yardım edin lütfen arada kaldım ne yapmam lazım şimdi bitireyimmi bekleyeyim mi

hanzere

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2013
6
0
16
Aydın
selam herkese yeni üye oldum yardım ederseniz sevinrim çok kötüyüm çünkü sevgilim 4gün önce doğum günümde süpriz yaptı evimize geldi babamın karsına cıktı arkadasıyım dedi ama sonucta geldi pastasını alıp çok mutlu oldum sorunlarımız vardı sevindim seni çok seviyorumda dedi neyse ertsi gün yine mesaj atmaktan sıkılıyorum demeye devam etti ne kadar dil döktümsede sıkılıorum diye uzattıkça uzatıyor persembe günü buluşuk yemege gittik yine hersey güzeldi ertesi gün tekrar aynı şeyler sıkılmalar falan cuma günü benim işim vardı oda iş yerindeydi ona işim bitti bukuşalımmı aşkım dedim işim var dedi tamam işin bitince dedim işim var diyorum anlamıyorsun galiba dedi anlıyorum ama beklerim bitmesini dedim bekleme dedi işim var diyorum sonucta dedi tamam dedim otobuse binecektim otobuse biniyorum emin misin dedim of bir mesaj atmadan duramadın ha dedi ne diyorsun sen ya yeter artık tersleyip durma dedim tartıştık eve moralsz geldm kardesmde ablam üzgün neden tartışıyorsunuz hep demiş onada yorgunum patroonlar var mesaj atıp duruyo demiş ben attım mesaj böyle olmaz ii davran bana dedim mesaj atmadı 3saat en sonunda abisini aradım kaan bana mesaj atmıyor diye oda konuşmuş onun sayesinde attığı mesaj bir müddet uzun bir süre ara verelim dedi ne arası bu futbol mu oynuyoruz dedim ben ara vermk istyrm dedi hayır dedim ya tam biter ya devam eder dedim sen bilirsn ayrıl madem dedi ben ara istyrm dedi kaç gün dedim bir ay bilemedin iki üç ay dedi bensz durabilcek misin dedim en azından huzurum olur dedi:( sizxce sevmiyormu ne yapayım şimdi sevmeyen eve gelip doğumgünü kutlar mı seven ara verir mi ne yapayım yardım edin çok ihtiyacım var size yasım 21 sevgilim 24yasında 2 yıldır çıkıyoruz

yazıyı okurken ben bile sıkıldım tatlım,ısrarlarınla boğmuşsun resmen çocuğu ..erkek milleti bu kadar baskıya gelmez,işim var dediyse üsteleme :20: ..kusura bakma ama bence ara vermekte,hatta ilişkiyi bitirmekte bile haklı ..

seninle huzursuz olduğunu söylemiş erkekleri çok pohpohlamaya gelmiyo cidden ya boşver ne halin varsa gör de bitir senin canından kıymeti mi?kalsın tek başına görsün bakalım nasıl oluyomuş kendini ağırdan sat ya boşver o senin peşinde koşssun o buluşalım desin ulaşılmaz olan sen ol o değil erkeklere anca böyle yaranılıyo

selam bence asla msj atma aramada başkasıyla haberde yollama .o sana gelıcek senı merak edıp arıycak

Sanki abartmıssın canım yaa
Msj atmıyor diye kardesini abisini bile araya sokmussun
Ben olsam bende bunalırdım

Belli ki sen cok ilgi bekleyen birisin devamlı msj atsın arasın istiyorsun
Senin karakterin boyleyse onunkide tersi demekki
Seveceği varsada uzaklastırmıs olabilirsin kendinden

Bana 2de1 senden sıkıldım ara verelim diyen birine ben iyi sen bilirsin der arayıp sormayı keserdim
Bence sende kendi haline bırak bir süre.

yazıyı okurken ben bile sıkıldım tatlım,ısrarlarınla boğmuşsun resmen çocuğu ..erkek milleti bu kadar baskıya gelmez,işim var dediyse üsteleme :20: ..kusura bakma ama bence ara vermekte,hatta ilişkiyi bitirmekte bile haklı ..
biraz sıktım doğru ama son zamanlarda çok kötü davranıyordu canım artık korktum kaybetmkten ondan böyle dvrandm yoksa gurursuz değilim ısrar etmem ama korktum işte bişy oldu bana bilmiyorum aşkım işim var bugün demedi işim var dedi tersledi deseydiki işim var aşkım ailemle gezmeye gtcem yada herhangi bişy tamam derdim yani

şuan kendi haline bıraktım ama korkuyorum ya uzaklasırsa benden ya hiç aramaz sormazsa :(

Ozaman seni zaten bu kadar cabuk unutacak biriyle bir iliskiye devam etmek istemezsin sende sanıyorum
Belki bu sure sanada iyi gelir
Duygularını, ona karsı olan hislerini tartabilirsin

selam bence asla msj atma aramada başkasıyla haberde yollama .o sana gelıcek senı merak edıp arıycak
umarım döner umarım arar korkuyorum çok kavgalarımız olmuştu kaybetmk istemiyrm onu gercekten cok seviyorum laf söyledi alttan aldım kavga ettk hakaret etti alttan aldım hep sustum:(

Ozaman seni zaten bu kadar cabuk unutacak biriyle bir iliskiye devam etmek istemezsin sende sanıyorum
Belki bu sure sanada iyi gelir
Duygularını, ona karsı olan hislerini tartabilirsin
iki gün üç gün oldu tartıyorum aşkımı evet ölecek gibiyim çok seviyorum anladım çok sevdiğimi:(

biraz sıktım doğru ama son zamanlarda çok kötü davranıyordu canım artık korktum kaybetmkten ondan böyle dvrandm yoksa gurursuz değilim ısrar etmem ama korktum işte bişy oldu bana bilmiyorum aşkım işim var bugün demedi işim var dedi tersledi deseydiki işim var aşkım ailemle gezmeye gtcem yada herhangi bişy tamam derdim yani

işim var deyip terslediğine göre,belli ki stres altında olmalı .. tamam hayatım daha sonra görüşürüz deyip kapatsaydın,müsait olunca muhakkak sakin kafa ile telefonla geri dönüş yapacaktı sana..o zaman ne işi olduğunu ve görüşme teklifi sunduğunda terslemeye neyin sebep olduğunu sorma fırsatın olurdu .. hem ısrarlarınla üzerine gitmişsin,hem de üstüne üstlük terk etmişsin :44:

işim var deyip terslediğine göre,belli ki stres altında olmalı .. tamam hayatım daha sonra görüşürüz deyip kapatsaydın,müsait olunca muhakkak sakin kafa ile telefonla geri dönüş yapacaktı sana..o zaman ne işi olduğunu ve görüşme teklifi sunduğunda terslemeye neyin sebep olduğunu sorma fırsatın olurdu .. hem ısrarlarınla üzerine gitmişsin,hem de üstüne üstlük terk etmişsin :44:
ben terketmedim ki o ara verdi ben hayır dedimsede dinlemedi ara verdi

ben terketmedim ki o ara verdi ben hayır dedimsede dinlemedi ara verdi

pardon tatlım,bebişim ağlıyordu o ara kafam daldı .. diyorum ya,bence haklı..bu arada onu kaybetmekten korktuğunu söylemişsin,onsuz olamayacağını ona şimdiden belli edersen,kazanmadan kaybedersin .. :45: hiçbir zaman senin olamaz .. onsuz olduğunda için kan ağlasa dahi,ona onsuz olabileceğini de,onsuz yaşayabileceğini de hissettir,aksini hissettirirsen havalara giripte seni değersizleştirir..buna fırsat verme ..

umarım döner umarım arar korkuyorum çok kavgalarımız olmuştu kaybetmk istemiyrm onu gercekten cok seviyorum laf söyledi alttan aldım kavga ettk hakaret etti alttan aldım hep sustum:(

sende çok fazla tolarans tanımışsın tatlımya hakaret ne demek? adam adamlıgını bılıcek .bence sen onu bırak bu sevgılerde biter elbet ha ,hatasını anlayıpta dönerse ozaman barışırsın.

Back