Merhaba arkadaşlar size danışmak istediğim birşey var benim 8 aylık bir ilişkim var sevgilimle mutluyum ilişkimiz güzelde gidiyor sürekli birlikteyiz benim sorunum ise şu 27 yaşındayım ve evlenmek istiyorum ailemin va yakın çevremin de üzerimde evlilik konusunda çok baskısı var 4 yıldır iyi bir işte çalışıyorum yani hayatımda herşey rayında ama sevgilim evlenmek istemiyor yani ileride evleniriz diyor hep. ara ara bir kaç yıllığına yurt dışında yaşamaktan bahsediyor bense beni yalnız bırakıp gidecek diye üzülüyorum. ikimizde akademisyeniz bana sürekli yurt dışında gitmek istediği üniversitelerle ilgili bilgiler yolluyo. Yani ben evlenip bir aile kurmak isterken onun ise daha başka hayalleri var bir kez ona düşüncelerimi anlatmaya çalıştım acaba ayrılsak mı dedim o da ayrılmak istemediğini ikimizinde böyle mutlu olduğumuzu çevre baskısına kulak asmamam gerektiğini söyledi. Kafam karışık huzursuzum onu beklemem mi lazım yoksa ayrılıp benimle aynı şeyleri isteyen birini mi beklemeliyim? Lütfen yardım edin.