biraz sıktım doğru ama son zamanlarda çok kötü davranıyordu canım artık korktum kaybetmkten ondan böyle dvrandm yoksa gurursuz değilim ısrar etmem ama korktum işte bişy oldu bana bilmiyorum aşkım işim var bugün demedi işim var dedi tersledi deseydiki işim var aşkım ailemle gezmeye gtcem yada herhangi bişy tamam derdim yaniyazıyı okurken ben bile sıkıldım tatlım,ısrarlarınla boğmuşsun resmen çocuğu ..erkek milleti bu kadar baskıya gelmez,işim var dediyse üsteleme..kusura bakma ama bence ara vermekte,hatta ilişkiyi bitirmekte bile haklı ..
şuan kendi haline bıraktım ama korkuyorum ya uzaklasırsa benden ya hiç aramaz sormazsa
umarım döner umarım arar korkuyorum çok kavgalarımız olmuştu kaybetmk istemiyrm onu gercekten cok seviyorum laf söyledi alttan aldım kavga ettk hakaret etti alttan aldım hep sustumselam bence asla msj atma aramada başkasıyla haberde yollama .o sana gelıcek senı merak edıp arıycak
iki gün üç gün oldu tartıyorum aşkımı evet ölecek gibiyim çok seviyorum anladım çok sevdiğimiOzaman seni zaten bu kadar cabuk unutacak biriyle bir iliskiye devam etmek istemezsin sende sanıyorum
Belki bu sure sanada iyi gelir
Duygularını, ona karsı olan hislerini tartabilirsin
biraz sıktım doğru ama son zamanlarda çok kötü davranıyordu canım artık korktum kaybetmkten ondan böyle dvrandm yoksa gurursuz değilim ısrar etmem ama korktum işte bişy oldu bana bilmiyorum aşkım işim var bugün demedi işim var dedi tersledi deseydiki işim var aşkım ailemle gezmeye gtcem yada herhangi bişy tamam derdim yani
ben terketmedim ki o ara verdi ben hayır dedimsede dinlemedi ara verdi
işim var deyip terslediğine göre,belli ki stres altında olmalı .. tamam hayatım daha sonra görüşürüz deyip kapatsaydın,müsait olunca muhakkak sakin kafa ile telefonla geri dönüş yapacaktı sana..o zaman ne işi olduğunu ve görüşme teklifi sunduğunda terslemeye neyin sebep olduğunu sorma fırsatın olurdu .. hem ısrarlarınla üzerine gitmişsin,hem de üstüne üstlük terk etmişsin :44:
ben terketmedim ki o ara verdi ben hayır dedimsede dinlemedi ara verdi
umarım döner umarım arar korkuyorum çok kavgalarımız olmuştu kaybetmk istemiyrm onu gercekten cok seviyorum laf söyledi alttan aldım kavga ettk hakaret etti alttan aldım hep sustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?