Nasıl eskisi gibi severim

Kaybetme korkusunun etkisindeki hallerinizi aşk sanmış olabilir misiniz?

O korku bitince bi albenisi kalmıyorsa ilişkinin siz kaybetmekten korkarak sımsıkı tutundunuz,bu sebeple de çok aşık, tutkulu,bağlı olduğunuzu sandınız gibi düşündüm.
ya mesela hala çok kıskanıyorum biraz kalbimi kırsa ağlarım seviyorum hala sadece bazı şeylerde sıkıntı var gibi

gülünecek bir şey olduğunu düşünmüyorum kimse mi lisede aşık olmadı bi kız olarak hemcinslerimden yardım almak istiyorum sadece demek ki bu durum beni etkilemiş ve üzmüş
Senin yaşında öğrencilerim var. Aşk sevgi güzel şey. Daha çooook yasayacaksin. Olmuyorsa zorlama

Bağlanma stilinizle ilgili bir problem olabilir. (Üye 16 yaşındaymış şimdi gördüm, ohooo kimler gelir kimler geçer daha hayatından... Mesajı büyük biri okursa ve aynı sıkıntı varsa diye bırakıyorum değiştirmeden)

ya mesela hala çok kıskanıyorum biraz kalbimi kırsa ağlarım seviyorum hala sadece bazı şeylerde sıkıntı var gibi
Aşkım yaşın küçükmüş. Öyle ya da böyle bitecek birgün.Güzel duygular bunlar. İçinden geldiği gibi davran.

Biraz uzak kalmak istersen uzaklaş,bitsin istiyorsan bitir.

Yavrum evladım bu çocukla zaten eninde sonunda bitecek. Ayrılık olacak. Daha on altı yaşındasın. 10-15 sene sürecek değil ya.
Sal kendini. Yaşa geç. Olduğu kadar. Sıkıldıysan gönder üniversitede bulursun. Daha 16sın 16
Daha Teoman 17 olacak sonra MFÖ 19 olacak ohho varda var 😅😅

Daha Teoman 17 olacak sonra MFÖ 19 olacak ohho varda var 😅😅
16 yaşındaki sevgilimi görsem tanımam muhtemelen. Seneler geçmiş hayal meyal hatırlıyorsun.
16daki hisler zaten devam etmez. Ergenliktesin daha. Ergenlikteki bir şeyi yetişkin hayatına taşıman zor. Bu kadar kendine dert etti kızcağız insan üzülüyor. Yala geç işte eninde sonunda bitecek. Güzel bir ani olarak kalacak. O kadar

16 yaşındaki sevgilimi görsem tanımam muhtemelen. Seneler geçmiş hayal meyal hatırlıyorsun.
16daki hisler zaten devam etmez. Ergenliktesin daha. Ergenlikteki bir şeyi yetişkin hayatına taşıman zor. Bu kadar kendine dert etti kızcağız insan üzülüyor. Yala geç işte eninde sonunda bitecek. Güzel bir ani olarak kalacak. O kadar
Haklısın öyle gerçekten 😅

ben 16 yaşında birine aşıktım onla evlenicez falan sanıyodum onun üstünden kaç adam geçti :KK70: şimdi yurt dışına geldim burda yaşıyorum sevgilimle :KK70: sakin ol evladımmmmm

Boşver canım yks kas bak sınava 2 sene kaldi ne işin var kadinlar kulubundee
..Ben senin yaşındayken aşık olduğumda deli divaneydim senelerce de sürmüştü o deli divane haller. Sen biraz erken sıkılmışsın, zaten yasin da küçük ilelebet o çocukla olmayacağın belli oldu. Şimdiden sıkıldıysan 10 sene sonra evlenecek olsanız, yüzünü göresin gelmez o zamana
Not: bad boylardan uzak dur sakın kendini kullandirtma onlara
Sevgilerr

Bağlanma stilinde problem var. Bu 16 yaşta da olsa böyle 26da da olsa öyle. Kaybetme korkusu=aşk sanıyorsunuz ama aşkın kaybetme korkusu ile ilgisi yok. Kaybetme korkusunun kişinin kendi değersizliği ile ilgisi var. O kişinin değerini bilmek=aşk, kaybetme korkusu=değersizlik ile ilgili

Aşk hormonal bir durum ve bir süresi var. Eninde donunda bitecek o haller. Seninki de bitmiş. 6 ay ile 2 sene arası diye okumuştuk derste. Sonrasında sevgiye evriliyorsa ne ala. Yoksa kimse karnındaki kelebeklerle ömür boyu yaşamıyor zaten. Yaşamasın da zaten. Akıl beş karış havadayken hangi konuda başarılı olacak insan? İşte mi, annelikte mi, okulda mı??
Tabi bütün bunları kaybetme korkusu ihtimalinden bağımsız yazıyorum.
Bir de şu açıdan bakalım, belki de alfa bir erkeği alıp betalaştırıp sonra da beta hallerini sevmemiş olabilirsin.

Fazla üstüne düşünce insan şımarır.
Şu an duygularun sana oyun oynuyor.
Emin ol şimdi çıksa gitse pişman olucaksın.
O yüzden seven insanının da sabrını zorlama simarip.
Insanlar nasılsa seviliyorum diye şımarıyor ne yapsam da gitmez diyor ama öyle bir şey yok valla

X