- 1 Kasım 2014
- 185
- 54
- 38
-
- Konu Sahibi halime-halimee
Cok cook sagolasın Allah razı olsun bu öyle kötü bir şey ki bana gülmeyi unutturdu evlat bambaşkaymış ne anaya ne babaya benzio dedigin gibi inşallah bilgisi olan birileri çıkarAllah yar ve yardımcın olsun arkadasım bu konuyla ılgılı bılgım yok ama bılgısı olan bırılerı cıkıcaktır soguk kanlı olmaya calıskı bebegın de guclu olsun ne dıyım..
Cok sagolun Allah razı olsun bi götürmedigimiz ora kaldı zaten ama her gittigimiz doktora soruyorum alerji olabilir mi diye hayır diyorlar yarın yine kontrolü var bu kez ya hastanede yatırırlar ya da ilacın dozunu artırırlar diye korkuyorum hastanede yatmak istemiyorum çünkü hastane enfeksiyonundan korkuyorum ilacın dozunu artırdıklarında da bebegim bunu taşır mı bilmiyorum sonuçta daha 3 aylık ve kullanmadıgımız ilac kalmadı daha kendi ne ki cigerleri miniciktir onun ve kaldırır mı bilmiyorum cok mutsuzum ve hepinizin duasına ihtiyacım var belki sizin dualarınız hürmetine yavrum şifa bulurGeçmiş olsun. Alerjik astım olabilir mi alerji doktoruna goturun bence
çok geçmiş olsun canım reflü yatağı var çok pahalı bişey değil istersen bir dene hem yüksekte yatırıyorsun rahat nefes alır hemde yan yatmasını kolaylaştırıyorAllah hepinizden razı gelsin hem dünyada hem ahirette sizlerle olsun inşallah dün kontroldeydik doktor günde 6 kez olan ventolini günde 9 a çıkardı şuruba devam etmemizi ve üc gün sonra yine kontrole götürmemizi söyledi cok şükür iki gündür yavrumda tıkanma yok ama Allah korusun ilacı kesince yine olmasından korkuyorum ve bu ilacı ne kadar kullanacagımızı ya da hastalıgı yok ettigini mi yoksa sadece yavrumu rahatlatmak icin mi verildigini bilmiyorum doktora sordugumda da net bir şey söylemiyor sadece kontrole getir diyor kızım yan yatmaktan bıktı ve ara ara düz yatmaya çalışıyor böyle bir sorun varken onu nasıl düz yatıracagımıda bilmiyorumne olur dualarınızı eksik etmeyin tekrar hepinize cok teşekkür ederim Allaha emanet olun
Allah bin kere razı olaun cevap verip ilgilendiginiz icin bugün doktorda aynı şeyi söyledi üç yaşına kadar devam edebilirmiş üç yaşından sonra düzelirmiş ama düzelmezsede Allah korusun astıma çevirirmiş sabah yine tıkandı kuzum doktora bunu söyledim ama o ilacı kesmemi cigerlerinin tamamen temizlendigini söyledi ben tıkanması hala gecmedi ilacı kesersem yine olmasından korkuyorum deyincede iki gün daha ver sonra kes sürekli takip edeceksin yine tıkanması olursa tekrar ilaca başla dedi ilacı vermeme ragmen az önce yine tıkandı yavrum bana o dediginiz aleti söykenedi hic doktorlar illaki doktorun önermesi mi gerekiyor gidip kendim alamaz mıyım valla Allah beyerinden korusun ama artık takatim kalmadı gece gündüz başındayım bir dakika ayrılamıyorum korkumdan günlerdir iki saatlik uykuyla duruyorum hepsine razıyım yeter ki iyi olsun valla başka hicbir şey istemiyorum Mevlam onun derdini bana benim ömrümü de ona versin inşallah..tekrar çok teşekkür ederim Allah razı olsun o aleti nerden bulabilrim cevap verirseniz inanın cok mutlu olurumcanim cok.cok gecmis olsunrabbim yar ve yardimcin olsun insallah tez zamanda bi hal caresi bulunur.
benim teyzemin kizida ayni sekildeydi 2 sene kadar 2 yasina kadar,aiza takilip nefes verilen bi alet var ondan eve verdiler 2 sene sonra gecri cok sukur.aynindedigin gibi yuzu mosmor oluyodu apar topar hastaneye kosuyoduk simsi 7 yasinda cok.saglikli sakin umidini kaybetme ve olabildigince 1 doktorda sınirli kalma,baska.bir.doktora daha goster canim
Allah yerden göge kadar razı olsun inşallah derdi veren şifasını da verirGeçmiş olsun. Rabbim tüm bebeklere sifa versin.
Valla ne kadar pahalı olursa olsun razıyım inanın canımdan gectim artık yeter ki iyi olsun para pul ya da dünyanın hicbir seyi umrumda degil ama ben o yastıgı nerden bulabilirim acaba bu arada Ankara da oturuyorum iki kez yan yatma yastıgı aldım artık bıktı kuzum yan yatmaktan düz yatmaya çalışıyor ama onun icin tehlikeliçok geçmiş olsun canım reflü yatağı var çok pahalı bişey değil istersen bir dene hem yüksekte yatırıyorsun rahat nefes alır hemde yan yatmasını kolaylaştırıyor
Allah razı gelsin yaa evlatlarını sana bagışlasın her iki dünyada da güldürsün yüzünü inşallah bize nebülizatör alıp evde ventolin vermemizi söyledi bizde aldık iki maskesi ve ağızlığı var maskeyi taktırmıyor bizimki ağızdan buhar veriyoruz acaba senin dedigin alette bu mu ya da adı ne bana yazarsan her iki dünyada duacın olurum bu aleti ve ilaçları alınca 5 gün tekrarlamadı ama beşinci gün tekrar tıkandı doktor cigerleri düzelmiş artık vermene gerek yok yavaş yavaş kes ama evde muhakkak bunları bulundur tekrar olursa yine başlarsın dedi şimdi yine olmasından ve Allah korusun görememekten cok korkuyorumhic uzulme cano inan aynisini bizimkilerde yasadi ve belli bir yastan sonra daha tekrarlamiyor.sanirsam bizimkiler doktora ozellikle soylemisti onu haftada bir kac kez kullaniyolardi hatta minik kuzumuz un agzi yuzu buz gibi oluyodu o nesfes alma aletini takarken.haftada en az 2 kere hastaneldelersi ama o aletten sonra onan bana epeyce azaldi.sakin lorkma metanetli ol ve mutlaka sor doktora, egerbtamam uygun derse hemen basla.korkma dedigim gibi caresi var kuzucummm