Mrb bn 20 Ekim'de erkek arkadaşımla sürtünme yolu ile beraber oldum içime boşalmadı.Bu tarihten sonra 3 defa her zamanki gibi adetimi oldum.Genede Kasım ayında eczaneden test aldım tek çizgi çıktı.Sizce hamile olabilir miyim?yardım edin çok korkuyorum.
dalga mı geçiyosun canım nasıl bisoru bu 3 kez adet olmuşsun test yapmışsın eeeeeee neyin hamileliğinden bahsediyosun anlamadım hamile olduğunu düşündürecek bi belirtinmi var yoksa...
sebus bu da baska bir vaka dimee:)))
sebus bu da baska bir vaka dimee:)))
null[/QUOTE. Sebusumunda dedigi gibi dalga geciyorsun dime ....saka gibisin ne sacma soru bu.3 ay ust uste normal adet gormussun var mi baska belirtin seni endiseye iten???? Madem tecruben yok bu konuda ne diye surtunuyorsun sevgilinle yani susayim diyorum cok kiziyorum senin gibi kzlara sabredemiyormusunuz evlenene kadar.....her halti yiyin sonra burda fellik fellik yardim isteyin.yiyonuz bir
...u sonucunada katlanicaksiniz ozaman.kusur bakma
null[/QUOTE. Sebusumunda dedigi gibi dalga geciyorsun dime ....saka gibisin ne sacma soru bu.3 ay ust uste normal adet gormussun var mi baska belirtin seni endiseye iten???? Madem tecruben yok bu konuda ne diye surtunuyorsun sevgilinle yani susayim diyorum cok kiziyorum senin gibi kzlara sabredemiyormusunuz evlenene kadar.....her halti yiyin sonra burda fellik fellik yardim isteyin.yiyonuz bir
...u sonucunada katlanicaksiniz ozaman.kusur bakma
Bu sölediğine itirazım yok zaten bnm sadece sordum biliyorum biçok insanın bunun için ne kadar çaba harcadığını
eger baska belirtin yoksa ve icin rahat degilse poliklinikler ve saglik ocaklari kan testi yapiyor (beta hcg) buna baktir en kesin sonuc bu
eger baska belirtin yoksa ve icin rahat degilse poliklinikler ve saglik ocaklari kan testi yapiyor (beta hcg) buna baktir en kesin sonuc bu
üstüne görme dediğin şey normal adet gibi olmaz az az olur sen baya bi adet olduysan ki olmuşsundur muhtemelen at artık kafandan bu konuyu bide sana tavsiyem madem bu işi yapıcaksın ilişkiye girerken içine dışına boşalma farketmez korunun nolur.....
evlilik oncesi iliskin ne beni ne de sitedeki digerlerini ilgilendirmez ve kimseye seni yargilama hakki vermez. gebe kalmak isteyip kalamayanlarin sorumlusu da sen degilsin... Sacma sapan yargilayanlara bakma senama hem test negatif hem de 3 aydir adetin geliyorsa hem de sadece surtunmeden bahsediyorsan hic bir hamileligin yoktur merak etme... Bundan sonrasinda cok dikkatli ol cunku kaza sonucu da olsa zarar sana olur ilk bebegi aldirmak sakincali cunku...
evlilik oncesi iliskin ne beni ne de sitedeki digerlerini ilgilendirmez ve kimseye seni yargilama hakki vermez. gebe kalmak isteyip kalamayanlarin sorumlusu da sen degilsin... Sacma sapan yargilayanlara bakma senama hem test negatif hem de 3 aydir adetin geliyorsa hem de sadece surtunmeden bahsediyorsan hic bir hamileligin yoktur merak etme... Bundan sonrasinda cok dikkatli ol cunku kaza sonucu da olsa zarar sana olur ilk bebegi aldirmak sakincali cunku...
Teşekkür ederim ama hata yaptığımı B'nde biliyorum zaten.ya beni korkutan bazı insanlar 9 ay adet gördüğünü hamile olsada testlerde gözükmediğini söylüyorlar bu beni korkutuyo
mümkün değil o şekilde hamile olman. rahat ol cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?