- 9 Haziran 2011
- 762
- 543
- 123
1 yil gecti ardindan. O yabanci kizla yazdan sonra veya güzün bitirdiler. Yabanci kiz, facede baktim baska bir Türkle cikmaya basladi (onda da ne Türk düskünlügü varsa artik). O Türkten de ayrildi kiz. Hatta o Türkün baska bir Türk sevgilisi var. Bunlari nereden biliyorsun derseniz. Facede baka baka bir hal oldum .
En son Mehmet bana kasimda mesaj atti. Mesajinin iceriginden bir anlam cikaramadim. Bana kizgin misin falan diye sordu. Yeni hatti vardi oradan atmis. Faceden eklemis. Ben de kabul ettim. Cok gecmedi facesini kapatti . Zaten pek kullanmiyor. Sürekli kapatiyor ve ondan sonra bir daha acmadi.
Sonra bu Yabanci kiz bana mesaj atti faceden. Mehmet hakkinda bir kac seyler konustuk. ondan icin pskikopat falan dedi ve artik bir Türkle ciktigini söyledi. Bunu subatta falan konustuk.
Ondan sonra gecen ay, whattsappta bir kizla arkadan cekilmis bir resmi vardi, el ele ve kalp falan yapmis.
Neyse sonuc olarak dun whatappta resmi vardi, NISANLANMIS. Türk bir kizla.
Bu da hikayenin sonuydu. Herkes hayatina devam ederken ben niye böyle kimseyi unutamiyorum, bekliyorum bilmiyorum.
Hatta bazen acaba eski sevgilisine (benden önceki) mi döndü diye düsünüyordum. Eski sevgilisinin profil resmine bakiyordum ve eski sevgilisi de nisanlandi, baskasiyla tabi. Nedense ikisi de ayni hafta nisanlanmis. O da garip bir durum.
Sadece ben yalnizim ve mutsuzum
Lütfen kendine acımaktan vazgeç!!! Türkiye'de erkekler böyle yapmıyor sadece senin karşılaştığın kötü bir örnek olmuş. Boşluktan ona sarılmışssın iyi olmasını istemişsin ama olmamış. Düşünsene herkes mutlu bir sen mutsuzsun olacak iş mi? Ben vazgeçmedim sen de vazgeçme. En iyisini en güzelini hak ediyorsun, sen kendine değer vermezsen sana kimse değer vermez. Önce kendini sevmeyi öğrenmelisin, senden bir tane daha yok. Ne kadar muhteşem bir düşünsene
![KK72 :KK72: :KK72:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk72.gif)