• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım edin bi kalpte iki insan olur mu

Olmaz demeye geldiydim kızı görünce erkek sandım sonuna kadar okumadım diyom ben hiç bana göre değilmiş konu:110:

Merhaba arkadaşlar benim 8 aylık bi erkekle ilişkim heteroyum yani ama bunun yanın da bi de aynı takımda oynadığım bi kızdan fazlasıyla hoşlanıyorum oda benden. Ve bi şeyler yaşadık. Ben ne erkek arkadaşımı hayatımdan çıkarabiliyorum ne de o kızı. Napıcam bilmiyorum yardımcı olun bana . Kafayı yiycem 1 aydır. O kadar arada kaldım ki.Kız erkek gibi ve bunlara butch deniyor. Onunla çok mutluyum ama erkek arkadaşımıda bırakamıyorum. Pişman olmaktan korkuyorum belkide . Doğru ne bilmiyorum
öhh :olamaz:

hayırlısı :işsiz:

Tericihin farklı yönde ve su an erkek arkadaşını kandiriyorsun ve kullaniyorsun. En son ayrıldığım erkek arkadaşım senin sevgiline yaptigini bana yaptı. Aldatilmanin yanında kendini kullanılmış hissettim. Farkını gizlemek için erkek arkadaşını kullanma.

konu fake ya da değil ama şunu belirtmek istedim. heteroseksüellik "normal" diye adlandırılamaz. yaygın denebilir belki. ama normal ya da anormal ayrımı böyle hassas durumlarda yapılabilecek şeyler değildir.

ayrıca bu tip kavramlar çok bilinen şeyler. bildiğinizde yoldan çıkmış kadın, bilmeyince de pamuk prenses olmuyorsunuz. öyle bir komedi de gördüm başlıkta. ilgimi çekti.

ya ne kadar cinsiyetçi yorumlar var
neden kendimizden farklı bulduğumuzu böyle aşağılıyoruz?
biseksüellik vs bana göre değil, hatta garipsediğim bile söylenebilir. ama biseksüel bir kişi benden daha az ya da daha çok insan da değil.
neyse konu şu 2 kişi arasında kalıp ikisini de aldatıyorsun konu sahibi
kız arkadaşın da seni sevgilinden ayırmaya çalışıyor
onda da pek iyi niyet göremedim

bence ikisini de bırakıp bir süre kendini dinle
aynı anda birden fazla kişiyle görüşmek cinsiyetleri ne olursa olsun "aldatmaktır"
ama ben monogami değil poligami yapıcam dersen birden çok eşli olmayı kabul eden kişilerle görüşmelisin.

Derhal psikologa git.
Nesin tercihin ne ona kararver.erkeksen bir erkekle iliski yasaman bana gore mide bulandirici derhal tedavi ol..

Derhal psikologa git.
Nesin tercihin ne ona kararver.erkeksen bir erkekle iliski yasaman bana gore mide bulandirici derhal tedavi ol..
Konu sahibi kadın, erkek arkadaşı var. Ancak bir kadından hoşlanarak ilişki yaşamış.
Cinsel kimliğine karar veremiyor. Ancak bu tedavi olunacak bir hastalık değil. Siz nasıl erkeklerle sevişmeyi seçiyorsanız, o da her iki cinsi seçiyor.
Ancak her durumda sevgililerini aldatıyor ve asıl çözülmesi gereken sorun bu.

Konu sahibi kadın, erkek arkadaşı var. Ancak bir kadından hoşlanarak ilişki yaşamış.
Cinsel kimliğine karar veremiyor. Ancak bu tedavi olunacak bir hastalık değil. Siz nasıl erkeklerle sevişmeyi seçiyorsanız, o da her iki cinsi seçiyor.
Ancak her durumda sevgililerini aldatıyor ve asıl çözülmesi gereken sorun bu.
Kadinsa erkek olani sec.hayir tedavi olunmali cinsel tercih ya yanlis yetismeden ya da kucuklukte yasanan travmalrdan sapar.
Aldatma zaten yanlis.

Hem heterosun hem hemcinsinle ilişkin var.Kimi kandırıyorsun bizi mi kendini mi?Bu arada erkek arkadaşını paravan olarak kullanma.

Simdi konu fake degilse sunu merk ettim sen kizsin sevgilin kiz eeeee evlenebilecekmisiniz iki kiz bu iliskide kim erkek kim kiz:işsiz:
Erkek te var isin icinde o duysa ne der acabao_O
Durumun normla degil bunu normal gorenlerde muhtemelen normal degip lut kavmini bir arastir.
Kendini once sen elestir ailne bakin benim aevgilim diyip tanitabilecekmisin.umarim bi an once yanlisindan donersin

Kızın hareketleri erkek gibiyim ya onun erkek gibi davranmasından hoşlanmış olabilir misin. Kız ben erkeğim kız deme gibi şeyler söylüyomu. Yani kimileri diyor ya kadın bedeninde erkeğim ben falan diye. Rüzgar erkoçlar gibi olabilir mi kız .

Yıllardır erkeklere ilgin var ve erkek arkadaşların olmuş hatta uzun ilişkilerim vardı diyorsun. Biseksüel olsan daha önceden de beğendiğin ilgi duyduğun kızlar olması lazım diye düşünüyorum.

Sanırım şuan bir boşluktasın ve bu karşındaki kızın ilgisi hoşuna gitmiş. Beraber yaşadığınız ilişki de kendi cinsinden olan biriyle ilişki yaşamak nasıl bir şey diye merak etmekten kaynaklanmış diye düşünüyorum. Bende merak etmişimdir hep acaba bir kadınla birlikte olmak nasıl bir duygu diye ama şimdiye kadar hiç bir kadına ilgi duymadım senin durumun da bu bana kalırsa.

Kıza aşığım çok bağlıyım gözüm ondan başkasını görmüyor falan demiyorsun zaten bana ilgisi hoşuma gidiyor diyorsun kıyamet kopsa beni bırakmayacakmış gibi geliyor demişsin. Eğer senin de gerçekten biseksüel ya da eşcinsel eğilimin olsaydı sen de kızın sana davrandığı gibi davranır onun hissettiği gibi hissederdin. Bence bir psikoloğa git ve yardım al. Bu girdiğin çıkmazdan dönebileceğini düşünüyorum.

Back