YARDIM EDİN LÜTFEN ARTIK NE YAPACAĞIMI BİLMİYORUM

halime-halimee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2014
185
54
38
Arkadaşlar daha öncede buraya cok kez konu actım ve sizlerdende hep destek aldım şimdi başıma gelen öyle bir şey ki Mevlam düşmanıma yaşatmasın bebegim şu an üc aylık dogduktan sonra bir hafta kuvözde sarılık tedavisi gördü o süre icinde benim dikişlerim patladı ve rahim sarkması yaşadım bebegim taburcu oldu tam herşey yolunda derken bu kezde bir aylıkkcen uykusunda tıkanmaya başladı uykusundayken birden bi ses gelio ve baktıgımda yavrum midesi bulanır gibi yapıo sonrada nefesi kesilo kıpkırmızı oluo kucagıma alıp sırtına hızlı hızlı vurunca gecio cok kez doktora götürdüm kan alındı kabinden filmi ve ekosu çekildi her şey cok normal yan yatır dediler ki zaten dogdu dogalı yan yatırıyorum son gittigimiz doktor cigerlerinden film istedi ve akcigerinde lekeler oldugunu söyledi macrol diye bi şurup ve nebülizatör alıp evde ventolin ile flixotide nebulus adında ilacları vermemi söyledi ventolini günde altı kez digerini de iki kez veriyorum ilk iki gün hiçbir sorun olmadı ama bu sabah yine tıkandı Allah korusun ama tıkandıgını görememekten korkuyorum artık hic huzurum kalmadı cok mutsuzum sabah 5 e kadar ben bekliyorum başında 5 ten sonra ise eşim uyanıyor ve 7 ye kadar o duruyor sonra yine ben hicbir şey yapamaz oldum korkumdan mutfaga dahi gidip yemek yapamıyorum evde kimse yokken banyoya hatta tuvalete bile gidemiyorum moralim cok bozuk ve artık gerçekten dayanamıyorum hamileligimde ve sonrasında cok zor şeyler yaşadım ama bu en agırı ona bi şey olacak diye cok korkuyorum sürekli aglıyorum ve hep mutsuzum hic neşem yaşama sevincim kalmadı aranızda böyle bir şey yaşayan varsa Allah rızası icın yardım etsin bana bu durum gecici mi yoksa kalıcı mı bilmiyorum

Allah yar ve yardımcın olsun arkadasım bu konuyla ılgılı bılgım yok ama bılgısı olan bırılerı cıkıcaktır soguk kanlı olmaya calıskı bebegın de guclu olsun ne dıyım..

Allah yar ve yardımcın olsun arkadasım bu konuyla ılgılı bılgım yok ama bılgısı olan bırılerı cıkıcaktır soguk kanlı olmaya calıskı bebegın de guclu olsun ne dıyım..
Cok cook sagolasın Allah razı olsun bu öyle kötü bir şey ki bana gülmeyi unutturdu evlat bambaşkaymış ne anaya ne babaya benzio dedigin gibi inşallah bilgisi olan birileri çıkar

Geçmiş olsun. Alerjik astım olabilir mi alerji doktoruna goturun bence
Cok sagolun Allah razı olsun bi götürmedigimiz ora kaldı zaten ama her gittigimiz doktora soruyorum alerji olabilir mi diye hayır diyorlar yarın yine kontrolü var bu kez ya hastanede yatırırlar ya da ilacın dozunu artırırlar diye korkuyorum hastanede yatmak istemiyorum çünkü hastane enfeksiyonundan korkuyorum ilacın dozunu artırdıklarında da bebegim bunu taşır mı bilmiyorum sonuçta daha 3 aylık ve kullanmadıgımız ilac kalmadı daha kendi ne ki cigerleri miniciktir onun ve kaldırır mı bilmiyorum cok mutsuzum ve hepinizin duasına ihtiyacım var belki sizin dualarınız hürmetine yavrum şifa bulur

Çoğu doktor alerjiyi es geçiyor madem kimse bir teşhis koyamadi alerjiyi düşünün. Birşey kaybetmezsiniz.bütün bebekler ve çocuklar sağlıklı ve mutlu olsunlar sizinki de allah şifa versin.

Allah im.Şifa versin tez vakitte Rabbim yardımcınız olsun inşallah geçici bi şeydir üzülme Allah sabredenlerle beraberdir inşallah sabrinizn mükafatı sağlık olur

rabbim şifa versin. görümcemin bebeği de tıkanıyor defalarca boğulma tehlikesi ile hastaneye uçuyorduk. hatta bazen o kadar kötü oluyordu ki artık bebeği kaybettik diye düşünüyor oluyorduk

canım ama bebeğin gazı çıkmadığı için yedikleri böyle silikon var ya cam kenarlarına çekilen onun gibi . uzayıp gidiyor böyle lastik gibi .

3 ay sonunda rahatladı. bol bol ayağının altına masaj yap. yanında olduğun süre zarfında. Rabbim acısını göstermesin.

Allah hepinizden razı gelsin hem dünyada hem ahirette sizlerle olsun inşallah dün kontroldeydik doktor günde 6 kez olan ventolini günde 9 a çıkardı şuruba devam etmemizi ve üc gün sonra yine kontrole götürmemizi söyledi cok şükür iki gündür yavrumda tıkanma yok ama Allah korusun ilacı kesince yine olmasından korkuyorum ve bu ilacı ne kadar kullanacagımızı ya da hastalıgı yok ettigini mi yoksa sadece yavrumu rahatlatmak icin mi verildigini bilmiyorum doktora sordugumda da net bir şey söylemiyor sadece kontrole getir diyor kızım yan yatmaktan bıktı ve ara ara düz yatmaya çalışıyor böyle bir sorun varken onu nasıl düz yatıracagımıda bilmiyorum ne olur dualarınızı eksik etmeyin tekrar hepinize cok teşekkür ederim Allaha emanet olun

canim cok.cok gecmis olsun rabbim yar ve yardimcin olsun insallah tez zamanda bi hal caresi bulunur.
benim teyzemin kizida ayni sekildeydi 2 sene kadar 2 yasina kadar,aiza takilip nefes verilen bi alet var ondan eve verdiler 2 sene sonra gecri cok sukur.aynindedigin gibi yuzu mosmor oluyodu apar topar hastaneye kosuyoduk simsi 7 yasinda cok.saglikli sakin umidini kaybetme ve olabildigince 1 doktorda sınirli kalma,baska.bir.doktora daha goster canim

çok geçmiş olsun canım reflü yatağı var çok pahalı bişey değil istersen bir dene hem yüksekte yatırıyorsun rahat nefes alır hemde yan yatmasını kolaylaştırıyor

Allah bin kere razı olaun cevap verip ilgilendiginiz icin bugün doktorda aynı şeyi söyledi üç yaşına kadar devam edebilirmiş üç yaşından sonra düzelirmiş ama düzelmezsede Allah korusun astıma çevirirmiş sabah yine tıkandı kuzum doktora bunu söyledim ama o ilacı kesmemi cigerlerinin tamamen temizlendigini söyledi ben tıkanması hala gecmedi ilacı kesersem yine olmasından korkuyorum deyincede iki gün daha ver sonra kes sürekli takip edeceksin yine tıkanması olursa tekrar ilaca başla dedi ilacı vermeme ragmen az önce yine tıkandı yavrum bana o dediginiz aleti söykenedi hic doktorlar illaki doktorun önermesi mi gerekiyor gidip kendim alamaz mıyım valla Allah beyerinden korusun ama artık takatim kalmadı gece gündüz başındayım bir dakika ayrılamıyorum korkumdan günlerdir iki saatlik uykuyla duruyorum hepsine razıyım yeter ki iyi olsun valla başka hicbir şey istemiyorum Mevlam onun derdini bana benim ömrümü de ona versin inşallah..tekrar çok teşekkür ederim Allah razı olsun o aleti nerden bulabilrim cevap verirseniz inanın cok mutlu olurum

çok geçmiş olsun canım reflü yatağı var çok pahalı bişey değil istersen bir dene hem yüksekte yatırıyorsun rahat nefes alır hemde yan yatmasını kolaylaştırıyor
Valla ne kadar pahalı olursa olsun razıyım inanın canımdan gectim artık yeter ki iyi olsun para pul ya da dünyanın hicbir seyi umrumda degil ama ben o yastıgı nerden bulabilirim acaba bu arada Ankara da oturuyorum iki kez yan yatma yastıgı aldım artık bıktı kuzum yan yatmaktan düz yatmaya çalışıyor ama onun icin tehlikeli acaba bebek magazalarında var mıdır bu yastıktan valla üc aydır gözümde yaş kalmadı zaten gözlerim kötüydü artık hic göremez oldum cok zor görmeye başladım kusura bakmayın uzun uzun yazıyorum ama o kadar mutsuzum ki burayada yazmasam anlatıp icimi döküp rahatlayacagım bir yer yok

hic uzulme cano inan aynisini bizimkilerde yasadi ve belli bir yastan sonra daha tekrarlamiyor.sanirsam bizimkiler doktora ozellikle soylemisti onu haftada bir kac kez kullaniyolardi hatta minik kuzumuz un agzi yuzu buz gibi oluyodu o nesfes alma aletini takarken.haftada en az 2 kere hastaneldelersi ama o aletten sonra onan bana epeyce azaldi.sakin lorkma metanetli ol ve mutlaka sor doktora, egerbtamam uygun derse hemen basla.korkma dedigim gibi caresi var kuzucummm

Allah razı gelsin yaa evlatlarını sana bagışlasın her iki dünyada da güldürsün yüzünü inşallah bize nebülizatör alıp evde ventolin vermemizi söyledi bizde aldık iki maskesi ve ağızlığı var maskeyi taktırmıyor bizimki ağızdan buhar veriyoruz acaba senin dedigin alette bu mu ya da adı ne bana yazarsan her iki dünyada duacın olurum bu aleti ve ilaçları alınca 5 gün tekrarlamadı ama beşinci gün tekrar tıkandı doktor cigerleri düzelmiş artık vermene gerek yok yavaş yavaş kes ama evde muhakkak bunları bulundur tekrar olursa yine başlarsın dedi şimdi yine olmasından ve Allah korusun görememekten cok korkuyorum başından bir dakika ayrılamıyorum birde artık yan degil sırt üstü yatmak istiyor bu da onun icin tehlikeli ne yapacagımı bilemiyorum gerçekten cok mutsuzum bambaşka biri oldum tanıyanlar inanamıyor ne hale geldigime ;( Allah rızası icin o aletin adını bana yazarmısın canım ben nebülizatör aldım ama senin kullandıgın neydi acaba??

evet canoo bu alet bu buu.ilk basta 5 6 gin olmiyo tekrarliyo.ardindan 7 8 gun olmuyo sonra süreler uzuyo cocuk rahatlamaya basliyo bak aynisi inan bana.kullan hic korkma.hatta maskeyi takuyolar buhardan minicik suratlari buz gibi duruyo.
hic korkma simdi derin bi nefes al ve kullan bebegim onu.cok umutlandim simdi inan bak gor kucuk kuzucugumuz cok cok iyi olacak.hatta aynisini soylediler cocuk astim olucak falan filan diye ama masallah valla turp gibi :) yuzum guldu simdi cunku aynisi ve bunuda atlaticaksin sen eminim.sen onu kullan cano sen kullandikca cocuk rahatlayip eski haline rahatca donup nefes alacak gorursun bak. bana da yaz mutlaka emi merakta birakma.rabbim kucuk kuzucugunu sana basgislasin insalllah tez zamanda guzel haberlerini ver bana kuzumuzun canom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…