerinize bile yazik. Burda ne kadinlar var, bosanirlarsa aileleri destek cikmayacak diye bosanamayan. Anneniz de destek. Cikin gidin. 90 kilosun seni kaybetmekten korkmuyorum nedir ya, dis gorunusunuze gore mi geliyormus o korku. Eminim kendi tipi korkunctur bir de, oturmus sizi begenmiyor. Cikin gidin kurtarin kendinizi cocuk dogmadan.

Hala soruyor musunuz? Mis gibi gidin annenizin yanina. Kocanizi tabikide bosayin. Tekmelemek ne? Hamilesin ustelik. Ustunde dusunecek hicbir sey yok. Cocugunu gormeyi bile haketmiyor.

sakin korkmayin. Emmek durumunda olan ve annesine ihtiyac duyan bir bebegi hicbir hakim babaya vermez. Hukuki olarak da bu boyle. Ustelik her seyin otesinde doguma on gun kala sizi darp eden birine asla bebek teslim etmezler.

Doğumuna 10 gün var bu pislik seni tekmeliyor sende ne yapayım diye soruyorsun.Arkana bile bakmadan git.Aslına bakarsan hemen olay olduğu gibi polis çağırmalıydın.Halini gören acır senin.Elleri ayakları kırılsın pislik.Böyleleri evladı da haketmiyor.

Hamileyken bunlari yapan bebek dogunca neler yapmaz! Sanirim ciddi psikolojik problemleri var esinizin. Arkaniza bakmadan kacin kendinizi de cocugunuzu da kurtarin. Kimse o cocugu alamaz sizden. Bir anneyi yavrusundan ayirmak kolay degil. Bos bos konudup sizi uzmeye calisiyor. Yerinizde olsam telefon hattimi bile degistirirdim. Dogumunuza az kalmis kimsenin sizi uzmesinr izin vermeyin. Cok hassas bir donemdesiniz. O pislik heriften uzak durun. Bebeginide odaklanin.

Back