Yardım edin kızlar Smear sonucumu göremiyorum :(

Calikusu26

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2020
217
55
13
32
kızlar 18 martta smear sonucum çıktı ama virüs nedeniyle hastaneye gidemedim hoca ile telefonda konuştum. Hücresel bozukluğum olduğunu ve kolposkopi yaptırmam gerektiğini söyledi. Hücresel bozukluk genelde riskli tiplerde çıkıyormuş sanırım bu yüzden moralim çok bozuk. Doktor detay vermedi. Sonradan öğrendim ki ascus cın 1 2 şeklinde yazıyormuş smear de. Bi yandan korkmaya başladım tam olarak neyim var ileri seviye mi bilmiyorum. Smear sonucumu öğrenebileceğim başka bi kaynak var mı biliyor musunuz ? nasıl erişim sağlayabilirim lütfen bana yardım edin. korkudan hastaneye gidemiyorum.

E-nabızda tahlil sonuçları oluyo aslında

baktım ama göremiyorum yanlış mı bakıyorum acaba daha önce kan vermiştim o gözüküyor. ama smear sonucumu göremedim
Ben de bulamadım baktım da şimdi yani smear alınması yazıyo sonuç yok.

Sıkıntınız varmıydı yoksa normal rutin smear alımı sonucu mu boyle cıktı

hoca direkt hpv olduğumu söyledi. acaba hücresel bozukluğum ileri olduğu için mi böyle net konuştu ayrıca kolposkopi yaptır dedi. ascus olsa kolposkopi önermezdi sanırım. yani ileri düzeyde olmasından korkuyorum. sonucumu da göremiyorum

Sıkıntınız varmıydı yoksa normal rutin smear alımı sonucu mu boyle cıktı
benim genital bölgemde pütürcükler vardı fazla şekilde ve üstünde peynir gibi akıntı vardı sonra doktora gittim mantar dedi ilaç ve fitil verdi sonra düzelme başladı. bi kaç gün sonra pütürcükler tekrarladı bu sefer hoca hpv olabilir dedi smear alındı. kendisiyle telefonda görüştüm hücresel bozukluk var hpv sin kolposkopi yaptır dedi ama sonucumu göremiyorum hastaneye gitmeye de korkuyorum. İleri seviye mi çıktı durumum ne bilmiyorum

Maskeni eldivenini tak hastaneye git. En azindan sonucunu öğren. HpV testi yaptir. Asilarinida olursun. Ona göre tedavin ilerler sonuclarinla baska doktorada danismani öneririm.

Maskeni eldivenini tak hastaneye git. En azindan sonucunu öğren. HpV testi yaptir. Asilarinida olursun. Ona göre tedavin ilerler sonuclarinla baska doktorada danismani öneririm.
Babam seker hastası annem daha önce kanser tedavisi gördü ( onlar için korkuyorum yoksa direkt giderdim tek başıma yaşasam ama yaşları ileri onları riske atamıyorum. İnternetten de öğrenemedim belki bi yolu vardır diye araştırmaya çalışıyorum

Hastaneye gidersen corona olursun diye birsey yok ki. Gerekli onlemleri aldiktan sonra hicbisey olmaz. E nabizda gözükmüyor diye biliyorum bende kendi sonucumu görememiştim.

Hastaneye gidersen corona olursun diye birsey yok ki. Gerekli onlemleri aldiktan sonra hicbisey olmaz. E nabizda gözükmüyor diye biliyorum bende kendi sonucumu görememiştim.
Smear testi yapılan hastane karantinaya alınmış coronali hastalar varmis bugün aradım açtılar. Hiç bi bölümümüz hizmet vermiyor dediler ( bu virüs yuzunden kaç ay kayıp yaşayacağım belki ilerleyecek. Allah yardım etsin gerçekten çok zor şu dönemde hastaneye gidememek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…