Bu aralar cok mutsuzum. Kafam cok karisik.
24 yasimdayim. Yurtdisinda yasiyorum. Danimarkada yasiyorum diyelim. Tip okuyorum. Daha baya bir zamanim var okulun bitmesine. Sevdigim insan mimarlikta son senesini okuyor. 27 yasinda. Ismi Mehmet, Belcikada yasiyor diyelim. Cok yakisikli birisi.
Agustosta Türkiyede Mehmetle tanistim. Akraba oluyoruz, 2.derece kuzenim ama simdiye kadar tanismamistik. Ondan cok etkilendim. Türkiyeden dönunce bana faceden yazdi, senden cok hoslandim falan diye. Seninle evlenmek istiyorum dedi. Sonra annesi ve babasi ile konustu. Onlarda onaylamis, ama önce birbirinizi internetten tanimaya calisin demisler. Benim ailem de destekledi böyle bir seyi. 4 ay boyunca sevgili gibi konustuk. Skype, Whatsapptan falan.
Benim daha önceden bir sevgilim olmustu. Onunla iliskiye girdim. Mehmete söyledim bunu ilk gunden. O da, keske olmasaydi ama bir sey olmaz dedi.
Sonra ben artik resmilestirelim falan diye direttim 4 ay konustuktan sonra. Sonra cevap vermemeye basladi. Kac gun yazmadi. Sonra öyle bir ayrilik yasadik. Ara sira bana mesaj atti. Önemli bir sey yazmadi. Merhaba falan yazdi. Ben cevap vermedim. Bu ay seninle konusmak istedigim seyler var dedi. Lütfen bir dinle sonra kararini ver dedi. Ben de tamam dedim. Seninle evlenmek istiyorum dedi. O aralar (ayrilik zamani) kafam cok karisikti, is ve okul falan cok yogundu dedi. Ve bu sure icinde abisi esinden bosandi. Abimin bosanmasi beni korkuttu dedi.
Sonra ben facede bir Belcikali kizla Mehmetin resimlerini gördum. Cok üzüldüm. Ama resimler gecen aylar cekilmis ve ben bitti diye dusundum. Mehmete bunu söyleyince önce yalanladi. Sonra o kizla biraz gezdim sadece o da birlikte oldugumuzu sandi dedi.
Neyse sonra anladimki hala devam ediyor iliskileri. Yani bana seninle evlenmek istiyorum, o zamana kadar da bu kizla eglenmek istiyorum diyor. Yaza kadar bir iliskimizin olmadigini dusun demek istiyor. Ben de ozaman, ben de mi aynisini yapayim dedim. O da istedigini yap ama ben senin yapmayacagini bildigim icin seni isitiyorum dedi. Ben gezmeyi, tozmayi seviyorum ama evlendikten sonra böyle seyler olmaz dedi.
Off moralim cok bozuk. Bir istiyorum butun bunlara ragmen, bir istemiyorum. Bunu nasil kaldiracagim.
![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Ilk baslardi onu cok sevdim. Simdi artik seviyor muyum bilmiyorum.