YARDIM EDİN LÜTFEN ARTIK NE YAPACAĞIMI BİLMİYORUM

kullandiklari o aletin adini bilmiyorum (teyzemin bebisi boyleydi cunku ama bu alet buhar oldugundan adim kafar eminim cano

Valla ne kadar pahalı olursa olsun razıyım inanın canımdan gectim artık yeter ki iyi olsun para pul ya da dünyanın hicbir seyi umrumda degil ama ben o yastıgı nerden bulabilirim acaba bu arada Ankara da oturuyorum iki kez yan yatma yastıgı aldım artık bıktı kuzum yan yatmaktan düz yatmaya çalışıyor ama onun icin tehlikeli :KK43: acaba bebek magazalarında var mıdır bu yastıktan valla üc aydır gözümde yaş kalmadı zaten gözlerim kötüydü artık hic göremez oldum cok zor görmeye başladım kusura bakmayın uzun uzun yazıyorum ama o kadar mutsuzum ki burayada yazmasam anlatıp icimi döküp rahatlayacagım bir yer yok :KK43:
canım internette online satış var 55 tl bişey bebek magazasında

evet canoo bu alet bu buu.ilk basta 5 6 gin olmiyo tekrarliyo.ardindan 7 8 gun olmuyo sonra süreler uzuyo cocuk rahatlamaya basliyo bak aynisi inan bana.kullan hic korkma.hatta maskeyi takuyolar buhardan minicik suratlari buz gibi duruyo.
hic korkma simdi derin bi nefes al ve kullan bebegim onu.cok umutlandim simdi inan bak gor kucuk kuzucugumuz cok cok iyi olacak.hatta aynisini soylediler cocuk astim olucak falan filan diye ama masallah valla turp gibi :) yuzum guldu simdi cunku aynisi ve bunuda atlaticaksin sen eminim.sen onu kullan cano sen kullandikca cocuk rahatlayip eski haline rahatca donup nefes alacak gorursun bak. bana da yaz mutlaka emi merakta birakma.rabbim kucuk kuzucugunu sana basgislasin insalllah tez zamanda guzel haberlerini ver bana kuzumuzun canom
Ayy gercekten mi coooookk mutlu oldum şimdi Allah razı olsun hemde binlerce kez razı olsun inşallah evladını sana bagışlasın Mevlam son kontrolünde doktor kullanma artık deyince kestim bende ama bu sabah yine tıkandı yavrum kullanmaya devam ediyim o zaman ama günde kaç kez kullanıyım önceden dört saatte bir veriyordum şimdi yine öyle mi yapıyım bir de ventolin kullanıyoruz bu kadar uzun süre kullanınca ilacın bi yan etkisi olur mu acaba.. valla nasıl teşekkür edecegimi bilmiyorum o kadar mutluyum ki şu an anlatamam içime su serpildi resmen Rabbimde seni mutlu etsin hem dünya da hem ahirette inşallah ona bi şey olacak diye o kadar cok korkuyorum ki anlatamam artık ne gecem kaldı ne gündüzüm :KK43: bu kadar cok ilgilendigin ve böyle mutlu ettigin için her zaman duac8n olacağ8m canım hem senin hem de yavrunun

hic ama sakin umudunu kaybetmr bizimkiler 1 2 yil kullandi ama ilk aylarda hep oluyodu her 3 4 gund ebir doktordolardi.ardindan cocuk alisip duzene girdikce rahat rahat nefes aliyor ve duzene giriyor.en en kotu ihtimal bi doktora daha gostert bebegim,sen nerdrsin ist dami? bizimkiler avcilarda bi hastaneye gidiyolardi haberin olsun bitanem

hic ama sakin umudunu kaybetmr bizimkiler 1 2 yil kullandi ama ilk aylarda hep oluyodu her 3 4 gund ebir doktordolardi.ardindan cocuk alisip duzene girdikce rahat rahat nefes aliyor ve duzene giriyor.en en kotu ihtimal bi doktora daha gostert bebegim,sen nerdrsin ist dami? bizimkiler avcilarda bi hastaneye gidiyolardi haberin olsun bitanem
Canım benim yaa ne kadar çok ilgilendin nasıl teşekkür edeceğimi bilmiyorum sana ama her zaman duacın olacağım Allah yerden göğe kadar razı gelsin senden inşallah her iki dünyada da aziz kılsın seni..yok bitanem ben ankarada oturuyorum bugün yine kontrolümüz vardı doktor ventolini kesmemizi ama flixotide yi bir ay daha kullanmamızı söyledi bu ilac koruyucuymuş o yüzden bir ay daha kullanmamız gerekiyormuş bir daha kontrole cagırmadı tekrarlarsa yine getir dedi ilaçlara başlamadan evvel hergün tıkanması oluyordu yavrumun başladık iki gün sonra yine tıkandı ilaçları kullanmaya devam ettik 6 gün sonra tıkanması oldu sonrasında da tıkanması olmamıştı bugün onuncu günüydü cok mutluydum tıkanmıyor diye ama bugün tekrar oldu acaba böyle böyle mi geçecek ki senin teyzenin cocukları uzun süre kullanmış birden geçti mi onların ki yoksa benim ki gibi yavaş yavaş seyrekleşerek mi geçti.. Allah korusun ama coooookk korkuyorum geçmeyecek ve ona bir şey olacak diye millet oyuncaklarla oynar benim kuzumda ilaç kutularıyla oynuyor :KK43: :KK43: icim parça parça artık dayanamıyorum..tekrar cok sagol canım Allaha emanet ol

Canım nacizane fikrim etrafında egitim arastirma hastanesi varsa oraya götur bebisi, Allah yardimciniz olsun
Allah razı olsun canım cok sagol cok kez götürdüm oralara kalbinin filmini ekosunu istediler 5 tüp kan aldılar :KK43: sonra da bi şeyi yok deyip gönderdiler kalpten degil cigerlerinden film istiyorum dedim gerek yok bu bize yeter dediler hem boş yere vaktimizi aldılar hem de kuzumun canını acıttılar :KK43:

canim rabbim seninde en guzel haberlerini almayi bizlere nasip etsin insallah, benim kuzenimde cok kullandilar o kuzum kosamiyodu nefes nefese kaiyodu 3 yila yakindi sanirsam kullandilar ama baslarda 2 3 gin iyi sonra fenalasiyodu sonra haftaya aya dustu gor bak sen umudunu kay etmedigin surece o kucuk melegimde cok cok iyi olacak rabbim yar ve yardimcin olsun insallah.uzulme guclu olki kuzumda annesi gibi guclu olsun insallahhhhh

canim rabbim seninde en guzel haberlerini almayi bizlere nasip etsin insallah, benim kuzenimde cok kullandilar o kuzum kosamiyodu nefes nefese kaiyodu 3 yila yakindi sanirsam kullandilar ama baslarda 2 3 gin iyi sonra fenalasiyodu sonra haftaya aya dustu gor bak sen umudunu kay etmedigin surece o kucuk melegimde cok cok iyi olacak rabbim yar ve yardimcin olsun insallah.uzulme guclu olki kuzumda annesi gibi guclu olsun insallahhhhh
İnşallah bitanem inşallah dedigin gibi olur doktor ilacın birini kesti digerinide bir ay boyunca sabah akşam kullanmamızı bir ay sonra onuda kesip takip etmemizi ve tekrar tıkanması olursa yine hastaneye götürmemizi söyledi Allaha Şükür şimdilik bir şeyi yok kuzumun ama ilacı kesince yine olmasından korkuyorum sen bana coookk umut oldun Mevlamda en darda kaldığın zaman sana umut olsun inşallah nasıl teşekkür edecegimi bilmiyorum bir sürü soru sorup bunalttım seni hakkını helal et lütfen senin yazdıkların içime su serpti resmen her zaman duacınım Allah yar ve yardımcın olsun canım

İnşallah bitanem inşallah dedigin gibi olur doktor ilacın birini kesti digerinide bir ay boyunca sabah akşam kullanmamızı bir ay sonra onuda kesip takip etmemizi ve tekrar tıkanması olursa yine hastaneye götürmemizi söyledi Allaha Şükür şimdilik bir şeyi yok kuzumun ama ilacı kesince yine olmasından korkuyorum sen bana coookk umut oldun Mevlamda en darda kaldığın zaman sana umut olsun inşallah nasıl teşekkür edecegimi bilmiyorum bir sürü soru sorup bunalttım seni hakkını helal et lütfen senin yazdıkların içime su serpti resmen her zaman duacınım Allah yar ve yardımcın olsun canım
cnm bahsettiğin şeyle oğlumunki aynımı bilmiyorum ama ilk 4 ay biz artık her an alarmdaydık ağzında süt birikir boğulma tehlikesi geçirir günde bazen bir bazen 3 kez ,bazen uykuda bazen uyanıkken anlayacağın zehir olmuştu o günler bana hep boğulacak ölecek tehlikesiyle yaşıyordum......ama sonra çok şükür kendiliğinden düzeldi ....sanırım fazla yiyordu ve mide hazmetmeyince yada çok gelince bu oluyordu şimdi düşününce aklıma öyle yatıyor yoksa bir anlam verememişti kimse....şimdi 16 yaşında teyzesi hiçbir sıkıntı olmadı şükür bu durumla ilgili:)RABBİM şifa versin....sende üzülme düzelecek İNŞALLAH.....

doyurur doyurmaz uyutma belki kusmuğu geliyodur bilemiyorum her türlü doktoru deneyin hangi ilde yaşıyorsunuz büyük şehire gidin gerekirse bebeğinizin derdini tam olarak öğrenip heba olmasın çocuk deneme tahtası gibi dua edicem canım allah şifa versin.

estafurullah cano insallah rabbim en kisa zamanda guzel haberlerini mijdeletsin bize... hepimizin yar ve yardimcisi olsun insallahhhh

X