Çocuk Hastalıkları Yardim edin lutfen bebegimin alninda tuz tadi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

mercan147

Guru
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2014
1.247
806
323
33
Arkadaslar bebegimin alninda tuz tadi hissediyorum. Vucudunun diger yerlerinde yok. Kistik fibrozis icin ter testi yapilmasi gerekiyomus. Nolur yardim edin

Tamam sorun yapma vucudundaki pis ten zamanla o soyulup cikiyor dusta fln sıkıntı etme

Test yapılması gerekiyor dıye sıze kım dedı
Birde bebeklerin en çok kafası terliyor zaten daha ortada bir şey yokken bu kadar ağlamayın yazık hem size hem bebeğe

Test yapılması gerekiyor dıye sıze kım dedı
Birde bebeklerin en çok kafası terliyor zaten daha ortada bir şey yokken bu kadar ağlamayın yazık hem size hem bebeğe ☹
Ama alninda bariz tuz tadi var..kendi cocuk doktorumuz dedi alnindan tuz tadi aldim dedim. Kistik fibroz icin ter testi yapilmasi lazim dedi.

A
Ama alninda bariz tuz tadi var..kendi cocuk doktorumuz dedi alnindan tuz tadi aldim dedim. Kistik fibroz icin ter testi yapilmasi lazim dedi.
Anladım canım bi yaptır bakalım ona göre hareket edersin şimdiden stres yapma ki bence birseyı yok yavrunun
Rabbim korktuklarından emin eylesin saglıkla büyüsün inşallah

Arkadaslar bebegimin alninda tuz tadi hissediyorum. Vucudunun diger yerlerinde yok. Kistik fibrozis icin ter testi yapilmasi gerekiyomus. Nolur yardim edin
Kistik fibrozis öksürük hırıltı zatürre belirtileri veriyomus sadece alnında tuz var diye bu kadar abartmaya gerek yok diye düşünüyorum. Ayrıca bebeklerin başı çok terler bana normal gibi geldi ama uzmana görünün yine en azından içiniz rahat eder ne diyim

A
Anladım canım bi yaptır bakalım ona göre hareket edersin şimdiden stres yapma ki bence birseyı yok yavrunun
Rabbim korktuklarından emin eylesin saglıkla büyüsün inşallah
Topuk kaninda temiz cikmis aradim saglik bakanligini ama guvenemiyorum yine de

Hirilti var doktor refluden demisti. Inanin aglamaktan sutum kesilcek diye korkuyorum

Topuk kaninda temiz cikmis aradim saglik bakanligini ama guvenemiyorum yine de
Daha ılk aylardan böyle yaparsan kendine yazık edersin elinde kesin bir sonuç olmadan bu kadar üzülme biliyorum şu anda her laf sana boş geliyor benimde ıkı evladım var hemen testi yaptır ve hayatını zehir etme naçizane tavsiyem

Ter kiti bulunamiyomus malesef. Sanirim sadece istanbulda var. Gen testi yapiliyomus ama onun sonucu da aylar suruyomus

Hirilti var doktor refluden demisti. Inanin aglamaktan sutum kesilcek diye korkuyorum
Evet reflü de hırıltı yapar doğru. İyi de madem kafaniza bu kadar takılıyor neden gidip test mı ne gerekiyorsa yapmiyorsunuz. Ben şuan hamileyim Dr 2-3 hafta da bir çağırıyor ben kafama takılan bişey oldumu hiç durmuyorum sürekli gidiyorum. Annesiniz evladiniz koruma gudunuz tedirgin olmanız normal ama böyle internetten olmaz

Cunku ter kiti yok bulundugum sehirde. Sadece gen testi yapiliyo onun sonucu da aylar suruyo

Ter kiti bulunamiyomus malesef. Sanirim sadece istanbulda var. Gen testi yapiliyomus ama onun sonucu da aylar suruyomus
O kadar parca parca yazdın kı baştan okudum bu fikri aklına sokan doktor bir çözüm yolu söylemedi mi böyle bir şüphe var ama testi yok ee sonra annede kahrından ölsün bu mu yani başka bir doktora gidin yada üniversite hastaneleri bu konuda uzman dırek oraya gıdın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…