Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 bucuk aylikNe kadar bebegin
Nasil emin olabilirim ki 2 gun once banyo yaptirmistim. Dun tuz tadi hissettim. Aglamaktan icim ciktiTamam sorun yapma vucudundaki pis ten zamanla o soyulup cikiyor dusta fln sıkıntı etme
Hayir kiz sıkma canını olur o kadar uzme kendini bebegin teni yeni degistikce pis ten yenileniyor normal diye biliyorunNasil emin olabilirim ki 2 gun once banyo yaptirmistim. Dun tuz tadi hissettim. Aglamaktan icim cikti
Ama diger yerlerinse tuz tadi hic yok sadece alnindaHa
Hayir kiz sıkma canını olur o kadar uzme kendini bebegin teni yeni degistikce pis ten yenileniyor normal diye biliyorun
Ama alninda bariz tuz tadi var..kendi cocuk doktorumuz dedi alnindan tuz tadi aldim dedim. Kistik fibroz icin ter testi yapilmasi lazim dedi.Test yapılması gerekiyor dıye sıze kım dedı
Birde bebeklerin en çok kafası terliyor zaten daha ortada bir şey yokken bu kadar ağlamayın yazık hem size hem bebeğe ☹
Anladım canım bi yaptır bakalım ona göre hareket edersin şimdiden stres yapma ki bence birseyı yok yavrununAma alninda bariz tuz tadi var..kendi cocuk doktorumuz dedi alnindan tuz tadi aldim dedim. Kistik fibroz icin ter testi yapilmasi lazim dedi.
Kistik fibrozis öksürük hırıltı zatürre belirtileri veriyomus sadece alnında tuz var diye bu kadar abartmaya gerek yok diye düşünüyorum. Ayrıca bebeklerin başı çok terler bana normal gibi geldi ama uzmana görünün yine en azından içiniz rahat eder ne diyimArkadaslar bebegimin alninda tuz tadi hissediyorum. Vucudunun diger yerlerinde yok. Kistik fibrozis icin ter testi yapilmasi gerekiyomus. Nolur yardim edin
Topuk kaninda temiz cikmis aradim saglik bakanligini ama guvenemiyorum yine deA
Anladım canım bi yaptır bakalım ona göre hareket edersin şimdiden stres yapma ki bence birseyı yok yavrunun
Rabbim korktuklarından emin eylesin saglıkla büyüsün inşallah
Hirilti var doktor refluden demisti. Inanin aglamaktan sutum kesilcek diye korkuyorumKistik fibrozis öksürük hırıltı zatürre belirtileri veriyomus sadece alnında tuz var diye bu kadar abartmaya gerek yok diye düşünüyorum. Ayrıca bebeklerin başı çok terler bana normal gibi geldi ama uzmana görünün yine en azından içiniz rahat eder ne diyim
Terden dolayıda olur ve çocuğunun saçı çoksa cok normal bisi bence sıkıntı etmeAma diger yerlerinse tuz tadi hic yok sadece alninda
Daha ılk aylardan böyle yaparsan kendine yazık edersinTopuk kaninda temiz cikmis aradim saglik bakanligini ama guvenemiyorum yine de
Zaten bu hastalikta alindan tuz tadi gelirmis onu gorunce korktum. Topuk kani temiz cikmis ama topuk kani normal olsa bile kistik fibroz tanisi alan varnisTerden dolayıda olur ve çocuğunun saçı çoksa cok normal bisi bence sıkıntı etme
Ter kiti bulunamiyomus malesef. Sanirim sadece istanbulda var. Gen testi yapiliyomus ama onun sonucu da aylar suruyomusDaha ılk aylardan böyle yaparsan kendine yazık edersinelinde kesin bir sonuç olmadan bu kadar üzülme biliyorum şu anda her laf sana boş geliyor benimde ıkı evladım var hemen testi yaptır ve hayatını zehir etme naçizane tavsiyem
Evet reflü de hırıltı yapar doğru. İyi de madem kafaniza bu kadar takılıyor neden gidip test mı ne gerekiyorsa yapmiyorsunuz. Ben şuan hamileyim Dr 2-3 hafta da bir çağırıyor ben kafama takılan bişey oldumu hiç durmuyorum sürekli gidiyorum. Annesiniz evladiniz koruma gudunuz tedirgin olmanız normal ama böyle internetten olmazHirilti var doktor refluden demisti. Inanin aglamaktan sutum kesilcek diye korkuyorum
Cunku ter kiti yok bulundugum sehirde. Sadece gen testi yapiliyo onun sonucu da aylar suruyoEvet reflü de hırıltı yapar doğru. İyi de madem kafaniza bu kadar takılıyor neden gidip test mı ne gerekiyorsa yapmiyorsunuz. Ben şuan hamileyim Dr 2-3 hafta da bir çağırıyor ben kafama takılan bişey oldumu hiç durmuyorum sürekli gidiyorum. Annesiniz evladiniz koruma gudunuz tedirgin olmanız normal ama böyle internetten olmaz
O kadar parca parca yazdın kı baştan okudum bu fikri aklına sokan doktor bir çözüm yolu söylemedi mi böyle bir şüphe var ama testi yok ee sonra annede kahrından ölsün bu mu yaniTer kiti bulunamiyomus malesef. Sanirim sadece istanbulda var. Gen testi yapiliyomus ama onun sonucu da aylar suruyomus