• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım edin kızlar

Seni oyalıyo kızım bu ya bırak seven insan ayrılıpta senden uzak biyere gitmeyi düsünemez bile bizde evliyiz evlenmeden öncede birbirimizi görmeden duramıyoduk bukadar saf olmayın arkadaslar ya hep iyi niyetten kaybediyoruz valla

Seker kissss

Acı ama, katılıyorum ben de. 30 yaşında biri sizi sahiplense gerçekten, gelecek planları yaparken sizi de net bir şekilde içine katması lazım. Ayrılmasanız bile , giderse ilişkinizin sadece "arkadaş" statüsünde olacağını belirtin. Sakın ben burada seni yıllarca beklerim, başka kimselere kapı açmam imajı çizmeyin.

Onu en iyi siz tanırsınız tabii, ama kariyerini, özgürlüğünü ilişkisinden ön planda tutan, hırslı birisi ise, sen burada onu beklerken o geri dönüşten tamamen vazgeçebilir. Ya da 2 yıl, 4-5 olur, keyfi gelecek de bana dönecek diye beklemeye devam edersiniz.

.

Merhaba arkadaşlar size danışmak istediğim birşey var benim 8 aylık bir ilişkim var sevgilimle mutluyum ilişkimiz güzelde gidiyor sürekli birlikteyiz benim sorunum ise şu 27 yaşındayım ve evlenmek istiyorum ailemin va yakın çevremin de üzerimde evlilik konusunda çok baskısı var 4 yıldır iyi bir işte çalışıyorum yani hayatımda herşey rayında ama sevgilim evlenmek istemiyor yani ileride evleniriz diyor hep. ara ara bir kaç yıllığına yurt dışında yaşamaktan bahsediyor bense beni yalnız bırakıp gidecek diye üzülüyorum. ikimizde akademisyeniz bana sürekli yurt dışında gitmek istediği üniversitelerle ilgili bilgiler yolluyo. Yani ben evlenip bir aile kurmak isterken onun ise daha başka hayalleri var bir kez ona düşüncelerimi anlatmaya çalıştım acaba ayrılsak mı dedim o da ayrılmak istemediğini ikimizinde böyle mutlu olduğumuzu çevre baskısına kulak asmamam gerektiğini söyledi. Kafam karışık huzursuzum onu beklemem mi lazım yoksa ayrılıp benimle aynı şeyleri isteyen birini mi beklemeliyim? Lütfen yardım edin.

8 ay kısa bir süre değil mi?

Sevgilinin yaşı kaç peki?
Geleceğinizi sağlama almak için çabalıyor belli ki. Bence evlenmek için çok üsteleme. Herşeyin hayırlısı kısmetse olur zaten.

Kariyer yurtdisi vs. Ugruna sizin hayatinizi zamaninizi calacak bir beyefendi malesef. Hayallerinde size bile yer yok.ve ne kadar bencil bor insanmis.biz boyle mutluyuz demesi.sizin adiniza da konusmasi. 8ay hicbisey icin gec degil. Evlenmek yuva kurmak istiyosunuz size kendi hayallerinde yer verecek insanla olun derim. Sonra giden zamaniniza aglamayin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X