selam herkese yeni üye oldum yardım ederseniz sevinrim çok kötüyüm çünkü sevgilim 4gün önce doğum günümde süpriz yaptı evimize geldi babamın karsına cıktı arkadasıyım dedi ama sonucta geldi pastasını alıp çok mutlu oldum sorunlarımız vardı sevindim seni çok seviyorumda dedi neyse ertsi gün yine mesaj atmaktan sıkılıyorum demeye devam etti ne kadar dil döktümsede sıkılıorum diye uzattıkça uzatıyor persembe günü buluşuk yemege gittik yine hersey güzeldi ertesi gün tekrar aynı şeyler sıkılmalar falan cuma günü benim işim vardı oda iş yerindeydi ona işim bitti bukuşalımmı aşkım dedim işim var dedi tamam işin bitince dedim işim var diyorum anlamıyorsun galiba dedi anlıyorum ama beklerim bitmesini dedim bekleme dedi işim var diyorum sonucta dedi tamam dedim otobuse binecektim otobuse biniyorum emin misin dedim of bir mesaj atmadan duramadın ha dedi ne diyorsun sen ya yeter artık tersleyip durma dedim tartıştık eve moralsz geldm kardesmde ablam üzgün neden tartışıyorsunuz hep demiş onada yorgunum patroonlar var mesaj atıp duruyo demiş ben attım mesaj böyle olmaz ii davran bana dedim mesaj atmadı 3saat en sonunda abisini aradım kaan bana mesaj atmıyor diye oda konuşmuş onun sayesinde attığı mesaj bir müddet uzun bir süre ara verelim dedi ne arası bu futbol mu oynuyoruz dedim ben ara vermk istyrm dedi hayır dedim ya tam biter ya devam eder dedim sen bilirsn ayrıl madem dedi ben ara istyrm dedi kaç gün dedim bir ay bilemedin iki üç ay dedi bensz durabilcek misin dedim en azından huzurum olur dedi sizxce sevmiyormu ne yapayım şimdi sevmeyen eve gelip doğumgünü kutlar mı seven ara verir mi ne yapayım yardım edin çok ihtiyacım var size yasım 21 sevgilim 24yasında 2 yıldır çıkıyoruz