Yardım edin hamile olabilir miyim?

Arkadaslar yardim edin benzer bi durumdaym bende. 29 arakta ve bundan bi kac sonra srvglmle ayni evi paylastm ve sevglmle surtunme yoluyla beraber oldum . Icime bosalmadi . Oda icime bosalmadgni soyluyor fakat bulasmis olabilirdiyor. 5 ocakta adet olmam lazimdi olmadim . Adet gunumden once vermidon agri kesici kullanmstm bunun bir etkisi olur mu ne yapmaliyim bana yardm edin simdiden tesekkurler

Test yapmayı denedin mi Yada belirtilerin var mı

Test yapmayı denedin mi Yada belirtilerin var mı
Test yapmadm 5 ocakta olmam gerekiyodu . 9 gun oldu . 21 yasindaym ve test almaya cekiniyorm anneme soylemeyi dusunuyorm ama bana karsi bi guven sorunu olck korkuyorm . Strestn pek bi belirti varmi onuda anlayamadm . Ne yapmaliyim

Test yapmadm 5 ocakta olmam gerekiyodu . 9 gun oldu . 21 yasindaym ve test almaya cekiniyorm anneme soylemeyi dusunuyorm ama bana karsi bi guven sorunu olck korkuyorm . Strestn pek bi belirti varmi onuda anlayamadm . Ne yapmaliyim

Annene soleme git tanidik olmayan bi eczaneden sen yada sevgilin idrar testi alsin yap.yada ozel hastanede kan testi yaptir.sonucun insallah negatiftir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…