Yardım edin bi kalpte iki insan olur mu

Teşekkür ederim

Ben anlamadım. Kızla seviştiniz sonra aynen bi şey olmamış gibi devam mı?
Bu sırada da adamla mı?

Nassu yani, şimdi sen 2 siyle de mi sevgilisin???
Kız biliyor muydu sevgilin olduğunu?
Erkekle suan görüşmüyorum . Kız biliyo sevgilim oldugunu ve bırakmamı istiyo . Bende işte o ikilemdeyim . Hangisini bırakıcam. Çocuk ikimizin arkadaş oldugumuzu aramızın iyi oldugunu fakan biliyo . Yanş belkide anlıyo

Hayret yeni uye olusunu kimse dile getrmedi fakecan falanda demedi
Ee kk da gece gece cani sikilan hatun cok demi

Hetero normal insan oluyor yani oyle mi? Sen kiz misin erkek mi bide onu desen bana
Heteroseksüel demek, kadın ise erkekten hoşlanan, erkek ise kadından hoşlanan bireylere denir. Yani karşı cinsten hoşlananlar bu tanımın içine girer.
Şimdi bu konuyu açan kişinin bayan olduğunu farz edersek, bu üye biseksüel olabilir. Çünkü hem erkek arkadaşı var, ondan hoşlanıyor, hem de bir kızla ilişkiye girmiş, ondan da hoşlanıyor. Her iki cinse de ilgi duyanlara da biseksüel denir. Kendi cinsine ilgi duyanalra da homoseksüel denir.

Cok sevaba girdin bende soramadiydim

Hmm, önce cinsel kimliğine karar ver. Sonra seviş.
Vücuduna hastalık bulaşma riskini arttırıyorsun.

Bi kalbe iki kisi sigar tabi canim neden sigmasin, hem biri erkek biri kadinmis, ikisininde yeri ayri. Birini secmek zorunda degilsin, takil boyle iste nolucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…